Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    09. Rujan 2017. 11:09

Dazi

Elviramagistic

Ima koja od vas problema sa bakterijama u urinu? Ja od toga imam uzasne bolove..pila sam vec i klavocin medutim i nakon toga na urinokulturi pise vise vrsta bakterija..sad pijem neki drugi antibiotik..ne znam sa cime da si pomognem..pijem brusnicu-caj od ploda iz ljekarne i pijem obican caj od brusnice i kamilice i oduvijek pijem puno vode.c

Cure malo sam kao padobranac, oprostite. :)
    Pa elvira ne znam sto ti je tvoj gin rekao,ali moja doktorica je stvarno zena za 💯 i rekla mi je na prvom pregledu da ni u kojem slučaju ne pijem cajeve jer cajevi izazivaju pobacaj,a vidim da na ovom forumu nebitno na kojoj temi,jako puno trudnica pije cajeve. Jedini caj koji mi je rekla da mogu piti i to kada mi ona preporuci je caj od lista brusnice iz apoteke. :)

Druge cajeve ni ne pijem..caj od kamilice je dozvoljen u trudnoci i od brusnice iz ljekarne..taj i pijem..uvin h i biljni kao zeleni itd.znam da su zabranjeni u trudnoci jer mi je tako i moj ginic rekao :)

nina1312
    09. Rujan 2017. 12:02

Sad malo mijenjam temu, Al me zanima 🤗
    Cure jeste vi dobile koju slikicu sa uzv, bas gledam neke svoje cure po Fb, sve nešto stavljaju slike sa uzv, ja još nisam dobila ništa,bas bi htjela😕
    Jel to ovisi o ultrazvuku ili se bas mora tražiti? Od uzbuđenja zadnji put nisam sjetila ni pitati..

• Elviramagistic
    09. Rujan 2017. 12:06

Ja dobijem svaki put slikicu :)

nina1312
    09. Rujan 2017. 12:20

Elviramagistic

Aaaa sad sam ljubomorna 😓

Moja gin ima malo stariji uzv pa je možda zbog toga..

• Ivancica09
    09. Rujan 2017. 12:34

nina1312

Elviramagistic

Aaaa sad sam ljubomorna 😓

Moja gin ima malo stariji uzv pa je možda zbog toga..

Da ja isto dobijem svaki put.. ali i idem privatno tako da se tamo i ocekuje to.. i to je full dobra slika..

• Ivancica09
    09. Rujan 2017. 12:38

Elviramagistic

Ima koja od vas problema sa bakterijama u urinu? Ja od toga imam uzasne bolove..pila sam vec i klavocin medutim i nakon toga na urinokulturi pise vise vrsta bakterija..sad pijem neki drugi antibiotik..ne znam sa cime da si pomognem..pijem brusnicu-caj od ploda iz ljekarne i pijem obican caj od brusnice i kamilice i oduvijek pijem puno vode..

Imala sam ja u prvoj trudnoci i radila sam si prirodni pripravak koji mi je pomogao.ne mogu se tocno sad sjetit recepta ( nasla sam ga na internetu, stranica zadovoljna.hr) , ali imao je u sebi korjen peršina i masl ulje mislim..pa probaj uguglat..
    Odvratno za jest al eto meni je pomoglo..

09. Rujan 2017. 13:13

Ivancica09

Elviramagistic

Ima koja od vas problema sa bakterijama u urinu? Ja od toga imam uzasne bolove..pila sam vec i klavocin medutim i nakon toga na urinokulturi pise vise vrsta bakterija..sad pijem neki drugi antibiotik..ne znam sa cime da si pomognem..pijem brusnicu-caj od ploda iz ljekarne i pijem obican caj od brusnice i kamilice i oduvijek pijem puno vode..

Imala sam ja u prvoj trudnoci i radila sam si prirodni pripravak koji mi je pomogao.ne mogu se tocno sad sjetit recepta ( nasla sam ga na internetu, stranica zadovoljna.hr) , ali imao je u sebi korjen peršina i masl ulje mislim..pa probaj uguglat..
    Odvratno za jest al eto meni je pomoglo..

Samo treba biti pazljiv sa persinom, (za korijen persima nznm). Jer primjerice caj od persina se pije kako bi se potakla menstruacija,tako da ja persin ne bi koristila, al opet kazem nznm nista za korijen persina tako da ne ulazim u to sto je ivancica rekla. 🙂🙂

mono1111
    09. Rujan 2017. 14:46

Waiting i Ikyri,
    Ma znam da je opet mala sansa ali za svaki slucaj provjeravam imate li kakvih saznanja o tome...
    Dazi i Elvira, caj od brusnice se smije piti u T, ali caj od persina oprezno, jer velike kolicine mogu imati abortivan ucinak, makar to moraju bas biti jako velike kolicine...

mono1111
    09. Rujan 2017. 14:47

Waiting,
    Nisam ni dns nasla otkucaje, mislim da necu dns slusati opet, jer od tog gela kao da mi se taj lijevi dio prehladio...i boli me na tom mjestu koliko ludjacki trazim, hahah, tako da cu vidjeti sutra mozda.....

• Elviramagistic
    09. Rujan 2017. 15:47

Ne znam..nebi to pila..ne usudim se..samo brusnicu koju znam da smijem i kamilicu tu i tamo..i jako puno vode..al eto..ne pomaze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.