Da vas utjesim... u mojoj prvoj trudnoci u grupi, na popisu za rodit sam bila u sredini, na kraju zavrsila prva...😂😂 Btw, setala svaki dan po 5 km, nekad malo manje, mazala medjicu i zavrsila na hitnom carskom, zapecacena bila...tako da vam je sve to relativno...😊
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Da vas utjesim… u mojoj prvoj trudnoci u grupi, na popisu za rodit sam bila u sredini, na kraju zavrsila prva…😂😂 Btw, setala svaki dan po 5 km, nekad malo manje, mazala medjicu i zavrsila na hitnom carskom, zapecacena bila…tako da vam je sve to relativno…😊
Neee, ja sam u sredini!! 😂😂😂
A jel nina ostao dogovoren carski rez ili?
Nije nisko valjda. Moja doktorica to sve nesto tiho hahaha kad sam dosla kuci vidjela sam da pise i 3cm cervikus. Da nesto nije ok valjda bi napomenula. Meni je dijagnosticirala 2zile u pupcanoj. Treca se nije razvila ili se razvila pa nestala. Pa cu sad stalno imati uz da vidi jel se plod razvija i dovoljno dobija na kilazi. I da sve moguce komplikacije krecu nakon 30tt. Ali je rekla da se ne sikiram da ce to biti dobro. Tako da guramo lagano.
Caoo..evo mene nakon dugo dugo nejavljanja..ali citam vas stalno 😊😊 ja i moja cura smo super, stalno se javlja a naravno najvise kad odmaram ili kada hocu spavat 😂
Malo se plasim kako se sve blizi malo me strah poroda i pogotovo sto nisam u svojoj drzavi ali s druge strane jedva cekam malenu da nam dodje 😁😁😁 i jedva cekam pregled u pon 😍😍
Vidim neke su pocele vec prat slagat i peglat robicu, mene napadaju da mi je prerano 🙄 jos nismo kolica kupili, to nekako ne znam sta bi...ne bi preskupa jer u vecini tih skupih se ime placa a ne bi sad neka jeftina tj nekvalitetna... pa sta vi mislite? Meni trebaju neka lagana i ne glomazna 😣kad je M na poslu da ih sama mogu sklopit i u prtljaznik a i popet se u stan, jer sam u zgradi bez lifta 3.kat..
Palacinke ne volim. Meni ih ne bi podvalila hahahahahaha
Ja ih bas volim, ali kad ih netko drugi napravi hahaha
Panda uopce ne mora biti da bude komplikacija, moze ali cesto ne bude. Al uvijek je dobro da se doktori tako postavljaju nego da su nemarni.
Nina nek si se ti onda spremila.
Ita ono stvarno fuj! Pa kako ti ne kaze da je jetreni namaz jbt??? Hahahahaha jao i meni je moja svasta znala servirat pod delikatesu hahaha 🙈
Amarenna lijepo ime ste odabrali 😍 nasa je zasad Nikol.
Dare ajd od viska glava ne boli hahaha medica je bila spremna hahaha super da ide na bolje!
Tinaa, mi imamo Greentom. Danska kolica. Zagooglaj.
Nissu preskupa. 100%od recikliranog materijala! :-)
Jako su lako pokretljiva, jednim prstom ih vozim. Lagana ful.
U lesnini su na 50%. Zbog boje.a, meni je baš ta bila super! :-)
Joj Ita mislim da sam promjenila misljenje i da cu uzeti stokke crusi. Ubij me hahahaa
Sortiraj odgovore
Najstariji