Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    08. Rujan 2017. 18:39

Spera

Danas sam bila na pregledu, srce ne kuca vise… Tako je valjda moralo biti, iduci tjedan moram na kiretazu. Prvi put pod anesteziju u zivotu. Bojim se, tuzna sam, prazna i nikakva. Jos uvijek imam mucnine, bas me to jos vise psihicki umara.

Jako mi je žao :(  Nemogu ni zamislit što proživljavaš.
    Meni su govorili da budem hrabra kad sam išla na kiretažu zbog posteljice i mrzila sam to. Imaš pravo biti sve tuguj, placi, ljuti se... Zaista je grozno to što vam se dogodilo. 

08. Rujan 2017. 20:38

Spera

Danas sam bila na pregledu, srce ne kuca vise… Tako je valjda moralo biti, iduci tjedan moram na kiretazu. Prvi put pod anesteziju u zivotu. Bojim se, tuzna sam, prazna i nikakva. Jos uvijek imam mucnine, bas me to jos vise psihicki umara.

Joooj, žao mi je jako,,nema tu riječi utjehe i sama sam to prošla i to baš na Uskrs...
    Znam i da se bojiš no uspavaju te i ništa ne boli, osim srca i duše

waithing

mono1111
    08. Rujan 2017. 21:45

Waiting,
    😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵
    Dugo sam birala koje smajlica da odaberem, mislim da ovaj najvise prilice slijedecem....i prijateljici sam nasla visoke otkucajeeeee, cak cesce nego meni😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲       🔨🔨🔨 u glavu bi si sad !!!

08. Rujan 2017. 21:57

mono1111

Waiting,
    😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵
    Dugo sam birala koje smajlica da odaberem, mislim da ovaj najvise prilice slijedecem….i prijateljici sam nasla visoke otkucajeeeee, cak cesce nego meni😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲😲    🔨🔨🔨 u glavu bi si sad !!!

Eh da o tom ti ja pričam, a tek kad sam gledala linkove kak ženske čuju te otkucaje 100 posto sam uvjerena da ovo što ja tu i tamo uhvatim koji viši otkucaj ništ ne znači...

waithing

Sofia88
    08. Rujan 2017. 22:01

Spera žao mi je !!!! 

Everything happens for a reason.

mono1111
    08. Rujan 2017. 22:24

Waiting,
    Ja dns nisam nasla, valjda sam 4 puta trazila kao ludjak, hahah.
    Ugl.probaj ujutro, na prazan zeludac i pun mjehur...ja cu sutra probati !! Ako ne uhvatim za vik idem u pon na uzv, trebala sam kao u cet, pa sam si sama pomakla na uto, pa izgleda da ce biti pon, hahah

• bebica123
    08. Rujan 2017. 22:28

Pozdrav curke... 

Danas sam 9+1, u srijedu na kontrolu da se vidi dal je sve u redu s bebicom... tek sam tada narucena jer sam bila na moru... na moru su pocele mucnine, bez povracanja ali uzasno jake da nisam mogla ustat iz kreveta... danas, prvi put ujutro povracala 4 puta i cijeli dan mucnina... ne znam sta bi jela, od svega mi je muka i strah da nece izletit iz mene cim popijem ili pojedem nesto.... molim vas da mi napisete svoje iskustvo kako ste barem malo ublazili mucnine i povracanje..... 
    p.s. Nadam se da je sve uredu s bebicom posto imam sve simpotme i mucnine 

08. Rujan 2017. 22:41

mono1111

Waiting,
    Ja dns nisam nasla, valjda sam 4 puta trazila kao ludjak, hahah.
    Ugl.probaj ujutro, na prazan zeludac i pun mjehur…ja cu sutra probati !! Ako ne uhvatim za vik idem u pon na uzv, trebala sam kao u cet, pa sam si sama pomakla na uto, pa izgleda da ce biti pon, hahah

Hahaha, jesi odmah izgubila i simptome??
    Ja nisam- pošto ih nisam ni imala, ma ako sam izdržala od 21-og izdržat ću još do srijede ,, ti si bar bila  nedavno, a ja od 21-og mozgam, bilo sam dobro tri dana nakon ultrazvuka

waithing

ikyri
    08. Rujan 2017. 22:47

bebica123

Pozdrav curke…

Danas sam 9+1, u srijedu na kontrolu da se vidi dal je sve u redu s bebicom… tek sam tada narucena jer sam bila na moru… na moru su pocele mucnine, bez povracanja ali uzasno jake da nisam mogla ustat iz kreveta… danas, prvi put ujutro povracala 4 puta i cijeli dan mucnina… ne znam sta bi jela, od svega mi je muka i strah da nece izletit iz mene cim popijem ili pojedem nesto…. molim vas da mi napisete svoje iskustvo kako ste barem malo ublazili mucnine i povracanje…..

Hej. Čestitke. Mislim da je sljedeci tj. svima pregled. 
    Mučnine su dobar znak ali neces nista znat do pregleda. Ja sam povracala nekih 10 dana  oko 10.tj. Nemam mucnina vec neko vrijeme. Meni je zvakaca Orbit pomogla u prvoj trudnoci, pa ponekad cocacola ali nista u vecim kolicinama. Slance i kruh sam mogla pojest ali bez iceg. Strpi se još malo proci ce. Danas si bas mislim kamo nemam jedan simptom trudnoce i da cu pocet zvucat ko Mono 😋 i onda sam smazala burek od sira kao da sam pojela oblacic zraka... sve mi je bilo jasno. Pregled mi je u utorak i luda sam jer nisam bila 6 tj. na pregledu.

ikyri
    08. Rujan 2017. 22:49

ikyri

bebica123

Pozdrav curke…

Danas sam 9+1, u srijedu na kontrolu da se vidi dal je sve u redu s bebicom… tek sam tada narucena jer sam bila na moru… na moru su pocele mucnine, bez povracanja ali uzasno jake da nisam mogla ustat iz kreveta… danas, prvi put ujutro povracala 4 puta i cijeli dan mucnina… ne znam sta bi jela, od svega mi je muka i strah da nece izletit iz mene cim popijem ili pojedem nesto…. molim vas da mi napisete svoje iskustvo kako ste barem malo ublazili mucnine i povracanje…..

Hej. Čestitke. Mislim da je sljedeci tj. svima pregled.
    Mučnine su dobar znak ali neces nista znat do pregleda. Ja sam povracala nekih 10 dana oko 10.tj. Nemam mucnina vec neko vrijeme. Meni je zvakaca Orbit pomogla u prvoj trudnoci, pa ponekad cocacola ali nista u vecim kolicinama. Slance i kruh sam mogla pojest ali bez iceg. Strpi se još malo proci ce. Danas si bas mislim kamo nemam jedan simptom trudnoce i da cu pocet zvucat ko Mono😋 i onda sam smazala burek od sira kao da sam pojela oblacic zraka… sve mi je bilo jasno. Pregled mi je u utorak i luda sam jer nisam bila 6 tj. na pregledu.

I jako su mi se smanjile nakon što sam krenula uzimat B-kompleks jer sam.procitala da B6 smanjuje mucnine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.