6 tj. Zadnji pregled je bio 6+3 Sad cu bit 12+4. I to sam na pregledu imala manji hematom.
Ajmeeeee, da, 6 tjedanaa !
Sigurno cu koji put i privatno otici u cekanju od ta 4 tjedna ako me tako budu narucivali...mozda ce me svaka 3 tjedna, jer je ovo IVF T, ali sam cula da neke cure idu svaka 3 tjedna...
Znam da sad idem u cet, tj.u cet sam narucena kod endokrinologa, cekam termin vec poduze, pa cu u Petrovu vjerovatno u sri ili pet otici...i onda ponovno za dva tjedna...u 12 tj, ali cu se paralelno isto naruciti kod Kosa na mini anomaly scan negdje na kraju 12 tt, ovisno kad mi.kazu da dodjem u Petrovu...a onda nakon toga cu biti mirnija nadam se...imam watcher koji ce tad ocitavati...a i.proci cu kriticno razdoblje...
Mono tako ti je meni bilo..uzasno su me boljele cice i onda je to prestalo i sad me uopce ne bole..tu i tamo malo..
Ugolina,
Sretnija bi ja bila da je plod veci, nego manji naravno ! Ah…..sve to zavisi da, ali toliki stres…uzas !
Nisam jos dogurala sa tolikom velicinom ploda, pa ajmo reci da sam neku svoju granicu presla, pa mi.je mozda malo lakse nego mi je bilo prije koji tjedan…
Neka je sve ok,a lako za ovo, ti uzv aparati tak i tak fulaju 💪💪💪💪🎉
Je, istina, rekla je da se nikad precizno ne moze izmjeriti a pitanje je par mm svega kako bi doslo do par dana razlike !
Hvalaaa ti !
Mono tako ti je meni bilo..uzasno su me boljele cice i onda je to prestalo i sad me uopce ne bole..tu i tamo malo..
U kojem tjednu??
Pa mene su u prvoj trudnoci cice boljele 2-3 tj. ne dulje. Tako od 6-9tj. Ma još najbolje da su boljele cijelu trudnocu. Ja sam imala cice jos su narasle to baš bilo neugodno.
Pa mene su u prvoj trudnoci cice boljele 2-3 tj. ne dulje. Tako od 6-9tj. Ma još najbolje da su boljele cijelu trudnocu. Ja sam imala cice jos su narasle to baš bilo neugodno.
Nadam se da je ovo normalno kod mene....
Ikyri,
Sumnjam da je implantacija bila kasnije jer mi je beta 7dpt bila 110, sto je jako visoko, ali je meni ako racunam po svemu aspiracija bila 17 dc, tj.ajmo reci da je taj dan bila kao O, a transfer je bio 22 dc….a neke cure imaju prije transfer….ma ugl.necu vise racunati, haha😂
Dajte mi pls recite, kakve su vama cicke?? Naime, mene od jucer manje bole, tj.skoro me ne bole uopce, da li je nekoj od vas to tak bilo??
Odjednom?? Znam da to moze biti potpuno normalno i da moze znaciti i lose, po iskustvu znam…ali nikad nisam dogurala tako daleko pa ne znam kako bi trebalo biti u ovim tjednima???
A i ja sam imala test pozitivan jako rano. Što znači da je beta bila visoka. A pak plod je bio isto mlađi. Ali sama beta ne govori nista o danu implantacije. Dakle nekome ce test ko meni biti pozitivan 11dpo s dnevnim urinom a nekome ce tek 14. dan ujutro narast dovoljno da se pokaže plusić. 7-10 dana putuje po jajovodu i maternici mali embrio...a nakon transfera zna se i vratit u jajovod i tamo implantirat... čudno je to sve.
Monooo...kucaaa srceko..jako mi je drago..i.iako se uplasis kad krvaris tako i meni je gin.rekla da kako maternica se siri kapilare pucaju i netko zna krvariti a tebi se ocito to desava...
Eto a mene jedino od pocetka trudnoce grudi bole...to mi je jedini 'simptom' iako ni to nist ne znaci...
I mono mislim da to sto je plod par dana manji nista ne znaci..kako sad npr.ti i ja mozemo biti samo dan razlike trudnoce po mengi kad znas vec meni je zadnja M. bila 03.07. - transfer sam imala 18.07. a ti si imala transfer tjedan dana nakon mene ako se dobro sjecam...dakle i embrij ti se sigurno kasnije implantirao nego meni...
waithing
Sortiraj odgovore
Najstariji