Palcica,
A zasto ti je gin.rekao da neces uspjeti ostati T?? Radi koje dg? A nije li ti predlozio mpo??
Mlada mama,
Ja pijem Normabel, po potrebi, isto radi kontrakcije…i jos od samog pocetka radi cestih bolova.
Mozda ne bi bilo na odmet povecati Utrog.na 3 puta po 2..to je neka klasicna doza koja se daje.
Ugl.pitaj za Normabel i magnezij mozes slobodno do 800 mg dnevno, ali pazi, on moze imati laksativan ucinak.
A sto se tice straha i sl.to nazalost nemam savjet, mojih prvih 12 tjedana je bilo stvarmo kaoticno…nakon cca 14 tt se puno bolje osjecam !
A sto se tice foruma i sl.pa meni je stvarno jako dobro doslo procitati neko iskustvo, pogotovo kod nekoga tko je prosao isto ili sl.
Evo bas 6.2. Idem na kontrolu i ultrazvuk pa cu pitati sta se moze po pitanju tih normabela i utrogestana u vecoj dozi..
Ja sam prvih 12 tjedana bila na iglama stalno sad kad sam u 19om malo mi se psiha opustila al cim me nesto zaboli u trbuhu ili dole odma me znoj oblije hvala bogu (da pokucam u drvo) nisam krvarila nikad jos nadam se da ni necu 😊
A moj deckic je veliki i zivahan vec 4 dana ga ja i mm snimamo kako se udarci vide i to me bas poveseli 😋
Da vas pitam jel neka od vas imala ili ima problema s tim da ne moze zaspat u normalno doba 😥 jer ja kako cjele dane ne radim nista ne umorim se i onda sam po noci ko sovica 😂😂 a i gledam vase trbuscice divne ste trudnice ali ja imam jako veliki trbuh izgleda za skoro (jos par dana)5 mj trudnoce svi kazu da sam sva samo u trbuhu 😁 al za cudo vaga pokazuje samo 0.3 kile viska od pocetka do sad 😊
Oprostite na dugom postu ali nova sam i sve me zanima a vi ste sve iskusnije od mene i vase savjete je jako ljepo i smirujuce procitati 💟
Kuku! Meni se dize od jutra 😜🤣😂 Dobro jutro cure!!! Panda znas sta se dize? 🐼🐼 štrudla! Ja sam svome muzu najbolja zena kako on kaze 🤣
Znaci samo da vas obavijestim da vas ne varam samo ja sa ljetnim bebama, sad je i Proudy pocela! Hahaha Zrinchy ja sam Star Wars fan, a zavoljet ce i Proudy do poroda hahahaha sad kad se nas dvije udruzimo! 😜 drago mi je da ti je bolje 💋💋💋
Leica jeeeeeej bas aam se pitala sta he s tobom! Ajde hvala bogu, izdrzat ces jos koliko treba, ti si prava lavica!!! Pikica samo bez panike mislim isto da nemas razloga za brigu oko svraba. Mladamamica naravno da je normalno sto ne mozes zaspati u normalbo vrijeme, posebno kad kako kazes ne eadis bas nista po cijele dane. Ali nebi bilo lose da probas malo promjenit naviku pa umjesto surfanja navecer citas knjigu/casopis. Isto je normalno sto ti je kako kazes velik trbuh a samo si malo dobila. I ja sam do sad dobila tek 1kg, a kaj se trbuha tice to je stvar grade i misuca itd. Tako da sve smo mi dobro i sa malim i sa velikim busama. 😉 Katuska svida mi se njihalica, ja ju nisam mislila kupovati. Mozda se predomislim kad rodim, vidjet cemo. A nesto bi i bilo lijepo da dobijem, ne moram sve sama kupiti 😜
Yra svaka cast za platnene pelene meni se to neda 😁
Kuku! Meni se dize od jutra 😜🤣😂 Dobro jutro cure!!! Panda znas sta se dize? 🐼🐼 štrudla! Ja sam svome muz….
Hvala na savjetima😊😊 pokusat cu s knjigama to sam i radila na pocetku onda sam se nacitala knjiga pa mi je malo dosadilo 😊
Bas gledam kako ste sve u kupovanju a ja cekam da se preselimo za mjesec dana pa cu onda krenut da nam pase namjestaj za novu kucicu a i da ne tovarim jos i stvari za bebu gore dole a i iskreno kak mi je na pocetku bilo receno da je rizicno bilo me strah i kupovati imam par komada slatke robice koje nisam mogla odoljet ali od namjestaja jos nista 😶
Curke moje, puno postova u zadnje vrijeme, nisam sve popratila.
Palcica nasa Bog ti je dao da sve na kraju ispadne i bolje nego si ikad zamisljala, i to je najbitnije
Leica drago mi je da je sve ok, jos malo nek se strpi i super!!
Honey i panda prave zene, cim sam vidjela pandinu strudlu izvadila iz skrinje onu ledo i spekla si🤣
Ja jucer bila u wg na sajmu vjencanja, navecer takvi bolovi u preponama kao da sam planinarila 3 dana😩
Slabo se javljam jer mi je doma kaos, od farbanja i svega, kad se zidovi posuse slazemo sve, za sad sam ovo stavila
Palcica nasa Bog ti je dao da sve na kraju ispadne i bolje nego si ikad zamisljala, i to je najbitnije
Honey i panda prave zene, cim sam vidjela pandinu strudlu izvadila iz skrinje onu ledo i spekla si🤣
Ja jucer bila u wg na sajmu vjencanja, navecer takvi bolovi u preponama kao da sam planinarila 3 dana😩
Slabo se javljam jer mi je doma kaos, od farbanja i svega, kad se zidovi posuse slazemo sve, za sad sam ovo stavila
Btw. Jos 84 dana do poroda😱
Sto planiras drzati u ovoj visilici? I ja sam to kupila...
Danas nam je ravno 25 tjedana 😁
Zanemarite pidžamu, to mi je omiljena odjeća oduvijek 😂😂
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Drage cure,
Evo ja cu otvoriti temu !!!!!! Mozda mi to donese srecuuu ovaj put !!!!
Pusa
https://www.facebook.com/Baby-Dreams-2002317376690028/ Drage trudnice,tu vam je link nove stranice namijenjene za bebu, i sve o bebama od prvog pogleda pa do slatkih koraka
Cure koje nisu na faceu, da i tu napisem. Ooodlican grudnjak za dojenje, jeftin a meni bolji i od h&m-a i lidla. Super stoji i ugodan za nosit
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/Nb2AnyEN
Btw. Jos 84 dana do poroda😱
Sto planiras drzati u ovoj visilici? I ja sam to kupila…
Mono, ne znam jos ali mislim da dekice, rucnike, tetre, samo ako se bude prasina skupljala onda medeke🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji