Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    09. Rujan 2017. 19:26

Mono? 😨

09. Rujan 2017. 19:31

mono1111

Kuca ! Ali velicina odgovara tocno 9 tjednu, a ne 9 + 4.
    Pitala sam zasto ja svako malo krvarim, rekla je da ne zna tocno ali da je vjerovatno moguce kako GV raste, prijanja uz endometrij i pucaju zilice, tako sam skuzila, jos se sve to smatra implantacijskom krvarenju, tako mi je i prosli put rekla na hitnoj specijalizanzica..
    Naravno da me brine to sto je velicina ploda manja nego sto bi trebala biti…
    Ne znam, idem kod svoje u cet onda vjerovatno pa cu valjda vise znati.
    Jako sam umorna vise od svega..

Mono budi jaka i budi dobro. Pokusaj uzivati i nemoj se opterecivati i samo misli pozitivno. Znam da je to meni lako reci, ne mogu niti zamisliti kako se osjecas nakon cijele svoje situacije. Ali bas zato pokusaj se malo opustiti i nemoj traziti otkucaje ni nista,samo mazi stomak i pricaj sa malim cudom. Ti si mama i postat ces mama zdravog i sretnog bebaca. Nek i on osjeti tu srecu i biti ce sve super. 
    Oprosti sti ti pisem jer ne "spadam" u ovu grupu, ali me jako zalosti tvoja situacija pa sam morala komentirati. Mislimo nas dvije na tebe i saljemo ti poljupce i pozitivne misli 😘😘😘😘😘😘

ikyri
    09. Rujan 2017. 19:49

mono1111

Pitala sam zasto ja svako malo krvarim, rekla je da ne zna tocno ali da je vjerovatno moguce kako GV raste, prijanja uz endometrij i pucaju zilice, tako sam skuzila, jos se sve to smatra implantacijskom krvarenju, tako mi je i prosli put rekla na hitnoj specijalizanzica..

To je 9+4 od zadnjeg UTZ izračuna ili po implantaciji tj,ZM?

ikyri
    09. Rujan 2017. 19:49

ikyri

mono1111

To je 9+4 od zadnjeg UTZ izračuna ili po implantaciji tj,ZM?

Transferu

mono1111
    09. Rujan 2017. 19:52

Ugolina, na predhodnoj stranici sam napisala, mozda smo u isto vrijeme pisale....
    Dazi, hvalaaa ! Necu vise traziti otkucaje, do 12 tjedna bar kad se jasno mogu uhvatiti...hvala na podrsci svima, u pravu si def..ali dodju trenuci kad si jednostavno ne mogu pomoci, iskocila bi iz vlastite koze....znam da ne mogu utjecati ako je nesto krivo....pa cu bar mozda biti mirna par dana...❤

SunnyS
    09. Rujan 2017. 19:52

Ne pišem puno, ali navratim ponekad.
    Nemam ni sad baš puno riječi za napisati - neću ih trošiti na svoje urnebesne cikluse i želje da "ulovimo".. Pokušat ću, jednostavno, samo misli usmjeriti u ovaj plamen. Nekako vjerujem u tu svjetlost svijeće i uzdam se u put koji nam pokazuje.
    Draga Mono, probaj i ti. Nadam se da će te umiriti. Onda će i tvoje tijelo drugačije "raditi".
    Ostale cure, ne pamtim imena, vrijedi isto.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

mono1111
    09. Rujan 2017. 19:53

Ikyri,
    Po M je 9+ 4. Ovako rano se iskljucivo racuna po M.

mono1111
    09. Rujan 2017. 19:56

Sunny,
    Hvalaaa ! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ikyri
    09. Rujan 2017. 19:59

mono1111

Ikyri,

Da da jasno mi je ali tamo na nekom prvom pregledu ti je bio 2-3dana manji pa je nadoknadio do iduceg pregleda, pa sad ponovno fali par dana?
    Jer bi se prepala da si racunala po tom pregledu gdje je vec plod bio manji 3 dana pa sad jos 4. Ako je po zadnjoj M onda je sve to tu negdje.

mono1111
    09. Rujan 2017. 20:04

ikyri

mono1111

Ikyri,

Da da jasno mi je ali tamo na nekom prvom pregledu ti je bio 2-3dana manji pa je nadoknadio do iduceg pregleda, pa sad ponovno fali par dana?
    Jer bi se prepala da si racunala po tom pregledu gdje je vec plod bio manji 3 dana pa sad jos 4. Ako je po zadnjoj M onda je sve to tu negdje.

Tako je. Bio je manji jednom za tri dana, i onda je odgovarao tocno velicini....mislim ne znam....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.