Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LilyVanily
    06. Veljača 2018. 10:35

Pročitala sam na više mjesta da je Biobazina krema protiv strija neugodnog mirisa pa je nisam počela koristiti iako sam je dobila u dm-ovom paketu. Za sada koristim bademovo ulje iz ljekarne pa ću prijeći na maslinovo. Strije se još nisu pojavile, a nadam se da ni neće. 😊
    Inače ne nosim spavaćice, ali morat ću ih nabaviti uskoro... 🙄 Ne znam koliko će mi još trbuh narasti pa ne znam je li prerano za kupovinu. 🤔
    Koje su vam dimenzije kindera? 
    Proudy je li ti šta bolje? Je li učinkovit jastuk?
    Panda mislim da mi tlak instant naraste čim sjednem za volan kad vidim kako neki voze i što rade. 😤 
    Honey jel ti se smirio želudac?
    Yra sretno na poslu. 
    Daro sretno na pregledu.
    Palčice kakva je situacija?
    Svima želim ugodan dan sa što manje tegoba. 😉😀

Frajla
    06. Veljača 2018. 10:38

U bolnicama najcesce nisu bas odusevljeni s pidjamama, spavacicu ti samo zadignu pa provjere eventualne rezove/rane, a hlace ipak moras skidati, jos ako ti bude tesko ustajati se prvih dan, dva...
    A za ljeto vjerujem da moze posluziti i obicne spavacice na bretele, lako se jedna strana spusti

• sema
    06. Veljača 2018. 10:50

Ja sam ogradicu zajedno s posteljinom kupila iz Etherala, imaju neke 6-djelne pakete pa smo to uzeli...
    Ja sam si kupila za sada 2 pidzame i to obicne, nisu bas za dojilje 😂 i jednu spavacicu bas za dojilje. Pidzame su iz lidla a spavacica s pijace hehe,mislim da je bila 80kn.

06. Veljača 2018. 11:11

ja sam uzela 2 spavaćice s kratkim rukavima na sniženju. Jednu u triumfu za 100 kn i drugu u women sicret. Kad sam ja gledala bilo je sve većinom još zimsko i s dugim rukavima. Valjda su sad počeli dobivati i nešto za proljeće pa ću morat u shopping. Neko mi je rekao da sad u vinogradskoj moraš imat svoje spavaćice tak da ću kupit još bar dvije. Ne tražim baš za dojenje. Ili bretele il neki gumbi tako da je jednostavno spustit ili otkopčat.
    Ogradicu i posteljinu sam uzela u bubamari. Imali su 20 % do 31.01 i to neku koja je u kombinaciji s onom mint dekicom. Znači nije cijela platno nego pola pola. I oduševljena sam. 

06. Veljača 2018. 11:16

Jebem ti,  napisem kom i sve mi ode....
    Ugl jutro!
    M bolestan,  temp 38,  ako mu ne bude bolje danas ide doktoru. Spavao je u boravku,  a ja i jastuk u spavacoj.
    Ja koristim Babylove ulje,  koristila ga i u prvoj trudnoci,  super zadovoljna.
    Kod mene isto sve. Sad me brine kaj sam popila terapiju i prenatal i povratila nakon 10min. To je kao da nisam ni popila jel da?
    Gladna sam,  vrti mi se od gladi,  kaj da jedem?
    Sto se tice spavacica,  odite si bez zajebancije na plac. Ja sam si kupila super spavacicu na borongajcu,  za 50kn. Fakat je slatka! Kratki rukav. Ici cu po jos koju. Bila sam vec stavila sliku,  obrisla ju s moba pa nemrem ponovit. 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    06. Veljača 2018. 11:25

Ja sam si zasad uzela dvije spavacice, jedna je dugih rukava, druga kratkih i ima ogrtac. Obje su sa dugmadi na obje strane. Uzela ih na pijaci u BiH, za jednu sam dala 40 kn, a ova sa ogrtacem je mislim 60 bila. Nadamo se otici jos jednom, pa si planiram uzeti jos koju. A inace smo spavacica i ja najveci neprijatelji. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• sema
    06. Veljača 2018. 11:29

I ja mrzim te spavacice. Moje pidzame su dugih rukava a spavacica kratkih,tko zna u 4.mj mogu rodit pa mozda bude zima 😁

06. Veljača 2018. 11:29
    Nasla sliku na faceu,  pa evo da vidite.
    Nasla sliku na faceu,  pa evo da vidite.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Marchy12
    06. Veljača 2018. 11:30

Da bar ima Primark kod nas,tamo se stvarno isplati i za bebe i za mame,mislim da sam spavacice platiča tamo po 5 eura,a lijepe su fakat

06. Veljača 2018. 11:31

Ni ja ne trpim spavacice,  ni pidjame ni nis. Spavam u donjem vesu i majici inace. Ovo je samo za bolnicu.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.