Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Rujan 2017. 00:09

waithing

Monooo…kucaaa srceko..jako mi je drago..i.iako se uplasis kad krvaris tako i meni je gin.rekla da kako maternica se siri kapilare pucaju i netko zna krvariti a tebi se ocito to desava…
    Eto a mene jedino od pocetka trudnoce grudi bole…to mi je jedini 'simptom' iako ni to nist ne znaci…
    I mono mislim da to sto je plod par dana manji nista ne znaci..kako sad npr.ti i ja mozemo biti samo dan razlike trudnoce po mengi kad znas vec meni je zadnja M. bila 03.07. - transfer sam imala 18.07. a ti si imala transfer tjedan dana nakon mene ako se dobro sjecam…dakle i embrij ti se sigurno kasnije implantirao nego meni…

Tako je, imas pravo....meni je transfer bio 25.07.....
    Pokusati cu se svakako malo primiriti sad...tnx :)

ikyri
    10. Rujan 2017. 10:35

Kako ste cure? 
    Meni je mala bolesna nakon par dana adptacije u vrticu. Sad samo čekam pregled u utorak da otvorim komplikacije i ostanem doma s njom.

mono1111
    10. Rujan 2017. 12:05

ikyri

Kako ste cure?
    Meni je mala bolesna nakon par dana adptacije u vrticu. Sad samo čekam pregled u utorak da otvorim komplikacije i ostanem doma s njom.

A da, znam kako je to...cim krene sezona, sve hara virusima....
    Ja nisam bas najbolje, ono jucer mi je stalo,.ni traga vise nije bilo i onda mi je po noci doslo bas puno smedje sukrvicr,.i dalje curi.....to mi do sad nikad nije bilo tako....i imam neke bolove...ne znam....

ikyri
    10. Rujan 2017. 12:20

mono1111

ikyri

Kako ste cure?

A da, znam kako je to…cim krene sezona, sve hara virusima….
    Ja nisam bas najbolje, ono jucer mi je stalo,.ni traga vise nije bilo i onda mi je po noci doslo bas puno smedje sukrvicr,.i dalje curi…..to mi do sad nikad nije bilo tako….i imam neke bolove…ne znam….

Zaista neznam što bi radila na tvom mjestu. Tražila da me uspavaju i probude na porodu da uzmem u naručje bebu i bok. 
    Mene vid muči jako. Idem sutra do svoje doktorice mozda me malo smiri ili da odem ponovno pregledat vid itd... Pa cu bit na miru. Izludit cu se ovako. 
    Jučer mi je bilo baš grozno sva svijetla automobila sam vidjela duplo, sve tablice isto. 

mono1111
    10. Rujan 2017. 13:35

ikyri

mono1111

ikyri

Kako ste cure?

A da, znam kako je to…cim krene sezona, sve hara virusima….
    Ja nisam bas najbolje, ono jucer mi je stalo,.ni traga vise nije bilo i onda mi je po noci doslo bas puno smedje sukrvicr,.i dalje curi…..to mi do sad nikad nije bilo tako….i imam neke bolove…ne znam….

Zaista neznam što bi radila na tvom mjestu. Tražila da me uspavaju i probude na porodu da uzmem u naručje bebu i bok.
    Mene vid muči jako. Idem sutra do svoje doktorice mozda me malo smiri ili da odem ponovno pregledat vid itd… Pa cu bit na miru. Izludit cu se ovako.
    Jučer mi je bilo baš grozno sva svijetla automobila sam vidjela duplo, sve tablice isto.

Odi svakako oftamologu. Ili imas u optikama one besplatne provjere vida....meni dan danas, a dioptrija mi je ok, mislim nosim lece i nije mi se povecala, to zelim reci, smetaju po noci svjetla od autiju....bas mi.je tesko voziti po mraku....
    A u T se moze vid poremetiti, tako da odi svakako

10. Rujan 2017. 16:47

Ojoj mono...pa zar opet...cudno bas..a nemas nikakav hematom,  meni je tak znali to smedje curit kad sam imala hematom..
    Jel se smanjilo sta

waithing

mono1111
    10. Rujan 2017. 18:42

waithing

Ojoj mono…pa zar opet…cudno bas..a nemas nikakav hematom, meni je tak znali to smedje curit kad sam imala hematom..
    Jel se smanjilo sta

Nema hematoma, sigurno ! Svaki put ili pitam a jucer mi je i sama rekla !
    Rekla je da even.moze nastati posto mi valjda te zile pucaju, pa na tim mjestima ali ni ne moraju jer uzimam progesterona kojiko zelis....
    Pa posto lezim cijeli dan, tesko je sad ustanoviti, ali nije stalo....stalno je prisutno...iako kad mi se bas pojacalo sam popila 4 Duphastona odjednom kako bi se even.smanjilo....ali mozda je tek nakon par h....
    Ali.cijelo vrijeme je prisutno

ikyri
    10. Rujan 2017. 20:48

Da jače krvariš curilo bi to i dok ležiš a iscurilo bi isti sec. kad bi se digla. Dok sam ja polušavala negirat zaostalu posteljicu sam punila ulozak onaj veliki noćni svakih 20-30 min. Svi su mi govorili ma to ti je M nakon poroda...normalno da tako curi. Posteljica je bio komadic od 1,5 -2cm koji nije bio ni prokrvljen ( aktivan). Svašta krvari u toj maternici. A maternica jako raste. 

mono1111
    10. Rujan 2017. 21:42

ikyri

Da jače krvariš curilo bi to i dok ležiš a iscurilo bi isti sec. kad bi se digla. Dok sam ja polušavala negirat zaostalu posteljicu sam punila ulozak onaj veliki noćni svakih 20-30 min. Svi su mi govorili ma to ti je M nakon poroda…normalno da tako curi. Posteljica je bio komadic od 1,5 -2cm koji nije bio ni prokrvljen ( aktivan). Svašta krvari u toj maternici. A maternica jako raste.

Ma znam da bi curilo kao ludo....
    I kad dobijem tu rozu krv, ona samo iscuri imam osjecaj i to je to, prestane....i moguce da su te neke zilice pukle...jer nema vise te svieze krvi, tako mi jr sva tri puta bilo....makar, drugi put je puno vise toga bilo nego sad recimo, dok mi se sad bas u smedje krvarenje pretvorilo, sad je manje...
    Mislim nema tog puno, ali dovoljno da si kosu cupam svaki put kad vidim...taman si mislim, prestalo je..i.onda opet dodje svakih par dana...

ikyri
    10. Rujan 2017. 21:49

Ma znam. Ja da vidim tri mrvice bi išla na hitni odmah. Ja još sutra živim u isčekivanju i u utorak sam naručena u 8h. Doći ću na red do 10h ja se nadam. Vidjela sam zadnji put malu grudicu a ovaj put ce vec bit rukice i nogice i sve vidljivo ( nadam se). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.