Ikyri,
Po M je 9+ 4. Ovako rano se iskljucivo racuna po M.
Da da jasno mi je ali tamo na nekom prvom pregledu ti je bio 2-3dana manji pa je nadoknadio do iduceg pregleda, pa sad ponovno fali par dana?
Jer bi se prepala da si racunala po tom pregledu gdje je vec plod bio manji 3 dana pa sad jos 4. Ako je po zadnjoj M onda je sve to tu negdje.
Tako je. Bio je manji jednom za tri dana, i onda je odgovarao tocno velicini….mislim ne znam….
Gle normalno se UTZ radi svakih 4 tj. i što je kasnija trudnoca to teže mogu odredit starost i termin...znači da su varijacije sve vece. Meni je procjena na kombiniranom bila da je trudnoca 3 dana starija što je nemoguce jer je bio jedan odnos cijeli mj. Zato kazu da je taj prvi pregled najbitniji. Mozda je malo kasnila implantacija i to je to.
Mono koje olaksanje bas mi je drago 😗😗😗😗ja sam prosli put bila 11+4 a po Uzv sam bila 11+1 i ginic mi je rekao da je to super da skoro na dan..ta odstupanja su normalna
Ikyri,
Sumnjam da je implantacija bila kasnije jer mi je beta 7dpt bila 110, sto je jako visoko, ali je meni ako racunam po svemu aspiracija bila 17 dc, tj.ajmo reci da je taj dan bila kao O, a transfer je bio 22 dc....a neke cure imaju prije transfer....ma ugl.necu vise racunati, haha😂
Dajte mi pls recite, kakve su vama cicke?? Naime, mene od jucer manje bole, tj.skoro me ne bole uopce, da li je nekoj od vas to tak bilo??
Odjednom?? Znam da to moze biti potpuno normalno i da moze znaciti i lose, po iskustvu znam...ali nikad nisam dogurala tako daleko pa ne znam kako bi trebalo biti u ovim tjednima???
Sad kad Mono nakon 12 tj. čuje da će imat pregled 4tj. će kupit polovni UTZ na kredit
Jao još par dana pa moj pregled. Danas sam rekla nekim kolegama s posla nisam sigurna koliko je to pametno ali rečeno je u okvirima u kojima će mi trebat i njihova potpora ako stvari ne budu kako bi trebale bit. Šetala sam se gradom i meni se trbuh vec vidi. Jedva ga pokrijem sa svim trikovima.
Kuca ! Ali velicina odgovara tocno 9 tjednu, a ne 9 + 4.
Pitala sam zasto ja svako malo krvarim, rekla je da ne zna tocno ali da je vjerovatno moguce kako GV raste, prijanja uz endometrij i pucaju zilice, tako sam skuzila, jos se sve to smatra implantacijskom krvarenju, tako mi je i prosli put rekla na hitnoj specijalizanzica..
Naravno da me brine to sto je velicina ploda manja nego sto bi trebala biti…
Ne znam, idem kod svoje u cet onda vjerovatno pa cu valjda vise znati.
Jako sam umorna vise od svega..
🎉🎉🎉🎉🎉 hvala bogu'!! A ova velicina ploda ti nis specijalno ne znaci, narocito za ta cetri dana.. Meni su pak govorili da je prevelika pa nis posebno to nije znacilo,sve pet
Elvira,
Da, normalna su odstupanja od par dana...ali kad si ne mogu pomoci, jojjjj😢😢😢
Ikyri,
Ma tad cu moci normalno uloviti otkucaje s watcherom sigirno, pa ce mi lakse biti, ali nije losa ideja nikako, hahaha, i prosli put sam isla svakih tjedan dana na uzv, tako su me narucivali posto je tad sve kasnilo s razvojem, a htjeli su pratiti...tih tjedan dana taman izdrzim, duze od toga tesko ! Ja nikako ne bi izdrzala 5 tjedana, koliko ti cekas...svaka cast !!!
Ooo vec ti se trbuh vidi???
Ugolina,
Sretnija bi ja bila da je plod veci, nego manji naravno ! Ah.....sve to zavisi da, ali toliki stres...uzas !
Nisam jos dogurala sa tolikom velicinom ploda, pa ajmo reci da sam neku svoju granicu presla, pa mi.je mozda malo lakse nego mi je bilo prije koji tjedan...
6 tj. Zadnji pregled je bio 6+3 Sad cu bit 12+4. I to sam na pregledu imala manji hematom.
Ugolina,
Sretnija bi ja bila da je plod veci, nego manji naravno ! Ah…..sve to zavisi da, ali toliki stres…uzas !
Nisam jos dogurala sa tolikom velicinom ploda, pa ajmo reci da sam neku svoju granicu presla, pa mi.je mozda malo lakse nego mi je bilo prije koji tjedan…
Neka je sve ok,a lako za ovo, ti uzv aparati tak i tak fulaju 💪💪💪💪🎉
Sortiraj odgovore
Najstariji