Waiting,
Da, ja sam bila prije 8 dana na uzv....mislim da cu se valjda malo skulirati nakon 12 tt !! Ovo mi je najgore sad....pa ne znam jesam li izgubila dns simptome, valjda nisam, hahahah.
Ikyri, da, bolje nemoj zvucati kao ja😵😵😵, hehehehe
Bebica, cestitkeeee !!!
Mislim da cu onda sutra odmah u ljekarnu po b kompleks.... jer ovo je tolko grozno da mi kruli i tresem se od gladi a nemogu kap vode popit!!!
Nadam se da ce brzo proc i isto tako se nadam da je sve uredu 😍
Ee jos nesto...opet cu zvucati kao 😵, ali kolika je sansa pobrati listeriozu od bureka od sira kupljenog u kvartovskoj pekari??
Ee jos nesto…opet cu zvucati kao 😵, ali kolika je sansa pobrati listeriozu od bureka od sira kupljenog u kvartovskoj pekari??
OMG mono,,a što ti je sad to?? Ja jedem već danima burek od sira i baš mi fin ne razmišljam o nikavoj listerioozoštaaa??'
waithing
Ok, sad sam googlala listeriozu,, i moje mišljenje je- što manje se zamarat to bolje,, tako ne bi smjeli jesti ni piti gotovo ništa osim ako sami proizvodimo pa znamo što jedemo,,jer sve što kupimo bolje da ni ne znamo čega svega ima unutra,,frend mi radi u jednoj poznatoj i kakti kvalitetnoj *hrvatskoj* prehrambenoj kompaniji i kad mi je počeo pričat neke stvari rekla sam mu da ne želim znati
...
waithing
Hahahaha ja sam pojela bureka oko tonu u prošloj sve iz pekare. To je pečeno i kao takvo i da nije pasteriziran sir mislim da nema opasnosti.
Imate uvijek klackalicu s svim bolestima. Dakle u maloj trudnoci mogucnost da ce beba bit zarazena ili imat posljedice je mala jako ali ako se to desi posljedice su fatalne za plod. Što je beba veca, veci protok krvi, veca mogucnost zaraze ali i veca mogucnost da bebi nece se nista strasno dogodit jer vec formirana i jača. Tako da se ne brinete
Imate uvijek klackalicu s svim bolestima. Dakle u maloj trudnoci mogucnost da ce beba bit zarazena ili imat posljedice je mala jako ali ako se to desi posljedice su fatalne za plod. Što je beba veca, veci protok krvi, veca mogucnost zaraze ali i veca mogucnost da bebi nece se nista strasno dogodit jer vec formirana i jača. Tako da se ne brinete
Ma ja o tom uopce ne razmisljam...sam da mi je nac srce kak kuca na ovom baby watcheru i bit cu sretna 😅
waithing
Ima koja od vas problema sa bakterijama u urinu? Ja od toga imam uzasne bolove..pila sam vec i klavocin medutim i nakon toga na urinokulturi pise vise vrsta bakterija..sad pijem neki drugi antibiotik..ne znam sa cime da si pomognem..pijem brusnicu-caj od ploda iz ljekarne i pijem obican caj od brusnice i kamilice i oduvijek pijem puno vode..
Ima koja od vas problema sa bakterijama u urinu? Ja od toga imam uzasne bolove..pila sam vec i klavocin medutim i nakon toga na urinokulturi pise vise vrsta bakterija..sad pijem neki drugi antibiotik..ne znam sa cime da si pomognem..pijem brusnicu-caj od ploda iz ljekarne i pijem obican caj od brusnice i kamilice i oduvijek pijem puno vode.c
Cure malo sam kao padobranac, oprostite. :)
Pa elvira ne znam sto ti je tvoj gin rekao,ali moja doktorica je stvarno zena za 💯 i rekla mi je na prvom pregledu da ni u kojem slučaju ne pijem cajeve jer cajevi izazivaju pobacaj,a vidim da na ovom forumu nebitno na kojoj temi,jako puno trudnica pije cajeve. Jedini caj koji mi je rekla da mogu piti i to kada mi ona preporuci je caj od lista brusnice iz apoteke. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji