Ne znam..nebi to pila..ne usudim se..samo brusnicu koju znam da smijem i kamilicu tu i tamo..i jako puno vode..al eto..ne pomaze
Urinarne infekcije se dugo moraju lijeciti, tjednima, ocito nije potreban samo jedan antibiotik...nadam se da ce uz ovaj proci.
Tko ti to daje? Gin ili dokt.opce prakse? Da li je izolirana neka posebna bakterija na uk??
Waiting,
Nisam ni dns nasla otkucaje, mislim da necu dns slusati opet, jer od tog gela kao da mi se taj lijevi dio prehladio…i boli me na tom mjestu koliko ludjacki trazim, hahah, tako da cu vidjeti sutra mozda…..
Tak i mene vec boli a nist ne cujem..i koliko sam skuzila one prvo cuju otkucaje a tek onda pocne ocitavat otkucaje tak da...a imaju drugaciji taj aparat skuzila sam da sve imaju isti mozda je i u jacini stvar...meni je frendica rekla da je na ovaj masov jedva u 12tt nasla otkucaje...
waithing
Waiting,
Nisam ni dns nasla otkucaje, mislim da necu dns slusati opet, jer od tog gela kao da mi se taj lijevi dio prehladio…i boli me na tom mjestu koliko ludjacki trazim, hahah, tako da cu vidjeti sutra mozda…..
Tak i mene vec boli a nist ne cujem..i koliko sam skuzila one prvo cuju otkucaje a tek onda pocne ocitavat otkucaje tak da…a imaju drugaciji taj aparat skuzila sam da sve imaju isti mozda je i u jacini stvar…meni je frendica rekla da je na ovaj masov jedva u 12tt nasla otkucaje…
Da, mozda je stvar i uredjaja....Masov cak tek od 14 tt.
Ja sam sad opet prokrvarila, bas roza friska krv, spremiti cu se i otici na hitnu, mislim da je ovaj put bas gotovo.....
Waiting,
Tak i mene vec boli a nist ne cujem..i koliko sam skuzila one prvo cuju otkucaje a tek onda pocne ocitavat otkucaje tak da…a imaju drugaciji taj aparat skuzila sam da sve imaju isti mozda je i u jacini stvar…meni je frendica rekla da je na ovaj masov jedva u 12tt nasla otkucaje…
Da, mozda je stvar i uredjaja….Masov cak tek od 14 tt.
Ja sam sad opet prokrvarila, bas roza friska krv, spremiti cu se i otici na hitnu, mislim da je ovaj put bas gotovo…..
Mono misli pozititivno..koji ti je tjedan..do kud si dogurala??? Javi se obavezno..molim za tebe i bebu :*
Waiting,
Ja sam sad opet prokrvarila, bas roza friska krv, spremiti cu se i otici na hitnu, mislim da je ovaj put bas gotovo…..
Mono misli pozititivno..koji ti je tjedan..do kud si dogurala??? Javi se obavezno..molim za tebe i bebu :*
9 + 4 sam dns !
Waiting,
Mono javi nam se cim prije!!!
Kuca ! Ali velicina odgovara tocno 9 tjednu, a ne 9 + 4.
Pitala sam zasto ja svako malo krvarim, rekla je da ne zna tocno ali da je vjerovatno moguce kako GV raste, prijanja uz endometrij i pucaju zilice, tako sam skuzila, jos se sve to smatra implantacijskom krvarenju, tako mi je i prosli put rekla na hitnoj specijalizanzica..
Naravno da me brine to sto je velicina ploda manja nego sto bi trebala biti...
Ne znam, idem kod svoje u cet onda vjerovatno pa cu valjda vise znati.
Jako sam umorna vise od svega..
Sortiraj odgovore
Najstariji