Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    07. Veljača 2018. 14:30

Popravila sam si na 2.6.

Katuska99
    07. Veljača 2018. 15:27

Moj je 22.4. :)
    Cure bas sam se nasmijala sad. Nadjem si ruz iz lusha na podu u boravku, a onaj je oblik ko pak za hokej. I sjetim se da ga je pixi sigurno naganjao, pogledam mu sape i tadaaa 🤣

Honey
    07. Veljača 2018. 15:42

ahahahahaha Katuška mačak je smijeh živi  Pixi kralj ! Još kad dođe mala bit će tebi veselo  
    Sad ajde pod čisti. Dobro da se nije igrao na nekom bijelo tepihu  Jesi ga pitala gdje je ruž završio hahahaha
    Evo popravila sam na popisu i tebi i Pandi.

Kikaa12345678
    07. Veljača 2018. 16:03

Frajla

Honey

Frajla evo popisa. Jel netko fali? Meni se cini da ima i viska

Hvala, divna si
    Ma nek je meni 100% 😂
    I ja mislim da ima viska, trebalo bi mozda pocistiti tko nije aktivan na forumu, pa ako se javi opet lako se doda

Sto se tice javljanja...malo pregledajte postove prije tjedan-dva...ako je to uvijet da se ovdje bude ili smo visak slobodno "ocistite" ima nas koji nismo u mogucnosti biti stalno ovdje!😉

panda102
    07. Veljača 2018. 16:08

Kika oprosti molim te. Skroz sam te pomjesala s jednom drugom sto je imala isto brojeve u imenu a ne javlja se vec mjesecima. 
    Mislim da te Honey nije izbrisala. Zato sam i napisala ispod posta da je to po mom opazanju. 

panda102
    07. Veljača 2018. 16:10

Nema nikakvih uvjeta Boze sacuvaj. Najsretnije bi bile da su odtale sve cure ovdje. I da uskoro pocne javljanje s bebicama 😢 ali imamo fejs pa i tamo dobijemo mnogo info. 

Kikaa12345678
    07. Veljača 2018. 16:28

panda102

Kika oprosti molim te. Skroz sam te pomjesala s jednom drugom sto je imala isto brojeve u imenu a ne javlja se vec mjesecima.
    Mislim da te Honey nije izbrisala. Zato sam i napisala ispod posta da je to po mom opazanju.

Ok sve 5! Ne ljutim se ja...samo sam iznjela misljenje malo mi je to bezveze da je netko "visak"...

Zrinchy
    07. Veljača 2018. 16:54

Evo mene sa 24 tjedna:)
    U moju obranu,papala sam malo prije🤣

[/url

07. Veljača 2018. 17:02

Zrinchy divna si! 😍
    Majke mi evo ja sama sebi na zivce idem koliko sam kilava. Pa bolje da sutim 😂😂😂😂 nemam nis pametno za rec.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    07. Veljača 2018. 17:06

Zrinchy taman je busica 😍 
    Evo saljem ti svoju neurednu soon to be djecju sobu 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.