Curke samo da znate ja sam se pridruzila i ljetnim bebicama 2018 ali i dalje pratim i citam i tu kod vas 😊❤
Neka si, nisi jedina ima nas jos tamo 😂😆😘
Zrinchy busa super al mislim da je malo napuhnuta i od hrane 😁 nek si ti fino papala 😉 bas su mi kjut ove tvoje slapice ❤
Ita soba ti je bas u kaosu 🙈 hahaha mislim da si nadmasila!
Yra i ovaj dan je prosao a proci ce i glupa prehlada! Veselje u malim stvarima, mogu mislit koje kad si nasla te stvari 😀 super!
Panda moja senilna jesi se naspavala? 😜
Ah dobro je,opet sam 5.na popisu,ovo kad sam bila 4. je ipak bilo preblizu 😂😆
Nisam spavala danas mozes misliti 😲😲😲 cak sam i napravila si tikvice pojela tri zalogaja. Oprala sudje i legla. Nesto mi hladno pa mi vruce pa sve tako hahahah
Nina se prepala odmah robicu pocela peglat.
Hahaha Nina bas si me sad nasmijala 😂 izmislim ja jos nekoga pa stavim ispred tebe ako ti tako lakse 😉
Nisi valjda veeec robu ispeglala, ovako rano?
Panda ne vjerujem da nisi spavala! Al ajd sto te briga sutra do podne ako treba, ne radis. Ja sam se najela kao da nisam jela tri dana za rucak, teleca jetrica sa hrpom cesnjaka i pecenim krumpirom. A ssd sam jos smazala palacinku sa orasima. Jedem za tebe i Proudy kad vi ne mozrte 😁
Jetrica sa češnjakom….mmmmm….
To mi je jedna od omiljenih hrana!!!
Jetrica se ne preporucaju u trudnoci ☹ i ja ih volim ali su zabranjena 😭
Ja to nikad nisam htjela ni probati. Meni uvijek smrdilo ... nazalost. Ali to ima mnogo zeljeza jelde?
Sortiraj odgovore
Najstariji