Ma ja idem na more početkom 8.!:) Beba bu taman 2 mjeseca:)
Imam sreće pa imam kuću na Viru(a gdje drugdje:)) tako da si mogu rihtat i kolko ću ostat i sve ostalo. Moje sve frendice su i s manjim bebama normalno išle ljetovati:) Nadam se da ću moć i ja.
Inače, frendici je bio termin 24.1. Jadna čekala čekala do petka (2.2.) da bi ju jutros pustili doma jer su krivo izračunali termin i ne treba se poroditi još!!! Pa kolko krivo su mogli izračunat, ja sam mislila da mogu fulat +/- tjedan dana!
Sad sam i ja malo u panici s tim prenošenjem:))
[/url
Zrinchy, u pravu si, ne treba odustajati od putovanja.
Lakše je putovati s malom bebicom nego s haharom od npr. 2. godine koji je u toj dobi pravi mali istraživač. Ne mislim tu na komforne vikendice na moru gdje točno znaš gdje ti je što, nego na hotele i privatan smještaj.
Jutreko
Panda kod nas nema kašnjenja jer imam klizno radno vrijeme, a nema ni cvikanja, pa ide na povjerenje 😉
Moram se pohvaliti da sam se napokon prijavila za trudnicki tecaj, tako da krećemo ovaj tjedan. I jos su mi rekli da se trebam javiti svojoj patronaznoj. Nemam pojma zasto vec, al dobro, budem zvala jedan dan
Tako i kod nas 😀
Ja mislim da necu na taj tecaj ici, gin mi rekla da je to bezveze i da se na porodu ionako zaboravi sta se nauci hahahhahah bas je luda.
Isla bih ja da ima u nasem DZ ali posto nece biti, ne da mi se ici u Ri zbog toga. Vidjet cemo jos 😀
Mi idemo zbog muza, nisam sigurna jel mu treba potvrda da biti na porodu, pa bolje da imamo nego da nemamo. A i nije tako puno, dva dana po 3 sata.
Ja sam htjela ici u bolnicu, da odmah vidim radaonu i sve ostalo, ali tamo je 4 puta i bas je u nezgodno vrijeme, pa sam odustala
Jutro cure! Evo probudila se i super sam se osjecala, odvedem malog u vrtic, vratim se doma i opet riganje. Koji k...? Uzas!
Panda mila znam kak je kad te glava tak rastura, a nemres si pomoc.
S Maksom recimo prve godine nisam isla na more, kao bio mi je mali. Da sam ove pameti, isla bi. Tj. S Aleksom cu ici iako ce bit jos manji nego Maks prve godine. Isto tako prvi put smo putovali, malko dalje, avionom, kad mi je Maks bio 7 mj star i bio mi ke super. Nikakvih problema nismo imali tak da...
Ne znam jos kaj sam trebala reci, muka mi je 😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Zrinchy, u pravu si, ne treba odustajati od putovanja.
Lakše je putovati s malom bebicom nego s haharom od npr. 2. godine koji je u toj dobi pravi mali istraživač. Ne mislim tu na komforne vikendice na moru gdje točno znaš gdje ti je što, nego na hotele i privatan smještaj.
Pa jelda!:) Mislim, lako je teoretizirat, nadam se da će nam se riječi pozlatiti:)
Znam da su i moji starci kampirali s nama kad smo bili mali, imam još negdje sliku gdje sam imala godinu i mjesec dana i stojim ispred šatora sa dudom:)
Joj Yra, pa još malo i ti sitno brojiš!
Mi ćemo ići na trudnički, rekli su mi da bolje da idem i ipak čujem neke stvari koje me čekaju:) Većina toga nije nužna, ali par stvari je dobro čut. Tak mi bar vele:)
[/url
Ita pozlatile ti se riječi!
Mi smo bili na " babymoonu" u Splitu početkom siječnja, u biti, na gastroturizmu!
Svaki dan sam jela neku finu ribu, puno šetali, posjetili prijatelje...bilo nam je preeedivno jer smo i vrijeme potrefili.
Ići ćemo na more svakako, odnosno, ovisi i o zdravlju moje mame koja je teško bolesna i koju bedinamo seka i ja.
Ako bude sve ok voljela bih u jesen ili negdje u Istru ili opet Dubrovnik.
Sve su nam opcije otvorene.
Samo da je zdravlja.
Toliko fulati termin??
Yra deckica nosim..malog pisonju! 💙
Meni je sestra od moje doktorice dala broj patronazne jos pocekom 12.mjeseca da joj se javim jer obilazi trudnice al je meni bilo glupo ju zvati kad mi se jos ni trbuh ne vidi..🙈 Sad sam ionako doma pa cu ju zvati jedan dan..jel kojoj vec bila? Kak to izgleda? Samo pricamo ili...?
Jutro!
Jedno pitanjce za vas koje ste imale vec iskustva sa doznakama, jel se predaju do 5.u mjesecu uključujući i taj 5. ili ne? Trudnički mozak me ubija i sve zivo zaboravljam pa tako ovaj mjesec i doznake. U ovih 6 mjeseci mi se to ni jednom nije dogodilo,ali eto sad je moralo. 🙄😫
Nina mislim da možeš i danas predati doznake.
Yra deckica nosim..malog pisonju! 💙
Meni je sestra od moje doktorice dala broj patronazne jos pocekom 12.mjeseca da joj se javim jer obilazi trudnice al je meni bilo glupo ju zvati kad mi se jos ni trbuh ne vidi..🙈 Sad sam ionako doma pa cu ju zvati jedan dan..jel kojoj vec bila? Kak to izgleda? Samo pricamo ili…?
ljubite se hahahhahahah
Jutro!
Jedno pitanjce za vas koje ste imale vec iskustva sa doznakama, jel se predaju do 5.u mjesecu uključujući i taj 5. ili ne? Trudnički mozak me ubija i sve zivo zaboravljam pa tako ovaj mjesec i doznake. U ovih 6 mjeseci mi se to ni jednom nije dogodilo,ali eto sad je moralo. 🙄😫
Nina mislim da možeš i danas predati doznake.
Mozes ih uvjek predati, jedino sta ako zakasnis ne dobijes isplatu u tom mjesecu, nego onda iduci dobijes dvije
Sortiraj odgovore
Najstariji