Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica09
    08. Rujan 2017. 09:37

Ikyri hvala ti, sad cu kad stignem to malo prouciti.
    MiuMau ma znam da te babe tamo znaju svasta reci, ali mi je jos prijatelj provjerio kod zene koja radi na obracunu place kod njih u firmi i ta je isto rekla 6 mj..

ikyri
    08. Rujan 2017. 10:02

MiuMau

Ivancice ja nazalost ne znam koliko treba, al razumijem da ti nije svejedno zbog para… dobro se raspitaj i zanemari ove babe na hzzo jer su mi nekoliko frendica zeznuli za naknade, rekli im da ce imati punu, pa su cure na kraju ostale na minimalnom… sve pronjuskaj….
    Curke jel kome ide krv iz nosa sad u trudnoci, onak iznenada da krene curit?
    Meni od pocetka vec nekih 7-8 puta… i nos me grebe, kisem konstantno, skroz od pocetka trudnoce… a glavobolje kao da su od sinusa, boli me celo i nos… mislite da se problemi sa sinusima mogu pogorsat u trudnoci? Ne bi svojoj doktorici jer mi je ona uvijek za sinuse trpala antibiotike, a sad mi sigurno ne pada na pamet pit ih…

Da sve su to nuspojave trudnoce. Zadrzavas vode pa sve otice. Meni je u prvoj curila krv svako malo. Čak bi mi u pms-u dan ili par sati prije M znala curit krv. Mene isto boli čelo ko sinusi pušem nos često i umijem se toplom vodom ujutro vise puta da mi se sve otvori.

ikyri
    08. Rujan 2017. 10:09

Ivancica09

Ikyri hvala ti, sad cu kad stignem to malo prouciti.
    MiuMau ma znam da te babe tamo znaju svasta reci, ali mi je jos prijatelj provjerio kod zene koja radi na obracunu place kod njih u firmi i ta je isto rekla 6 mj..

Prijateljica mi je imala 3mj staza na dan i dobila je 100% place. Ako radis kod privatnika plati zadnju placu doprinose i vrati mu kešom pare. Ako ne uzmi bolovanje na malu...na bolovanju ces dobit sitnis jer isto se racuna prosjek koji se ne moze izracunat. Ali ce ti ipak bit nesto veca placa jer ce ti zbrojit sad mj i pol pune place...

ikyri
    08. Rujan 2017. 10:13

Danas ujutro sam si dolje desno napipala kvrgu tvrdu ko kamen. Vise sam zaboravila kakav je osjecaj maternice na pocetku. Malo mi je ipak bilo pretvrdo. Ali morala sam na wc obavit br.1 i br.2 a nakon nisam stigla pipat. Ja sam vec zaboravila kako je to.

mono1111
    08. Rujan 2017. 10:59

MiuMau, ne znam za tu krv iz nosa u T, ali meni je cesto znalo biti da mi curi radi andola prije i po 40 min. Kao da je neko krvoprolice, uzas mi je to bilo stvarno...sad mi ne curi krv, mislim svo ovo vrijeme...makar sam i na heparinu.
    Meni je nos jako zacepljen isto, ne mogu spavati po noci, stalno se okrecem s jedne na drugu stranu ne bi li se odcepio....
    Ikyri, e nemam pojma za to....bolje da ja ne idem istrazivati...hahahaha
    Waiting, dns nisam cula otkucaje, nema sanse....samo mi ih je ocitavao. Tebi??
    Ivancica, moja prijateljica se raspitivala i sto posto se ne treba imati 6 mjeseci neprekidno, ona je saznala da samo dvije ili tri place su potrebne. 

08. Rujan 2017. 11:16

mono1111

MiuMau, ne znam za tu krv iz nosa u T, ali meni je cesto znalo biti da mi curi radi andola prije i po 40 min. Kao da je neko krvoprolice, uzas mi je to bilo stvarno…sad mi ne curi krv, mislim svo ovo vrijeme…makar sam i na heparinu.
    Meni je nos jako zacepljen isto, ne mogu spavati po noci, stalno se okrecem s jedne na drugu stranu ne bi li se odcepio….
    Ikyri, e nemam pojma za to….bolje da ja ne idem istrazivati…hahahaha
    Waiting, dns nisam cula otkucaje, nema sanse….samo mi ih je ocitavao. Tebi??
    Ivancica, moja prijateljica se raspitivala i sto posto se ne treba imati 6 mjeseci neprekidno, ona je saznala da samo dvije ili tri place su potrebne.

Ma joj mono ono sto sam ja cula jucer je bila sigurno moja aorta jer ja sam do sad imala iskljucene tonove jucer sam ih prvi put upalila pa sam bila uvjerena da je to to haaha dobro da nisam muza isla budit da slusa😅😅😅  jer to se culo na otkucajima ono 70-80 a tu i tamo mi se ubacilo od 120-200 na 3-4sekunde a nist brze nije kucalo...i jutros isto tako...
    Jesi probala na frendici?

waithing

MiuMau
    08. Rujan 2017. 11:18

Ikyri ak se sad nisam potrgala od smijeha... ajmo si svecano obecati da vise necemo vrsiti samopreglede... 
    Mono da, tak i ja po noci, pa pusem van kroz nos, a udisem na usta, ko vepar... probat cu se naparit na caju nekom... nesto mi zvoni neka sol da se zagrije u tkanini i onda stavlja na sinuse, al ne znam kakva i sta, morat cu istrazit... 

ikyri
    08. Rujan 2017. 12:10

Ma ja zaista znam palpirat abdomen. Sad vise nemam tu kvrgu. Maternica je tako tvrda samo kad je u kontrakciji i onda se  tako pipa. I sigurna sam da nisu crijeva itd... Ali normalne su i kontraktrakcije. Ako vas zanima tamo iznad 12 tj. malo nakon orgazma si pipnite trbuh ... Mene to izbezumi pa izbjegavam sve. Tko zna što sam ja sanjala 

mono1111
    08. Rujan 2017. 12:14

Waiting,
    Ovako se mora cuti, bas brzi otkucaji...
    https://www.youtube.com/watch?v=aUPevYH-3mw&t=227s
    Ja sam ton uvijek imala upaljenim, pa znam kako moja zila kuca, puno sporije nego bebini otkucaji...
    Frendica mi dolazi predvecer...tako da cu morati cekati do tad, hahahah...ali evo, ja ih dns nisam cula...
    Miumau, nemam pojma za te krpe i to, hahah

08. Rujan 2017. 12:27

mono1111

Waiting,
    Ovako se mora cuti, bas brzi otkucaji…
    https://www.youtube.com/watch?v=aUPevYH-3mw&t=227s
    Ja sam ton uvijek imala upaljenim, pa znam kako moja zila kuca, puno sporije nego bebini otkucaji…
    Frendica mi dolazi predvecer…tako da cu morati cekati do tad, hahahah…ali evo, ja ih dns nisam cula…
    Miumau, nemam pojma za te krpe i to, hahah

Ajme jesam ja to skuzila da joj to sa 8tj tak kuca i toliko dugo joj ocitava....ma ne nije meni tak...
    Jos 5 dana do ultrazvuka..ajmeee i jedva cekam i strah me😮😣😣

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.