Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    amarenna
    07. Veljača 2018. 21:36

yra

I mala su. Taman za nas mini mame…od cca 158cm.

Ta cu kolica morati i ja pogledati 😂😂 za mini mame takva i meni trebaju! 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• ita87
    07. Veljača 2018. 21:36

panda102

Joj Ita mislim da sam promjenila misljenje i da cu uzeti stokke crusi. Ubij me hahahaa

Zasto, ta su lijepa, ne svidjaju mi se ona xplory, odnosno taj okvir kolica...
    pa i ja se stalno premisljam kao da kupujem auto 😀😀

panda102
    07. Veljača 2018. 21:38

Meni su najljepsa trailz i crusi. I bas su ono jaka. Mima mi je neki dan kad sam ih vozila bila malo nestabilna. Ne znam strah me da ne izdrze sve terene. Joj i mi ko da auto kupujemo. Na kraju mala nece htjet ni blizu. 

nina11

panda102

A jel nina ostao dogovoren carski rez ili?
    Nije nisko valjda. Moja doktorica to sve nesto tiho hahaha kad sam dosla kuci vidjela sam da pise i 3cm cervikus. Da nesto nije ok valjda bi napomenula. Meni je dijagnosticirala 2zile u pupcanoj. Treca se nije razvila ili se razvila pa nestala. Pa cu sad stalno imati uz da vidi jel se plod razvija i dovoljno dobija na kilazi. I da sve moguce komplikacije krecu nakon 30tt. Ali je rekla da se ne sikiram da ce to biti dobro. Tako da guramo lagano.

Da,carski cemo kao dogovoriti termin kad dodjem h bolnicu na lezanje,ako nas ne preduhitri krvarenje. 
    Uglavnom nekako ne zelim vidjeti tu krv,pogotovo ne doma,bilo bi mi lakse da sam tamo 😕
    Jooj da da,sad znam,sjecam se da si pisala.
    Ma to ce sve biti super,bitno da kontroliraju uzv-om, a od brige ionako nemas nista,ali znam da si nekad covjek ne moze pomoci 😊 

amarenna

Honey prekrasno ime..Nikol 😍 samo neka su one nama zive i zdrave! I sve bebice naravno ❤️

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

panda102
    07. Veljača 2018. 21:39

Nikol 💞💞💞

• ita87
    07. Veljača 2018. 21:41

panda102

Meni su najljepsa trailz i crusi. I bas su ono jaka. Mima mi je neki dan kad sam ih vozila bila malo nestabilna. Ne znam strah me da ne izdrze sve terene. Joj i mi ko da auto kupujemo. Na kraju mala nece htjet ni blizu.

Znam da mima sportski dio brzo prerastu.
    Kod kolica je sto veci kotaci, vise mogu po terenu svakakvom

panda102
    07. Veljača 2018. 21:42

Ako se baci na mene nece ga prerast do prvog razreda srednje. A ako se baci na mm ooooo mozda s sest mjeseci. Samo je 30cm razlike izmedju nas. 

Marchy12
    07. Veljača 2018. 21:46

Hmmm jetrica,nikad mi to nije bilo primamljivo, aa posebno ne u palacinkama.
    Dare dobro je znati,mene malo plasi to masiranje medice,a opet nema garancije da me nece cvaknut 😣
    Tina tako sam i ja trazila lagana i manja, uzela sam peg perego pliko switch i bas su mi kompaktna, pogledaj si na you tube kako se sklapaju i dimenzije
    Yra kako lijepe tetrice,obozavam sovice 🦉
     pozdrav svim novim i starim curama 😉

• Tinaaa12
    07. Veljača 2018. 21:48

Fina su ta Greentom samo sto ja ne spadam u mini mame 😂😂😂 ja sam mislila Bebetto Holland ali kako sam citala iskustva glomazna su a i nemam ih gdje ovdje otic pogledat nego samo narucit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.