OmG odakle poceti hahahahah 😔
Znam samo da me Honey nasmagala i popila sam pola piva sinoc 🍺🍺🍺 haj jest dobro hahahaha zar je pivo onako dobro.
Zapamtila sam sljokice Elvirine i zapisala si jer ja voliiim sljokice ali pocetkom aprila cemo kreciti tako da sam si zapisala.
Mogu misliti vase srece Palcice kad se rodi cura joj joj HB pa vam je podario tu srecu.
Opet me malo ledja bole fak fak.
Stomak mi je velikiiiiiii hahahahah
Honey divna si i tako licis na moji rodicu da je to ludilo. Jos ta frizura ma sve 😍😍😍
Proudy povisica i narasla busa hahahaha moze li bolje.
DOBRO JUTRO CURE MOJE😘!
ŠALJEM VAM SUNČANI POZDRAV IZ SPLITA.
NOVE CURE DOBRO DOŠLE !
ZA POČETAK DOK VAS UPOZNAMO,NAPIŠITE NEŠTO O SEBI(OD KUD STE,GODINE,TJEDNI TRUDNOĆE,ZNATE LI SPOL,KOJA PO REDU TRUDNOĆA)
I UDRITE BRIGU NA VESELJE,I UŽIVAJTE U DRUŽENJU,SAMO OPUŠTENO,NOSIKIRIKI🤗💓
OmG odakle poceti hahahahah 😔
Znam samo da me Honey nasmagala i popila sam pola piva sinoc 🍺🍺🍺 haj jest dobro hahahaha zar je pivo onako dobro.
Zapamtila sam sljokice Elvirine i zapisala si jer ja voliiim sljokice ali pocetkom aprila cemo kreciti tako da sam si zapisala.
Mogu misliti vase srece Palcice kad se rodi cura joj joj HB pa vam je podario tu srecu.
Opet me malo ledja bole fak fak.
Stomak mi je velikiiiiiii hahahahah
Honey divna si i tako licis na moji rodicu da je to ludilo. Jos ta frizura ma sve 😍😍😍
Proudy povisica i narasla busa hahahaha moze li bolje.
Daaa baš smo radosni.
Ljubim da prođe bola.
Da te utješim i mene boli,ali kad orestanem mislit i usredotočim se na bebicu,bol kao da nestane.
Joj da sam bar blizu Vas cure🤗💕😘🐼🍯🤰
Tradicija je tradicija hahahaha puseew
Lijep vikenddds
Lipotica moja🤗😘💓
Jutreko
Volim kad je ovdje tako aktivno, jedino zaboravim sta sam sve htjela komentirati 😂
Proudy čestitam na povišici, to je baš super vijest
Honey pila pivo, nije to ništa loše, već sam pisala kak je meni doktorica nabrajala kak ne smijem suhog mesa, sira s placa, jaja sirova i sl i na kraju toga svega kaze kak smijem čašu vina ili piva
Mladamamica, dobro nam došla. Kao što netko već reče, kloni se čitanja razno raznih iskustava po internetu, to nikom ništa dobro nije donijelo osim živciranja. Čitaj knjige, bilo o trudnoći ili ovako neke koje voliš, gledaj serije, filmove, sad je dobro vrijeme za navući se na neku igricu 😉 Misli pozitivno jer beba osjeti kad sve nase emocije, znam da nije lako, ali nađi nešto što te veseli. Ja sam na početku jako puno gledala kolica, krevete i svu ostalu opremu po internetu, dok smo išli kupovati već sam sve znala šta i kako želim
Palčice nemoj reć da tebe leđa bole hahaha u 37tt pa di bi to hahaha mi ima da se raspadnemo do tad 😂😆🙈 E ja bi radije da smo mi u Splitu nego ti ovdje 😀💙 More more!!! 😍 kava na Rivi, miris borovine...
Panda bas ti je naraso trbuh 😍😍😍 I ti si meni sva lijepa, ne licis mi ni na jednu od mojih 100 rod8ca jer ni jedna nije plava, ali ti si moja soulmate 4ever ❤😘
E neka sam vas na pivo navukla! 😜 haha jelde sto smeka, hahaha!
Dobro jutrooo!
Aha i ja sam budna 😜.
Mladamamica dobro nam dosla! Puno nam tipkaj da ne razmisljas negativno, bit ce sve ok, vidjet ces!
Honey ja sam si popila onu casu vina, pa kud puklo! 😁
Pandica moja, zaokruzila se i ti! Ajde neka, da nas ne sprdaju vise 😂. Jako si mi lijepa!
Palcica, pa jos koji tj i tipkat ces nam sa smotuljkom u ruci! 😍😍😍😍
Hvala svima na cestitkama!
Ne znam jesam jos kaj trebala iskomentirati, rano mi je, pa samo saljem puse 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro!
Noćas nije bilo spavanja... Nos se začepio, grlo boli, ne mogu se namjestit, malo mi je vruće, pa malo hladno. Ustala se, pa se još vratila malo u krevet izležavati se 😁 Tako dok ujutro ležim osjetim da se mala gura na sve strane. Samo se nadam da neće biti jutarnji tip jer smo i muž i ja malo teški za ustat se ujutro 😂
Sad ste me malo olakšale kad čitam da popijete malo tu i tamo. Nisam ljubitelj piva, ali vino mi baš paše nekad... Bude to možda 1 dl jednom u tjednu ili čak u 2 tjedna, neki lagani bambus. Gdje god je bilo pitanje o alkoholu u trudnoći, sve se zgražaju.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji