Soba je u neredu par dana jer micem stvari i pripremam polako, zato je sve djecje na krevetu i po vrecicama 😀
Polako 😉😉😉
Sad sam se opet sjetila svekrve kad je napravila palacinke naslagane jedno 20 komada i to narezano kao torta, ja sam mislila da je namazala cokoladom, a ono bila nekakva pasteta od jetrica. Odvratno, a ja navalila kao da ne postoji sutra 😱😱😱
Yra otkud je ova vreca za spavanje, bas je slatka kao i pelene.
Kupljeno u Tekstilprometu. Mislim da se vidi natpis na fotki. Tanka je, iznutra frotirasta. Vel 74. Taman za ljeto (naravno, ne na +30 :-) l i jesen.
Obožavam vreće. Jako su praktične. Uvijek uzmem bez rukava. Jednom sam imala s rukavima pa mi je mala skoro zakuhala i to po zimi. Ipak je u našim domovima toplo.
Moram prvo kupit ormare hahaha da imam gdje stavit sve stvari. Nema je do 4.mj a tad ce krevet vec bit rastavljen 😀
Sad sam se opet sjetila svekrve kad je napravila palacinke naslagane jedno 20 komada i to narezano kao torta, ja sam mislila da je namazala cokoladom, a ono bila nekakva pasteta od jetrica. Odvratno, a ja navalila kao da ne postoji sutra 😱😱😱
Ne mogu si takvo nešto uopće zamisliti!!!!
Ne mogu si takvo nešto uopće zamisliti!!!!
Rekla je da je to delikatesa 🤔😱
Hahaha Nina bas si me sad nasmijala 😂 izmislim ja jos nekoga pa stavim ispred tebe ako ti tako lakse 😉
Nisi valjda veeec robu ispeglala, ovako rano?
Panda ne vjerujem da nisi spavala! Al ajd sto te briga sutra do podne ako treba, ne radis. Ja sam se najela kao da nisam jela tri dana za rucak, teleca jetrica sa hrpom cesnjaka i pecenim krumpirom. A ssd sam jos smazala palacinku sa orasima. Jedem za tebe i Proudy kad vi ne mozrte 😁
Moorala sam jer idem na lezanje u bolnicu zbog toga sto mi je posteljica jos nisko i doktor mi svaki puta napominje da budem spremna jer sad pred kraj nikad ne znas kad mogu prokrvariti i ici na hitni carski,a ne zeelim da mi netko drugi pegla i slaze stvari. 🙄🤷🏼♀️
Jutro, meni dan proleti dok se okrenem…a uz ovu juzinu nisam bas nesto volje. Lezim i ne da mi se ustat uopce…
Znači Dare ti se jučer uopće nisi javila poslije pregleda ili sam ja luda? Ajde sad piši opet ti si možda baba ali ja sam zaboravna
aj ne kukaj bit će bolje, nije ni loše nekad ostat u krevetu hehe
Oli nisam? Pisala na fb.. Uglavnom cerviks vise nije na 3.2 cm,nego na 4 cm. Da nastavim s utregostanom jos 2 mj, da radim sve al da se ne forsiram. Kontrola za misec...😊 Jos kad bi mogla lezat u miru, zvir junior je jos kuci, ne ide vrtic...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Sortiraj odgovore
Najstariji