Sema, za otvaranje treba potvrda o zadnjih 6 plaća (obrazac R1), kopija osobne i kartice od banke. I doznaka, naravno. Ja sam najprije dobila potvrdu o nesposobnosti koju sam nosila poslodavcu, a danas sam išla po doznake. Jedna doznaka ide u zdravstveno, a druga poslodavcu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Netko je pitao za stokke kolica, meni su predivna. Na slicnu foru si u mima, pa si mozes baciti oko i na njih.
Samo za oboje kazu da imaju dosta malo sportsko sjedalo, pa ih dijete relativno brzo preraste.
Ja sam jutros isto vadila krv, uopce mi nije jasno kako me to upiknula, dok je vadila super je bilo, nista nisam osjetila. Sad sam isla maknuti vaticu, a ona poprilično natopljena krvi (inace bude samo mala tockica), na veni imam crticu kao da me zarezala i pecka 🙄
Dobro jutro!
Evo probudila se i ja! Jutros spicila svoje jednog u vrtic drugog na posao, pa danas bas posteno odmaram.
Kako me Honey odmah cinkala 😂😂😂😂
Al evo nisam jucer pisala ni vama ni ljetnicama. Bili mi moji jucer cijeli dan. Mama mi speglala ves 😍
Pandica se isto nauzivala za vikend! Neka si, zasluzila si.
Puno ste pisale pa sam sve drugo zaboravila. 😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Palcica, dobro si napisala da sto manje citamo po internetu, meni jucer na faceu izbacilo mame djece andjela, i bezveze otvorim.. strasno nesto, nocnu moru sam imala nocas. Da bar to nisam vidjela
Evo i moje buse, nisam jucer na okrugli tj pa evo sad
Palcica, dobro si napisala da sto manje citamo po internetu, meni jucer na faceu izbacilo mame djece andjela, i bezveze otvorim.. strasno nesto, nocnu moru sam imala nocas. Da bar to nisam vidjela
Evo i moje buse, nisam jucer na okrugli tj pa evo sad
Ajmeee Katuska, predivna si 😍😍😍😍😍
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bok curke!
Pando malo je bolje, još nisam sva svoja, ali sam došla na posao kao prava savjesna djelatnica:)) nekad sam baš idiot, umjesto da se čuvam, ja se forsam.
Nisam osjetila mog hahara 2 dana i baš sam se zabrinula... sva sreća jučer kad smo gledali film sa Tom Hardyem je valjda osjetio da je mami napeto pa se razlupao za ova dva dana šutnje:))
I mi uživali za vikend, bili jučer kod frendova i dobila sam 2 ogromne vreće NOVE robice! Kaže da je njen mali to dobio sa zakašnjenjem pa je tak novo stajalo u ormaru.
Ima jedna vestica iz Manga koja je preslatka, al najslađe je to da tata ima istu takvu!!! <3
U petak pregled, jedva čekam.
Puse svima
[/url
Jutro cure, ima li koja problema s boli u desnom bubregu (mislim da je bubreg) 😀
Prije par tjedana strasno me probadalo i nakon jedno 2h bol je prosla i sinoc opet ista stvar.
Ne znam je li to normalno s obzirom da je bebica sve veca pa mozda radi nekakav pritisak na toj strani..
Sema, to i mene muci vec nekih 10 dana..uglavnom nakon duzeg hodanja na poslu ali i dok lezim ak se nekak cudno namjestim..bol je onak,izmedu rebara i bubrega..ja sam prvo mislila da je bubreg i uplasila se al onda nestane na par sati pa sam eliminirala bubreg i prepisujem to maternici koja je sve veca! 😄
Ja sam od ovog tjedna na godisnjem,i od iduceg otvaram komplikacije..vec se brinem da cu umirati od dosade..😂 Ja sam vec skupila informacije o papirologiji za to al me zanima dal mogu vec tipa u petak otvoriti bolovanje koje pocinje od ponedjeljka ili moram cekat ponedjeljak?? Ja si uvijek mislim da doktor ne moze unaprijed otvorit bolovanje 🤗😆
Nije me bilo neko vrijeme, tu i tamo vas popratim al se znate toliko raspisati da ne stignem sve procitati.. 😂 Mene moj vragolan udara svaki dan sve jace,iskoristavam svaku priliku dok lezim i mirujem da ga osjetim,jedino kad muz stavi ruku na busu onda je miran ko bubica! 😂😂
Hej Kathryn!
Koliko ja znam, ne moze ti unaprijed otvorit, nego samo tipa danas od danas. Al mozda netko bolje zna!
Tak ti i ovaj moj, tuce ko lud i onda M stavi ruku i ovaj nece vise. Tak mi je i Maks isto bio, onda su se frendovi zajebavali da zna mali da se na starog ruka ne dize 😂😂😂
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Katuska, prekrasno 😍 Ja sve ne mogu docekat da mi stomak naraste, mada mi se cini da cu onda jedva cekati da ode.
Moje muke po papirologiji se nastavljaju... U jednoj skoli uzeli doznaku bez ikakvih problema. U drugoj vicu na mene da im treba samo za 25. i 26. jer mi je ugovor prestao jucer. Zovem prvu skolu, kazu uopce im nije bitno, oni ce pisati samo ta dva dana koja im trebaju. Ajd odem kod doktorice, sestra kaze da to onda znaci da mi zatvara komplikacije i da mi ne moze izdavati doznake kad sam nezaposlena. Odem u HZZO, ispricam sve, kaze zena ok, dalje doznake nosis samo meni, doci ces jos u petak za promjenu osiguranja i to je to. Izmedu svega toga sam sjedila u autu i plakala od jada.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji