Bok curke moje!
Evo mi danas malo bolje, samo nos jos zeza,al temperatura je skroz nestala.
Palcice rasplakala si me sa svojom pricom, nisam imala pojma da se to tako sve odvilo💕💕💕
Proudy ne znam ko ti je poslodavac, ali zasluzuje nagradu za najboljeg poslodavca sigurno!:) Maks voli Star wars? Nadam se da ce ih i moj bebac zavolit posto smo i dragi i ja fanovi:))
Honey pa piva je potrebna!! Malo za bubrege,malo za dusevnu ravnotezu:)) naravno,ne pretjerivat,al tu i tamo koja nema frke (rijeci mog ginekologa). Ja sam pivoljubac pa se suzdrzavam,ali nekad posustanem uz casicu.
Mladamamica dobrodosla!:) vidjet ces kako se lako navuc na drustvo ovih ludih,predivnih zena. Sve u podrska, nasmijem se i naplacem ko da se znamo oduvijek:) kako o nebi kad skupa prolazimo kroz najljepse razdoblje nasih zivota-slatko iscekivanje nasih najvecih srecica💕
Pusa svima, nemojte zamjerit, danas sam ekstra hormonalna:))
[/url
Zrinchy, moj muzek je veliki fan, pa je i malog navuko. Ja nisam fan uopce, pa ti meni to sve zna bit malo previse 😂😂😂. Ko kad mi je mali nakacio Star Wars kuglicu na bor 😂😂😂. Zna Honey, zato me zeza! Moj Maks ti je odgledao ovaj novi film u kinu bez bada. Znaci dijete 5 godina, ne zna citat, ne razumije, al 2 i pol sata je odgledao bez treptanja 😂😂😂
Blago meni 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Palcica,
A zasto ti je gin.rekao da neces uspjeti ostati T?? Radi koje dg? A nije li ti predlozio mpo??
Mlada mama,
Ja pijem Normabel, po potrebi, isto radi kontrakcije...i jos od samog pocetka radi cestih bolova.
Mozda ne bi bilo na odmet povecati Utrog.na 3 puta po 2..to je neka klasicna doza koja se daje.
Ugl.pitaj za Normabel i magnezij mozes slobodno do 800 mg dnevno, ali pazi, on moze imati laksativan ucinak.
A sto se tice straha i sl.to nazalost nemam savjet, mojih prvih 12 tjedana je bilo stvarmo kaoticno...nakon cca 14 tt se puno bolje osjecam !
A sto se tice foruma i sl.pa meni je stvarno jako dobro doslo procitati neko iskustvo, pogotovo kod nekoga tko je prosao isto ili sl.
I kaj...pročitam sve unazad, počnem pisati komentar, obratim se svakoj ponaosob kojoj sam nešto mislila napisati, vratim se par postova unatrag da pohvalim komade (kojima još moram naučiti nick-ove) i njihove trbuščiće i...nestane mi f...ing post...
Baš sam baksuz.
Uglavnom,
Mladamamica, pozdrav!
zrinchi, hvala na dobrodošlici!
Cure, prekrasne ste na fotkama makar se ne vidi svakoj lice, samo trbuščići.
Ja sam u ovoj trudnoći ful opuštena. U prvoj sam si napravila popis i kao štreberica došla u apoteku i ostavila trećinu mjesečne plaće na kozmetici za bebu u mene.
Stvarno sam malo i previše opuštena. Imam punu podrumsku prostoriju pohranjene dječje robice, uredno popakirane i označene, dva kinderbeta, dvoja kolica, izdajalicu, ma, previše svega, prematalicu i kadicu smo kupili jer su napše stare dale svoje, a ja sam jučer kupila nešto kozmetike tipa Lola uložaka pamučnih, toplomjer za guzu, jastučići za dojenje, vatice za guzu, jgl mast ii sl...ali sve onak nekak...ležerno.
Uopće se ne sekiram. Moram kupiti autosjedalicu jaje, jer smo i to dali, a navodno da inzistiraju da se po bebu dođe sa AS.
Budem...
Što se ležaljke/njihaljke tiče...budem kupila neku jer sam staru dala dalje...ona je praktična dok kuham.
Ne znam više koja je pisala o svrabu, bojim se pogledati da ne izgubim post, od frendice dvogodišnjakinja ga je dobila po rukicama ljetos na moru u iznajmljenom apartmanu.
Muž je otpeljao dečke na Star warse u kino, a moja osmogodišnjakinja i ja imamo ladies night sa kokicama i Gemištecom/ kokakolom pred telkom jer će se oni vratiti oko 00:30. Rijetki petki za nas dvije!
Po noći me tako zna boliti ispod trbiha, rastežu mi se ligamenti jer mi je trbuh već ooogroman pa ako ležim na leđima ne mogu se niti pomaknuti. Iako spavam na lijevom boku (zbog one vene koja hrani bebu), jednostavno se probudim usred noći i ne mogu se pomaknuti. Kaže doktor da je to skroz ok iako mi se u ranijim trudnoćama nije dešavalo.
Jel se kojoj to događa?
Eh, da, planiram koristiti i ovaj put platnene pelene pa sam napravila inventuru istih iz podruma...morat ću nešto dokupiti. Baš se veselim tome! Obožavam ih!
Dugo se nisam javljala, i sada skrolam po starim postovima i vidim hrpu lijepih novosti :)
Cestitam svim buducim mamama i zelim vam sto ljepse i bezbriznije iscekivanje ❤
Uglavnom, nakon hospitalizacije u 22tt zbog ekstremnog i brzog skracenja cervixa, bebe u porodajnom kanalu, omeksane maternice i prst prohodna, docekasmo (u pon ce biti ako bog da) 32tt. Iskreno, koliko su nas isprepadali s 22 tjedna, ne mogu vjerovati da smo izdrzali do 32 tt. Izasli smo nakon tjedan dana uz preporuku strogog mirovanja, i onda opet zavrsili s 28tt na deksi za pluca, i jos jednom ponovili sve pretrage. Hvala Bogu nema nikakvih bakterija ni hematoma, osim sto je beba cijelo vrijeme nisko i "prijeti prijevremeni porod" , sve drugo je ok.
Nadam se izgurati jos barem 3-4 tjedna, pozeljno 6 i stize nasa prva curica :)
Bok curke moje!
Evo mi danas malo bolje, samo nos jos zeza,al temperatura je skroz nestala.
Palcice rasplakala si me sa svojom pricom, nisam imala pojma da se to tako sve odvilo💕💕💕
Proudy ne znam ko ti je poslodavac, ali zasluzuje nagradu za najboljeg poslodavca sigurno!:) Maks voli Star wars? Nadam se da ce ih i moj bebac zavolit posto smo i dragi i ja fanovi:))
Honeypa piva je potrebna!! Malo za bubrege,malo za dusevnu ravnotezu:)) naravno,ne pretjerivat,al tu i tamo koja nema frke (rijeci mog ginekologa). Ja sam pivoljubac pa se suzdrzavam,ali nekad posustanem uz casicu.
Mladamamica dobrodosla!:) vidjet ces kako se lako navuc na drustvo ovih ludih,predivnih zena. Sve u podrska, nasmijem se i naplacem ko da se znamo oduvijek:) kako o nebi kad skupa prolazimo kroz najljepse razdoblje nasih zivota-slatko iscekivanje nasih najvecih srecica💕
Pusa svima, nemojte zamjerit, danas sam ekstra hormonalna:))
Dada draga moja,kad se najmanje nadali evo nama naše mrvice🤗❤️❤️❤️
Palcica,
A zasto ti je gin.rekao da neces uspjeti ostati T?? Radi koje dg? A nije li ti predlozio mpo??
Mlada mama,
Ja pijem Normabel, po potrebi, isto radi kontrakcije…i jos od samog pocetka radi cestih bolova.
Mozda ne bi bilo na odmet povecati Utrog.na 3 puta po 2..to je neka klasicna doza koja se daje.
Ugl.pitaj za Normabel i magnezij mozes slobodno do 800 mg dnevno, ali pazi, on moze imati laksativan ucinak.
A sto se tice straha i sl.to nazalost nemam savjet, mojih prvih 12 tjedana je bilo stvarmo kaoticno…nakon cca 14 tt se puno bolje osjecam !
A sto se tice foruma i sl.pa meni je stvarno jako dobro doslo procitati neko iskustvo, pogotovo kod nekoga tko je prosao isto ili sl.
Zbog policističnih jajnika,loše prohodnih kanala navodno,dao mi još krivu terapiu bio gdje sam u mj dana 35 kila dobila,..i meninod tog došlo gore,,ja u drugog ginekologa on po starim nalazima isto reče....i tako stalno u krug...i dođem u druge ginekologice kaže pco je kanali ok,opustite se i pokušat ćemo inseminaciju na zimu to mislili ns ovu...mi u međuvremenu odustali od svega opustili se i pomirili što bude bude...kad ono nama iznenađenje,🤗😍💕❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji