Waiting,
Ovako se mora cuti, bas brzi otkucaji…
https://www.youtube.com/watch?v=aUPevYH-3mw&t=227s
Ja sam ton uvijek imala upaljenim, pa znam kako moja zila kuca, puno sporije nego bebini otkucaji…
Frendica mi dolazi predvecer…tako da cu morati cekati do tad, hahahah…ali evo, ja ih dns nisam cula…
Miumau, nemam pojma za te krpe i to, hahah
Ajme jesam ja to skuzila da joj to sa 8tj tak kuca i toliko dugo joj ocitava….ma ne nije meni tak…
Jos 5 dana do ultrazvuka..ajmeee i jedva cekam i strah me😮😣😣
Ona bas taj doppler pritisne, ja ne pritisnem tako jako...i ja nalazim na lijevoj strani. Ne na sredini.
Da, hahahah .ona je to nasla u 8 tjednu, hahah...ti na Merkur ides ili kod svog ginekologa?? Kod svog jelda??
U srijedu??
Ikyri, ja sam se bas bila zabrinula jos prije...nakon FETA mi se usred noci dogodio orgazam, uopce ne znam kako ni zasto....to mi se i u prosloj T dogodio u 5 tt negdje...ugl.ja sam imala tolike kontrakcije iduci dan, znaci cijeli trbuh me bolio...i onda mi se to pocelo dogadjati i kad sam saznala da sam T sad....znaci kontrakicije strasne, onda sam pila i vise Normabela i mg kako bi se smirilo.
Uopce i dalje ne znam kako se to dogodi, na spavanju, a sigurno nista eroticno ne sanjam, hahah, bas naprotiv...imam nocne more stalno.
Valjda pod utjecajem hormona i svega...ne znam ! Ali ne znam koliko je normalno da imam kontrakcije nakon toga??
Waiting,
Ja sam ton uvijek imala upaljenim, pa znam kako moja zila kuca, puno sporije nego bebini otkucaji…
Frendica mi dolazi predvecer…tako da cu morati cekati do tad, hahahah…ali evo, ja ih dns nisam cula…
Ajme jesam ja to skuzila da joj to sa 8tj tak kuca i toliko dugo joj ocitava….ma ne nije meni tak…
Ona bas taj doppler pritisne, ja ne pritisnem tako jako…i ja nalazim na lijevoj strani. Ne na sredini.
Da, hahahah .ona je to nasla u 8 tjednu, hahah…ti na Merkur ides ili kod svog ginekologa?? Kod svog jelda??
U srijedu??
Ikyri, ja sam se bas bila zabrinula jos prije…nakon FETA mi se usred noci dogodio orgazam, uopce ne znam kako ni zasto….to mi se i u prosloj T dogodio u 5 tt negdje…ugl.ja sam imala tolike kontrakcije iduci dan, znaci cijeli trbuh me bolio…i onda mi se to pocelo dogadjati i kad sam saznala da sam T sad….znaci kontrakicije strasne, onda sam pila i vise Normabela i mg kako bi se smirilo.
Uopce i dalje ne znam kako se to dogodi, na spavanju, a sigurno nista eroticno ne sanjam, hahah, bas naprotiv…imam nocne more stalno.
Valjda pod utjecajem hormona i svega…ne znam ! Ali ne znam koliko je normalno da imam kontrakcije nakon toga??
Pa poprilicno zna bit normalno. Neke žene po par sati znaju imat kontrakciju pa odu ginekologu. Grčevi su čeati u trudnoći. Ali navodno ti nisu tolilo jaki da izazovu ista. Znam cure sta su se sexale ko lude jer su prenjele pa šipak.
Waiting,
Ona bas taj doppler pritisne, ja ne pritisnem tako jako…i ja nalazim na lijevoj strani. Ne na sredini.
Da, hahahah .ona je to nasla u 8 tjednu, hahah…ti na Merkur ides ili kod svog ginekologa?? Kod svog jelda??
U srijedu??
Ikyri, ja sam se bas bila zabrinula jos prije…nakon FETA mi se usred noci dogodio orgazam, uopce ne znam kako ni zasto….to mi se i u prosloj T dogodio u 5 tt negdje…ugl.ja sam imala tolike kontrakcije iduci dan, znaci cijeli trbuh me bolio…i onda mi se to pocelo dogadjati i kad sam saznala da sam T sad….znaci kontrakicije strasne, onda sam pila i vise Normabela i mg kako bi se smirilo.
Uopce i dalje ne znam kako se to dogodi, na spavanju, a sigurno nista eroticno ne sanjam, hahah, bas naprotiv…imam nocne more stalno.
Valjda pod utjecajem hormona i svega…ne znam ! Ali ne znam koliko je normalno da imam kontrakcije nakon toga??
Pa poprilicno zna bit normalno. Neke žene po par sati znaju imat kontrakciju pa odu ginekologu. Grčevi su čeati u trudnoći. Ali navodno ti nisu tolilo jaki da izazovu ista. Znam cure sta su se sexale ko lude jer su prenjele pa šipak.
Hm....mi nemamo odnose i necemo ih imati tako skoro sigurno.
Ja sam se jos bojala da te kontrakcije nakon feta ne sprijece implantaciju, makar je moguce....
Waiting,
U srijedu??
DA da kod svog, na vv su mi rekli da više ne moram kod njih jeedino ao baš želim no daleko mi je pa neću, a i moj gin je meni super tako da...
waithing
Danas sam bila na pregledu, srce ne kuca vise... Tako je valjda moralo biti, iduci tjedan moram na kiretazu. Prvi put pod anesteziju u zivotu. Bojim se, tuzna sam, prazna i nikakva. Jos uvijek imam mucnine, bas me to jos vise psihicki umara.
Danas sam bila na pregledu, srce ne kuca vise… Tako je valjda moralo biti, iduci tjedan moram na kiretazu. Prvi put pod anesteziju u zivotu. Bojim se, tuzna sam, prazna i nikakva. Jos uvijek imam mucnine, bas me to jos vise psihicki umara.
A joj Speraaaa
Bas mi je zao... Ne mogu zamisliti sto sad prolazis.. svi smo ovdje u nekom strahu, bojimo se svega...
Bas mi je zao ....
Sfera uzasno mi je zao... znam da nema rijeci koje mogu dati utjehu... drzi se... ❤❤
Hvala vam cure moje virtualne ❤
Kao da sam to predosjecala, vec sam se isplakala ali isto boli. Za koji dan je mom zlatu 10.rodjendan pa cu se okupirati veselijim stvarima. Dugo je zelio psa pa iduci tjedan idemo po malog shi tzua, mozda malo.zaboravim na bol i tugu. Ne dam se,za koji mjesec pokusat cemo.ponovo.
Cure drage drzite se, razmazite se i cuvajte zivce. Svima vam zelim skolsku trudnoci i sto bezbolniji porod, uzivajte u svojim.bebacima.
Pusa 😍😘❤
Hvala vam cure moje virtualne ❤
Kao da sam to predosjecala, vec sam se isplakala ali isto boli. Za koji dan je mom zlatu 10.rodjendan pa cu se okupirati veselijim stvarima. Dugo je zelio psa pa iduci tjedan idemo po malog shi tzua, mozda malo.zaboravim na bol i tugu. Ne dam se,za koji mjesec pokusat cemo.ponovo.
Cure drage drzite se, razmazite se i cuvajte zivce. Svima vam zelim skolsku trudnoci i sto bezbolniji porod, uzivajte u svojim.bebacima.
Pusa 😍😘❤
Joj sad bi zaplakala da nije sto ljudi oko mene u uredu... Drzi se Spera, znam da je tesko biti pozitivan uvijek, ali moramo biti!! Zelim ti svu srecu i da sto prije opet jednu slatku bebicu drzis u narjucju
Spera,
Bas mi je zaoooo ! Drzim fige da iduci put bude sve.ok !!!! Samo hrabro dalje !
Sortiraj odgovore
Najstariji