Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamamica1911
    07. Veljača 2018. 21:52

Honey

Mladamamica1911

panda102

Ja to nikad nisam htjela ni probati. Meni uvijek smrdilo … nazalost. Ali to ima mnogo zeljeza jelde?

Kolko znam.juneca janjeca i svinjska imaju previse vitamina a koji ostecuje plod😥

[table][tr][th]Autor[/th]
    [th]Poruka[/th]
    [/tr]
    [tr][td][/td]
    [td][/td]
    [/tr]
    [tr][td]Dejan Šakoronja,dr. med.[/td]
    [td]24.08.2012. 20:45
    Poštovana, da li ste možda pročitali na kutijama vitamina koje uzimate koliko dnevno unosite vitamina A?
    Zar mislite da vitamin A nije potreban u trudnoći?
    Svakako jednokratnim jedenjem iznutrica niste naštetili svom plodu. Problem bi bio da živite na Grenlandu i da svakodnevno unosite tu hranu. Tada bi se možda javila hipervitaminoza A koja bi bila toksična za plod. Dakle, mislim da ste me razumjeli.[/td]
    [/tr]
    [/table]
    I ovo je ako jedes sirova jetrica tako da Mladamamica navali 😉

Meni su iih zabranili 😭😭😭 svako drugacije govori pa ti vidi ..

Zrinchy
    07. Veljača 2018. 21:55

Hahahahaha cure hvala na podrsci i lijepim rijecima,al bojim se da nije samo hrana krivac, pocela sam ekstremno rast zadnja 2 tjedna! Vaga i dalje štrajka,ali trbuh brate mili ide naprijed da mi dodje da ga pitam di ćeš!
    Jetrica navodno nije bas zdrava jer je organ koji skuplja toksine iz tijela, isto ko i kod covjeka. Al to ako ju jedes 3 puta tjedno stalno! Tako da se tolerira ovak povremeno,dapace, i preporuca zbog zeljeza:) ja sam isto veeliki fan:)
    I jaa se bacam na kupnju tetrica, a jucer sam kupila prve pampersice🤤 koristim one bonove iz dm-a.
    Katushka i ti imas nestasnu macu?:)) al predivne su,jelda? Ja svoje obozaaavam😻
    Puse svima, a najveca Palcici, samo da nam se javi cim prije s lijepim vijestima

[/url

Zrinchy
    07. Veljača 2018. 21:57

Ita soba ti je supeer:) vidim da smo u istom sranju🤣
    Al.tvoja je barem veca,ja imam fakat osjecaj da aam u nekom skladistu. Treba mi ormar hitnoòo

[/url

• Tinaaa12
    07. Veljača 2018. 22:00

Meni je gin isto jetricu zabranio a uz to i sve suhomesnate proizvode, svjezi sir, salatu kao najbolje doma jest i dobro prat, pogotovo svjezi kupus, sto manje ribe i skoljki radi zive. Kontam najbolje sve da zabrane i onda nemam jest i cao hahaha

Dare12
    07. Veljača 2018. 22:04

ita87

Dare12

Da vas utjesim… u mojoj prvoj trudnoci u grupi, na popisu za rodit sam bila u sredini, na kraju zavrsila prva…😂😂 Btw, setala svaki dan po 5 km, nekad malo manje, mazala medjicu i zavrsila na hitnom carskom, zapecacena bila…tako da vam je sve to relativno…😊

Neee, ja sam u sredini!! 😂😂😂

Meni je 17.4. bija termin, a rodila 21.3. 😉

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Dare12
    07. Veljača 2018. 22:10

Marchy12

Hmmm jetrica,nikad mi to nije bilo primamljivo, aa posebno ne u palacinkama.
    Dare dobro je znati,mene malo plasi to masiranje medice,a opet nema garancije da me nece cvaknut 😣

Ja sam je krenila masirat u 35tt kako i savjetuju, tj. muz mi je to radija, al jbg za 6 dana isla rodit. Hahahaha...u drugoj je nisam takla, al me recnilo jer je malom pupcana nije dala vani... tako da je sve relativno, opet se ponavljam..😂😂😂

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

Katuska99
    07. Veljača 2018. 22:52

Zrinchy ma super izgledas i busa je mrak :) 
    Ma macke su zakon, ja ga obozavam. Uopce si ne mogu zamislit svoj stan bez njega, i necu ga manje voljet kad dodje beba 😄
    Ita tak je i moja soba jedno vrijeme izgledala, jos gore🤣
    Ovo za palacinke strasno pa povracala bi po njima. Stvarno ne volim jetrica, al volim gavrilovic pastetu jetrenu🤣 tak je jedna frendica pricala da joj je baka radila pohane palacinke i ona zagrizla a unutra svinjeci mozak. Pa stari moj slagiralo bi me😩
    Yra super je vreca, i ja sam ipak kupila jer su mi svi rekli da to bas dobro dodje   . U kiku za 44 kn 

Kikaa12345678
    07. Veljača 2018. 22:57

Nisam se ja bila naljutila niti "zapalila" samo sam iznjela svoje misljenje ako sam na popisu za ocistit' slobodno...ne opterecujem se time ali imam se pravo i ja izjasnit....🙂 dakle,ne ljutim se ni najmanje sve 5! A dijeta je zasad ok,pridrzavam se koliko mogu...secer se stabiliziro nadam se da ce tako ostati...ali zato se tesko krecem  nemogu stat na lijevu nogu,znaci prodje i 10min da mogu normalno hodati...lijeva strana kao da mi je oduzeta tako se osjecam...😞 

• Lili123
    07. Veljača 2018. 23:13

Pozdrav! 😃
    Nova sam ovdje i imam dosta pitanja heh 
    U 20 tj.sam trudnoce i ovo mi je prva trudnoca(18 god) znate li spol bebe? 
    Di cete rodit? I kada vam je termin,lp 

Katuska99
    07. Veljača 2018. 23:25

Dobrodosla gospodjo Nikolic :) tako mi se mama prezivala🤣
    Cestitam, i i mislim da si nam ti najmladja trudnica 🤗
    Ja sam 29+3, curka, rodit cu u vinogradskoj.  
    Od kuda si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.