E sad malo o meni ahhahaha
Imala sam super vikend, uzivali sa mojima. Uspjeli me na kraju i rasplakati, kad smo se rastajali otac mi rekao da je sakrio novac u radosnicu za komodu :( i onda sam se rasplakala...
U petak stigli, fino ručali pa isli malo prosetat. U subotu isli malo do Trsta, pa na pizzu :D
Navecer isli malo u šoping, curica dobila opet nesto hahaha mama nije mogla da odoli, i u nedjelju isli jos nesto bratu kupiti, muz i ja gledali laptope jer vrijeme je da kupimo, kad budem na trudnickom izludit cu ahahhaha i onda navecer imali show, toliko me je udarala da se moj sav rastopio ahhahahaa, o Boze, al bas me posteno udari i tako je zivaaaaaaaa ahahhaha <3
Jutro cure, ima li koja problema s boli u desnom bubregu (mislim da je bubreg) 😀
Prije par tjedana strasno me probadalo i nakon jedno 2h bol je prosla i sinoc opet ista stvar.
Ne znam je li to normalno s obzirom da je bebica sve veca pa mozda radi nekakav pritisak na toj strani..
HONEY &OANDICE😘😘😘nema ljeopeg doživljaja nego kad udara.
Nas dvije i tajo došli kući uoravo,bila vadit krv,pa na tržnicu,pa kavica i fina tipla sirnica🤗🤗🤗🤗
Evo i danas lijepi sunčani dan iako malo prohladan.
Komodicu i ormar vam slikam ovih dana…a krevetić će muž složiti dok budem u rodilištu🤗💕
HONEY &OANDICE😘😘😘nema ljeopeg doživljaja nego kad udara.Nas dvije i tajo došli kući uoravo,bila vadit krv,pa na tržnicu,pa kavica i fina tipla sirnica🤗🤗🤗🤗Evo i danas lijepi sunčani dan iako malo prohladan.Komodicu i ormar vam slikam ovih dana…a krevetić će muž složiti dok budem u rodilištu🤗💕
PANDICE*
Dobro jutro svima!
Mi slabo spavamo zadnjih dana. Neka viroza me uhvatila, a uz to se nikako namjestiti. Sve me strah što će biti kasnije. Danas smo od ranog jutra u pokretu, riješavam papirologiju za komplikacije. I to već drugi dan! Sva sreća pa sam u dobrom stanju i da mogu sve sama obaviti, jer da mi muž to mora ne bi bilo ništa od toga. U petak sam skupljala potvrde o plaći, pa ajd se vozi. Dobro pa su mi obje škole u istom mjestu. Kako sam tamo tek od 9. mjeseca, morala sam kod prethodnog poslodavca po potvrdu o plaći. Nije to toliki problem, ali oni su na dvije lokacije i naravno da sam promašila na koju trebam ići. Sad kad sam došla u zdravstveno, nedostaje mi još jedna plaća, ona iz 6. mjeseca. Sreća pa je to bila jedna od škola gdje sam sad, a kako već moram tamo odnijeti doznaku, onda ću odmah tražiti i taj mjesec kojo nedostaje.
Mono, u Poreču sam ja.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro, probat cu si uzet vremena pa bit detaljna :D
Zrinchyjesi li ozdravila?
Monoi ja sam uradila test dan prije nego sam trebala dobiti i bio je pozitivan :D
Te Star wars fazone ne kontam, nisam nikad gledala hahahaha
Elvirazbog tih sljokica cu te prebit hahhaha citav vikend sanjam o sljokicama i kako ce sve da sljasti, jadan moj muz :( ahhahaha
Mladamamicadobro dosla…ostani ovdje i zaboravit ces da si na mirovanju ahahha
Ja nemam problema sa spavanjem, rano ustajanje i posao me izmore tako da bas u 10 idem spavati i gotova sam :D
Kolica su odlicna imala je prijateljica i ta i ona scoot…
Saritaodakle si? ako si napisala a ja fulala oprosti, morat cu si pisati sve, ali vremenom se dobro upoznamo sve…ahahaha jutarnji tip, to smo Honey i ja, a evo i Palcica onda je uvijek isto aktivna ujutro :)
Palcicaja sam malo citala o intenetu o ovoj mojoj dijagnozi i vjeruj da sam sve pogasila, doktorica me upozorila da ne citam ali eto kako odoliti :( tako da tvoj savjet je dobar :)
Pikiceajmo kuci dosta si uzivala :D
Frajlai ti uzivas sama u caju ahhahaha tako treba :D
Yratrbuscice ahhahaaha dobra si :D ti imas svega stvarno…
Itakakve apartmane imateeeeee <3 svaka cast <3 malo sam istrazivala hahahaa
meni je trbuh dosta nisko i bas me zna boliti… malu osjetim tako niskooo ubi me po mjehuru ubiii….A platnene pelene, jedino ako mi bude imala neku reakciju…zamisljam ljeto i 40 stepeni nas troje i govance u stanu hahahaha
Leicapa gdje si ti, dobrodosla nazad :D curica stize, bice to sve ok, vole oni nas prepadat :)
Honeystrudla, gdje si hahha najbolja zenica hahahha
Katuskasretno sa sredjivanjem, i ja jedva cekam da krenemo i onda…cu se vjerovatno kajati haahahaa
Littai ti nas zaboravila :) Hvala :D da da cura je, tako je rekla ahahha ipak je pokazala svu svoju raskos, valjda ne naraste nista do 16.2. ahhahaa vidjet cemo, a i ako naraste nema veze, samo da nam raste i bude zdravo ;)
Što manje draga moja čitati internet,jer toliko je preuveličano da možeš samo na psihu da odeš....kad te što interesira lipo pitaš doktora a i bolje ti što manje znati i slušati njihove upute.🤗😘
Dobro jutro svima!
Mi slabo spavamo zadnjih dana. Neka viroza me uhvatila, a uz to se nikako namjestiti. Sve me strah što će biti kasnije. Danas smo od ranog jutra u pokretu, riješavam papirologiju za komplikacije.
Sto je sve potrebno od papira? I koja je procedura? Ja od 1.2.idem na komplikacije pa da budem sremna ☺
Dobro jutro cure.
prosli tjedan sam otvorila komplikacije. Dobijes od ginekologa potvrdu o nesposobnosti ili tako nesto i to odneses u firmu. Poslije 20.u mj. odes po doznake i jednu nosis u firmu a drugu na hzzo. Za hzzo ti treba potvrda o placi zadnjih 6mj, kopija osobne i tekuceg racuna i neki njihov zahtjev ispunis.
mene cura udara, osjetim sve vise. Jucer je cijeli dan bila aktivna.
mjerila jutros secer nataste, bio 4.7. Napokon se regulirao
Bok cure! Rijetko se javljam, ali vas pratim. Ja još uvijek ne osjećam svog dečkića, inače nemam nikakvih problema.
Sortiraj odgovore
Najstariji