Yra deckica nosim..malog pisonju! 💙
Meni je sestra od moje doktorice dala broj patronazne jos pocekom 12.mjeseca da joj se javim jer obilazi trudnice al je meni bilo glupo ju zvati kad mi se jos ni trbuh ne vidi..🙈 Sad sam ionako doma pa cu ju zvati jedan dan..jel kojoj vec bila? Kak to izgleda? Samo pricamo ili…?
ljubite se hahahhahahah
hahahahahahahahahahahahaha
[/url
Meni je sestra od moje doktorice dala broj patronazne jos pocekom 12.mjeseca da joj se javim jer obilazi trudnice al je meni bilo glupo ju zvati kad mi se jos ni trbuh ne vidi..🙈 Sad sam ionako doma pa cu ju zvati jedan dan..jel kojoj vec bila? Kak to izgleda? Samo pricamo ili…?
Bravo, uspjela si!
Nemam pojma kak izgleda kad dodje patronazna, ali cini mi se da to pred kraj dodje, mjesec prije tako nekako, vjerojatno provjere jel imas sve sta treba. A neke ne dolaze prije poroda, nego kad je beba vec doma.
Meni da sad dodje, ne bi bilo dobro, soba je u totalnom kaosu, sve nabacano 😂😂
ljubite se hahahhahahah
To mozda kad bi bio patronazni brat 😀😀😀
Meni prvi put nije dolazila u trudnoci, tek nakon sto sam rodila. A i tad sam ju brzo spicila 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Hahahhahahaha...😂😂😂😂
Ma meni je ok da dode tipa mjesec dana prije termina,cisto da zna di treba doci,ko mene recimo svi zalutaju je ko.prvo nema kucnog broja na kuci,a kuca od svekrve je prva uz cestu a nasa nize u dvoristu pa svi prvo odu k njoj 😂😂
Uf,uz toliko dostupnih informacija na internetu nekak ne vjerujem da ce nam nesto faliti,mogu jedino viska imati...Ja imam za sad samo kolica 😂😂😂 A krevetic cu imati svoj u kojem sam ja spavala,u odlicnom.je stanju samo cemo ga pofarbati i osvjeziti! 😍
Pa i ako mi dode sad mozemo se sjesti u dnevnu i porazgovarati. Kad ju necu voditi u razgledavanje stana
A mozda se trebam javiti cisto da zna planirati, koliko ce otprilike beba trebati obilaziti u nekom razdoblju i sl
i moji imaju dolje kuću :) i tata je dolje cijelo ljeto tako da mi je to super jer ako bude sve ok i beba ok doslovno se mogu spakirati u par sati i uputiti se dolje. ionako ću imati dedu za pomoć :)
i moji imaju doljekuću :) i tata je dolje cijelo ljeto tako da mi je to super jer ako bude sve ok i beba ok doslovno se mogu spakirati u par sati i uputiti se dolje. ionako ću imati dedu za pomoć :)
jos malo student pa si napravila, kopiras u potpis onaj zadnji kod.
meni je ovo četvrta trudnoća i sve sam zaboravila od prije. Čudan mi je malo ovaj moj. nit mi mjeri tlak, nit mokraća, samo jesi dobro, i to je to
Sortiraj odgovore
Najstariji