Jetrice ne mogu nikako jesti, uvijek imam malo željeza i trebala bih ali nikako se ne mogu prisiliti progutati..
Trenutno mi se najvise sviđaju Peg Perego kolica. Nije da sam bas nesto previse razgledavala ali ta mi se cine ok, i po funkcionalnosti i dimenzijama pa mi se neda previse gledati jer kad vidim jos 100 vrsta necu se moci odluciti. Jedino jos ne znam di cemo ih kupiti, mozda cemo do Trsta, mislim da bi tamo mogla biti jeftinina.
Pozdrav! 😃
Nova sam ovdje i imam dosta pitanja heh
U 20 tj.sam trudnoce i ovo mi je prva trudnoca(18 god) znate li spol bebe?
Di cete rodit? I kada vam je termin,lp
Dobro dosla ☺
Ja sam sutra 21 😁 i meni je prva
Napokon neko mlađi od mene(meni je 21) i nosim decka...petrova ili merkur i termin je 21.6😊😊
Gospođo Nikolić, dobro došla!
Katuška, vreća je baš preslatka! U Kiku kažeš, tu kod nas?
Moram nekaj priznati...ja obožavam pohani mozak. Aki, ne u palačinkama. To mi je nekako...svetogrđe. ne zbog mozga, već zbog palačinki, jer ih stvarno obožavam!
Tako se veselim ovoj našoj bebuški, jedva čekam da je zagrlim i pomirišim pod vratom!
Malo mi je bolje danas!
Fina su ta Greentom samo sto ja ne spadam u mini mame 😂😂😂 ja sam mislila Bebetto Holland ali kako sam citala iskustva glomazna su a i nemam ih gdje ovdje otic pogledat nego samo narucit.
Ja sam uzela bebetto holland, tockovi su im veliki ali se lako sklapaju i nisu mi teska. Mi imamo mali stan pa opet stanu u cosak u hodniku bez problema, mislim da nisu nesta extra veca od ostalih "manjih"
Dobro jutro svim mamitama! Kako je lijepo jos malo se ususkati na kaucu s kavicom i ne ici nikamo na ovo snjezno jutro ☕🌨️❄️
Dobro jutro i vama.
Priznajem i ja. Lijepo je se na radni dan probuditi kuci s muzem u roplom. A ne opet voziti po ovoj snjezini jer ga je napadalo kao da smo na Alpama. Evo me ko Mujo u Kanadi. Jeste li gledali taj video 😂😂😂😂😂😂😂 opet padaju ova bijela govna.
Pozz za radnicku ekipu ❤️❤️ I za nas sto danas odmaramo 💕💕
Dobro jutro cure :)
Ovih dana sam mislim odlučila da ću kupiti Stokke Scoot kolica i sad lovim popuste, ali sve mi se čini bezuspješno. Magic baby na žutoj srijedi izuzme Stokke iz popusta. Zna li netko kakva je situacija na jokerovoj 15ici?
Dobro jutro i vama.
Priznajem i ja. Lijepo je se na radni dan probuditi kuci s muzem u roplom. A ne opet voziti po ovoj snjezini jer ga je napadalo kao da smo na Alpama. Evo me ko Mujo u Kanadi. Jeste li gledali taj video 😂😂😂😂😂😂😂 opet padaju ova bijela govna.
Pozz za radnicku ekipu ❤️❤️ I za nas sto danas odmaramo 💕💕
hahahha Pando baš sam to jutros citirala dragom kad smo gledali kroz prozor jel mi treba kišobran ili ne:)
Katushka, predivna je vreća, ja sam se bacila na pretraživanje onih vrećurina i našla da mi je frendica spakirala i vreću:) slična je tvojoj, samo je plava sa medekima. Inače, ne znam više jesam li pričala, al moja sveki se bacila u šoping, ali sve je većinom bijelo a ja se veselila medekima i ježekima! Ni ja svoje mace neću manje voljet, možda će samo malo past u drugi plan, bar za početak:)) najači su mi ljudi koji pitaju kam ću s mačkama kad dođe beba?!? kam?? pa sebi u krilo!!!
Fala ogu pa imamo dovoljno velik stan da svih petero komotno možemo obitavati u njemu:)
Honey nikak da iskomentiram - Nikol je preeeeeekrasno ime! Obožavam i pjesmu, ali ime mi je vrh! sigurno u top 5 za curicu! Mi se još mučimo sa izborom :/
Inače, frendica za koju sam pričala da su joj fulali termin je noćas rodila malog Pavela rodila je bez epiduralne tak da je trenutno moj najveći heroj :))
Dobrodošla Gospođo Nikolić:)
Puse svima!!
[/url
Zrinchy sveki mozda kupuje bijelo tako da moze opkuhavati bebinu robicu,za svaki slucaj 😂😂😂
Zrinchy sveki mozda kupuje bijelo tako da moze opkuhavati bebinu robicu,za svaki slucaj 😂😂😂
:))) Naravno!! Pa zar može ikako drugačije, a da se ne opkuhava?:))
Rekla sam joj diskretno da se ne mora bojati boja i da se danas i boje mogu prat na visokim temperaturama:)
Kimnula je. I onda sam vidjela kak riječi izlaze kroz drugo uho van
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji