Bok curke. Dugo me nije bilo. Imala sam sto za citati cijeli dan. Nisam bas sve zapamtila ali Honey i Panda cestitam na curama, Honey znam da ti je bila zelja.
Proudy ime je super.
ja sam u petak imala pregled, nismo uspjeli dobiti 4d sliku, cura se skrivala. Ali nema veze, najvaznije da je s bebicom sve u redu.
Trebam malu pomoc ne razumijem se bas u kolica tj nemam iskustvo koja su kvalitetna i praticna al nasla sam ova koja mi se jako svidaju pa me zanima sto vi mislite prije nego ih kupimo 😊😊
S obzirom na to kolika im je cijena vjerujem da moraju biti kvalitetna 😁
Nemam ni ja iskustva s kolicima ali sigurno su kvalitetna. Ja isto u zadnje vrijeme gledam kolica. Bili smo u par ducana i najvise mi se sviđaju Peg Perego.
Peg perego su kvalitetna.
Za stoke nekako vjerujem da su dobra, vjerojatno cijena i kvaliteta idu usporedno.
Mi imamo Greentom. Izuzetno su lagana i pokretljiva.
I imamo Peg perego.
Sa starijom djecom sam isprobala Bertone i ABC.
Ne znam da li se uopce vise proizvode!
Moram priznati da su mi Bertone koja su bila najjeftinija bila i najbolja.
Bitno da su lagana i jednostavna.
Trebam malu pomoc ne razumijem se bas u kolica tj nemam iskustvo koja su kvalitetna i praticna al nasla sam ova koja mi se jako svidaju pa me zanima sto vi mislite prije nego ih kupimo 😊😊
Iz iskustva nekih bliznjih, komentari su bili uzasno teska i neprakticna. Moj savjet najbolje da probas sklapanje, dizanje itd. Mozda tebi budu super 😊
Bok curke. Dugo me nije bilo. Imala sam sto za citati cijeli dan. Nisam bas sve zapamtila ali Honeyi Panda cestitam na curama, Honey znam da ti je bila zelja.
Proudyime je super.
ja sam u petak imala pregled, nismo uspjeli dobiti 4d sliku, cura se skrivala. Ali nema veze, najvaznije da je s bebicom sve u redu.
Litta hvala 😘 bas te dugo nije bilo, lijepo te vidjeti ovdje!
DOBRO JUTRO CURE MOJE !
JA OD 03:00 BUDNA,NIKAKO VIŠE ZASPATI,KOSTI BOLE ALI DOBRO JE TAKO MORA BITI,JOŠ MALOOO🤗💓
KAKO STE MI VI,JEL OSJETITE SVOJE BEBICE INTEZIVNIJE?
KAKO STE MI PROVELE VIKEND?
KADA SU VAM PREGLEDI?
MA KAD SVE ZBROJIM ODLIČNO SE OSIJEĆAM,MOJA PRINCEZICA KATARINA SVE INTEZIVNIJE UDARA,JOJ TE NOGICA😍🤗
VIKEND PROŠAO PREDIVNO ISPUNJEN DRAGIM OSOBAMA I PUN LJUBAVI.
PREGLED MI 07.02.
Hej dobro jutro vas dvije 💓💓 A vjerujem da ti je sad vec potesko! Kako si i sama rekla, jos je stvarno malo ostalo 🤗😍👣 I ja svoju malu osjecam sve jace, raste srce moje. 😍 Jucer me bas lijepo izudarala! 😂 najvise voli kad joj mama pjeva 😊 Vikend isto prosao u krugu ljubavi i dobre hrane, kod mene to uvijek ide skupa 😀 Ja imam pregled 14.2., muz evo jedva ceka opet, reko je da ni jedan vise ne idem sama 😂💓
Dobro jutro, probat cu si uzet vremena pa bit detaljna :D
Zrinchy jesi li ozdravila?
Mono i ja sam uradila test dan prije nego sam trebala dobiti i bio je pozitivan :D
Te Star wars fazone ne kontam, nisam nikad gledala hahahaha
Elvira zbog tih sljokica cu te prebit hahhaha citav vikend sanjam o sljokicama i kako ce sve da sljasti, jadan moj muz :( ahhahaha
Mladamamica dobro dosla...ostani ovdje i zaboravit ces da si na mirovanju ahahha
Ja nemam problema sa spavanjem, rano ustajanje i posao me izmore tako da bas u 10 idem spavati i gotova sam :D
Kolica su odlicna imala je prijateljica i ta i ona scoot...
Sarita odakle si? ako si napisala a ja fulala oprosti, morat cu si pisati sve, ali vremenom se dobro upoznamo sve...ahahaha jutarnji tip, to smo Honey i ja, a evo i Palcica onda je uvijek isto aktivna ujutro :)
Palcica ja sam malo citala o intenetu o ovoj mojoj dijagnozi i vjeruj da sam sve pogasila, doktorica me upozorila da ne citam ali eto kako odoliti :( tako da tvoj savjet je dobar :)
Pikice ajmo kuci dosta si uzivala :D
Frajla i ti uzivas sama u caju ahhahaha tako treba :D
Yra trbuscice ahhahaaha dobra si :D ti imas svega stvarno...
Ita kakve apartmane imateeeeee <3 svaka cast <3 malo sam istrazivala hahahaa
meni je trbuh dosta nisko i bas me zna boliti... malu osjetim tako niskooo ubi me po mjehuru ubiii....A platnene pelene, jedino ako mi bude imala neku reakciju...zamisljam ljeto i 40 stepeni nas troje i govance u stanu hahahaha
Leica pa gdje si ti, dobrodosla nazad :D curica stize, bice to sve ok, vole oni nas prepadat :)
Honey strudla, gdje si hahha najbolja zenica hahahha
Katuska sretno sa sredjivanjem, i ja jedva cekam da krenemo i onda...cu se vjerovatno kajati haahahaa
Litta i ti nas zaboravila :) Hvala :D da da cura je, tako je rekla ahahha ipak je pokazala svu svoju raskos, valjda ne naraste nista do 16.2. ahhahaa vidjet cemo, a i ako naraste nema veze, samo da nam raste i bude zdravo ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji