Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    07. Veljača 2018. 20:23

Mladamamica1911

Curke samo da znate ja sam se pridruzila i ljetnim bebicama 2018 ali i dalje pratim i citam i tu kod vas 😊❤

Neka si, nisi jedina ima nas jos tamo 😂😆😘

Honey
    07. Veljača 2018. 20:29

Zrinchy busa super al mislim da je malo napuhnuta i od hrane 😁 nek si ti fino papala 😉 bas su mi kjut ove tvoje slapice ❤ 
    Ita soba ti je bas u kaosu 🙈 hahaha mislim da si nadmasila! 
    Yra i ovaj dan je prosao a proci ce i glupa prehlada! Veselje u malim stvarima, mogu mislit koje kad si nasla te stvari 😀 super! 
    Panda moja senilna jesi se naspavala? 😜

nina11
    07. Veljača 2018. 20:31

Ah dobro je,opet sam 5.na popisu,ovo kad sam bila 4. je ipak bilo preblizu 😂😆

panda102
    07. Veljača 2018. 20:34

Nisam spavala danas mozes misliti 😲😲😲 cak sam i napravila si tikvice pojela tri zalogaja. Oprala sudje i legla. Nesto mi hladno pa mi vruce pa sve tako hahahah
    Nina se prepala odmah robicu pocela peglat. 

nina11
    07. Veljača 2018. 20:38

Hahah ne smijem ni reci da je robica opeglana jos jucer 😂

panda102
    07. Veljača 2018. 20:46

Ovo sam otkrila na fejsu hahahahah
    Aj placem samo za fanoveee

Honey
    07. Veljača 2018. 20:48

Hahaha Nina bas si me sad nasmijala 😂 izmislim ja jos nekoga pa stavim ispred tebe ako ti tako lakse 😉 
    Nisi valjda veeec robu ispeglala, ovako rano? 
    Panda ne vjerujem da nisi spavala! Al ajd sto te briga sutra do podne ako treba, ne radis. Ja sam se najela kao da nisam jela tri dana za rucak, teleca jetrica sa hrpom cesnjaka i pecenim krumpirom. A ssd sam jos smazala palacinku sa orasima. Jedem za tebe i Proudy kad vi ne mozrte 😁

yra
    07. Veljača 2018. 20:51

Jetrica sa češnjakom....mmmmm....
    To mi je jedna od omiljenih hrana!!!

Mladamamica1911
    07. Veljača 2018. 20:52

yra

Jetrica sa češnjakom….mmmmm….
    To mi je jedna od omiljenih hrana!!!

Jetrica se ne preporucaju u trudnoci ☹ i ja ih volim ali su zabranjena 😭

panda102
    07. Veljača 2018. 20:52

Ja to nikad nisam htjela ni probati. Meni uvijek smrdilo ... nazalost. Ali to ima mnogo zeljeza jelde?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.