Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marchy12
    07. Veljača 2018. 17:34

Ita svida mi se ovaj kreativni nered 🤘

07. Veljača 2018. 18:25

ita87

Zrinchy taman je busica 😍
    Evo saljem ti svoju neurednu soon to be djecju sobu 😀

Ita po obicaju ima vremena 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    07. Veljača 2018. 18:40

Drage moje, 
    Sve sam uspjela isčitati, ali mi je malo toga ostalo u pameti...osim trbuščića.
    Sad sam se ubila u kokicama i mineralnoj! Morala sam jer mi je dans stvarno bio dan D.
    Ovako:
    U podne moram djeci dati rucak da bi ih stigla na vrijeme odvesti u školu. Zove me serviser za staklokeramičku ploču da bude došao u 12. Ok. Samo dođi, sve cu prilagoditi. Covjek dolazi u 11:10. Rucak se jos kuha. Taman ga zgotovljujem jer sam racunala da serviser dolazi u 12 s time da se cca ploca 1/2 sata hladi. Zasral mi je dnevni boravak i stubiste mokrim cipelama i postavio novu plocu te zasipao cijeli dnevni i kuhinju izmrvljenim stiroporom.
    Pa onda to počistiti. Sestrin pes mi je zbrisal u stan sa blatnim nogama i sve zmazao. Ima neposlušnog francuskog buldoga. 
    I tako...
    Stalno nesto.
    A imam virozu i nocas nisam baš spavala.
    I.. sad sam muza poslala sa kcerkom na radionicu za Fašnik u školu. 
    A, baš sam se veselila tome!

Kaj se poroda tiče, netko je pitao kako si olakšati...štenge su definitivno provjereni recept. I pravilno disanje.
    I kretanje. Kretanjem, makar samo ljuljuškanjem na pilates lopti, ubrzavamo proces jer se zdjelica pomiče i beba lakše napreduje kroz porođajni kanal. To sam čula na onom predavanju. I, naravno...sila teža odradi svoje. 
    Kad sam rađala najmlađe dijete ležala sam cijelo vrijeme (nisam znala pola toga što sad znam) i čekala, čekala...disanjem ublažavala bolove.
    Počelo mi se strašno piškiti i zvala sam sestre da moram na wc, međutim, donijele su mi gusku. 
    Trebalo mi je neko vrijeme da se ustanem, čučnem, namijestim, popiškim, pa opet popiškim...i nakon par minuta opet polako polegnem. Uglavnom, kroz par minuta sam rodila! 

yra
    07. Veljača 2018. 18:55

Jedna jutarnja s mojeg prozora.

amarenna
    07. Veljača 2018. 19:08

Vidim da ni mene nema više na popisu 🤔😢 pratim vas javim se tu i tamo ali dobro ako ste tako odlučile..na popisu bi po tome trebalo ostati možda 10 osoba

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Honey
    07. Veljača 2018. 20:02

Wow hahaha ajmo se sad sve posvadat! 😂 hahaha Amarenna drago mi je da te potaknulo ovo da se javis, kako si ti i tvoja curica? Ime odabrano? 
    Kika stvarno neznam sta si se ti zapalila hahaha pa ja sam skroz izignorirala sto te Panda predlozila za brisanje jer znam da se javis i sve al reko sta cu joj sad to pisat zena zaboravila sta hahaha da ona vodi neki popis bilo bi nas pet na njemu po pamcenju hahaha Kako dijeta jel se drzis? 
    Kaj se tice popisa, tu svatko moze voditi neki popis i lijepit ga, ja s tim nemam problem. Neki dan je Ikyri nalijepila popis sa curama koje se nikad tu nisu ni pojavile na temi nego su direktno isle na fejs, i nitko tu rijeci nije rekao. Meni je malo glupo imati tu cure na popisu koji ja vodim a nisam cula za njih 2-3mj ili ikad, neznam ni da li je sve ok. Recimo Ninnach, ili Kaktus koja je iz nepoznatog razloga izbrisala profil, nadam se samo da se nije nesto lose dogodilo. Ja sam tu zbog sebe, svoje bebe i podrske. Ostalo mi nije vaznom ali znala sam da ce nastati frka mozda se povede i rasprava na fejsu hahaha eto, nek se nitko ne ljuti. Kak je Frajla rekla kak se tko javi vratim i sta 😀 Drago mi je da je doslo u zadnjih mjesec dana puno novih cura, i sto su sve sa popisa aktivne eto bar jednom i u mjesec dana! 

yra
    07. Veljača 2018. 20:13

Kakvo iznenađenje!
    Sjetila sam se gdje sam "pospremila", i to dobro pospremila 20 novih platnenih pelena, piđamu veeeeliku za moj veeeeliki trbuh i meku pamučnu vreću za spavanje!
    Baš sam hepi!!!

Mladamamica1911
    07. Veljača 2018. 20:17

Curke samo da znate ja sam se pridruzila i ljetnim bebicama 2018 ali i dalje pratim i citam i tu kod vas 😊❤

panda102
    07. Veljača 2018. 20:19

Oj Katuska draga pa Pixie je najludjiiii hahahahah make up modni macak hahahaha
    Proudy moja samo se ti ispucaj. Saljem ti puno poljubaca uz pjesmu Umoran sam prijatelji umoran 😜 ta i meni danas savrseno odgovara 😮😮😮😮
    Yra ja jos nisam u pelenama ni blizu. Danas sam se sjetila da i to bebe trebaju. Ja cu ko Ita ima vremena. Kad me moj u aprilu bude pitao pa mislis li ti krecit ja cu reci imaaa vremena. Raspistoljila se Ita s novca za mobitel. Opaaa 🔫🔫🔫
     I cak dvije slike danas.
    Zrinchy ljubimo na puni tt. 😍😍😍 dobro si papala. Ja nemam apetit danas. 
    Honey zna da sam senilna al kad vidim sliku odmah se sjetim 😄
    Palcicaaa ima li teeeee????

Honey
    07. Veljača 2018. 20:22

1. Palčica - 25.02. - cura
    2. Elvira - 17.03. - cura
    3. Ikry - 21.03. - dečko
    4. Amarenna - 26.03. - cura
    5. Nina11 - 29.03 - cura
    6. Sofia88 - 04.04. - dečko
    7. Yra - 09.04. - cura
    8. Ita87 - 10.04. - cura
    9. Mono - 10.04. - cura
    10. Student24 - 17.04. - dečko
    11. Frajla - 18.04. - dečko 100%
    12. Katuška99 - 22.04. - cura
    13. Marchy12 - 26.04. - decko
    14. Clia - 26.04. - cura
    15. Kikaa1245678 - 29.04. - cura
    16. Sema - 02.05. - dečko
    17. LilyVanily - 07.05. - cura
    18. Sarita_00 - 12.05. - cura
    19. Roo - 16.05. - cura
    20. Pikica3 - 30.05. - cura
    21. Zrinchy - 30.05 - dečko
    22. Proudmomy - 31.05. - dečko
    23. Panda - 02.06. - cura
    24. Litta - 03.06. - cura
    25. Kathryn - 04.06. - dečko
    26. Honey - 08.06. - cura
    27. Mancy - 08.06 - ?
    28. Dare12 - 12.06. - dečko
    29. Grazia - 14.06. - dečko
    30. Mladamamica1911 - 21.6. - dečko

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.