Moj je 22.4. :)
Cure bas sam se nasmijala sad. Nadjem si ruz iz lusha na podu u boravku, a onaj je oblik ko pak za hokej. I sjetim se da ga je pixi sigurno naganjao, pogledam mu sape i tadaaa 🤣
ahahahahaha Katuška mačak je smijeh živi Pixi kralj ! Još kad dođe mala bit će tebi veselo
Sad ajde pod čisti. Dobro da se nije igrao na nekom bijelo tepihu Jesi ga pitala gdje je ruž završio hahahaha
Evo popravila sam na popisu i tebi i Pandi.
Frajla evo popisa. Jel netko fali? Meni se cini da ima i viska
Hvala, divna si
Ma nek je meni 100% 😂
I ja mislim da ima viska, trebalo bi mozda pocistiti tko nije aktivan na forumu, pa ako se javi opet lako se doda
Sto se tice javljanja...malo pregledajte postove prije tjedan-dva...ako je to uvijet da se ovdje bude ili smo visak slobodno "ocistite" ima nas koji nismo u mogucnosti biti stalno ovdje!😉
Kika oprosti molim te. Skroz sam te pomjesala s jednom drugom sto je imala isto brojeve u imenu a ne javlja se vec mjesecima.
Mislim da te Honey nije izbrisala. Zato sam i napisala ispod posta da je to po mom opazanju.
Nema nikakvih uvjeta Boze sacuvaj. Najsretnije bi bile da su odtale sve cure ovdje. I da uskoro pocne javljanje s bebicama 😢 ali imamo fejs pa i tamo dobijemo mnogo info.
Kika oprosti molim te. Skroz sam te pomjesala s jednom drugom sto je imala isto brojeve u imenu a ne javlja se vec mjesecima.
Mislim da te Honey nije izbrisala. Zato sam i napisala ispod posta da je to po mom opazanju.
Ok sve 5! Ne ljutim se ja...samo sam iznjela misljenje malo mi je to bezveze da je netko "visak"...
Zrinchy divna si! 😍
Majke mi evo ja sama sebi na zivce idem koliko sam kilava. Pa bolje da sutim 😂😂😂😂 nemam nis pametno za rec.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zrinchy taman je busica 😍
Evo saljem ti svoju neurednu soon to be djecju sobu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji