Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    29. Siječanj 2018. 07:37

E sad malo o meni ahhahaha
    Imala sam super vikend, uzivali sa mojima. Uspjeli me na kraju i rasplakati, kad smo se rastajali otac mi rekao da je sakrio novac u radosnicu za komodu :( i onda sam se rasplakala...
    U petak stigli, fino ručali pa isli malo prosetat. U subotu isli malo do Trsta, pa na pizzu :D
    Navecer isli malo u šoping, curica dobila opet nesto hahaha mama nije mogla da odoli, i u nedjelju isli jos nesto bratu kupiti, muz i ja gledali laptope jer vrijeme je da kupimo, kad budem na trudnickom izludit cu ahahhaha i onda navecer imali show, toliko me je udarala da se moj sav rastopio ahhahahaa, o Boze, al bas me posteno udari i tako je zivaaaaaaaa ahahhaha <3

panda102
    29. Siječanj 2018. 07:45

A sad do sastanka odoh vidjet sto nas Proudy vara ahahaha

• sema
    29. Siječanj 2018. 08:01

Jutro cure, ima li koja problema s boli u desnom bubregu (mislim da je bubreg) 😀
    Prije par tjedana strasno me probadalo i nakon jedno 2h bol je prosla i sinoc opet ista stvar.
    Ne znam je li to normalno s obzirom da je bebica sve veca pa mozda radi nekakav pritisak na toj strani..

Palčica0306
    29. Siječanj 2018. 08:39

HONEY &OANDICE😘😘😘nema ljeopeg doživljaja nego kad udara.
    Nas dvije i tajo došli kući uoravo,bila vadit krv,pa na tržnicu,pa kavica i fina tipla sirnica🤗🤗🤗🤗
    Evo i danas lijepi sunčani dan iako malo prohladan.
    Komodicu i ormar vam slikam ovih dana…a krevetić će muž složiti dok budem u rodilištu🤗💕

Palčica0306
    29. Siječanj 2018. 08:40

Palčica0306

HONEY &amp;OANDICE😘😘😘nema ljeopeg doživljaja nego kad udara.Nas dvije i tajo došli kući uoravo,bila vadit krv,pa na tržnicu,pa kavica i fina tipla sirnica🤗🤗🤗🤗Evo i danas lijepi sunčani dan iako malo prohladan.Komodicu i ormar vam slikam ovih dana…a krevetić će muž složiti dok budem u rodilištu🤗💕

PANDICE*

Sarita_00
    29. Siječanj 2018. 08:45

Dobro jutro svima!
    Mi slabo spavamo zadnjih dana. Neka viroza me uhvatila, a uz to se nikako namjestiti. Sve me strah što će biti kasnije. Danas smo od ranog jutra u pokretu, riješavam papirologiju za komplikacije. I to već drugi dan! Sva sreća pa sam u dobrom stanju i da mogu sve sama obaviti, jer da mi muž to mora ne bi bilo ništa od toga. U petak sam skupljala potvrde o plaći, pa ajd se vozi. Dobro pa su mi obje škole u istom mjestu. Kako sam tamo tek od 9. mjeseca, morala sam kod prethodnog poslodavca po potvrdu o plaći. Nije to toliki problem, ali oni su na dvije lokacije i naravno da sam promašila na koju trebam ići. Sad kad sam došla u zdravstveno, nedostaje mi još jedna plaća, ona iz 6. mjeseca. Sreća pa je to bila jedna od škola gdje sam sad, a kako već moram tamo odnijeti doznaku, onda ću odmah tražiti i taj mjesec kojo nedostaje. 
    Mono, u Poreču sam ja. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Palčica0306
    29. Siječanj 2018. 08:46

panda102

Dobro jutro, probat cu si uzet vremena pa bit detaljna :D

Zrinchyjesi li ozdravila?
    Monoi ja sam uradila test dan prije nego sam trebala dobiti i bio je pozitivan :D

Te Star wars fazone ne kontam, nisam nikad gledala hahahaha
    Elvirazbog tih sljokica cu te prebit hahhaha citav vikend sanjam o sljokicama i kako ce sve da sljasti, jadan moj muz :( ahhahaha
    Mladamamicadobro dosla…ostani ovdje i zaboravit ces da si na mirovanju ahahha
    Ja nemam problema sa spavanjem, rano ustajanje i posao me izmore tako da bas u 10 idem spavati i gotova sam :D
    Kolica su odlicna imala je prijateljica i ta i ona scoot…
    Saritaodakle si? ako si napisala a ja fulala oprosti, morat cu si pisati sve, ali vremenom se dobro upoznamo sve…ahahaha jutarnji tip, to smo Honey i ja, a evo i Palcica onda je uvijek isto aktivna ujutro :)
    Palcicaja sam malo citala o intenetu o ovoj mojoj dijagnozi i vjeruj da sam sve pogasila, doktorica me upozorila da ne citam ali eto kako odoliti :( tako da tvoj savjet je dobar :)
    Pikiceajmo kuci dosta si uzivala :D
    Frajlai ti uzivas sama u caju ahhahaha tako treba :D
    Yratrbuscice ahhahaaha dobra si :D ti imas svega stvarno…
    Itakakve apartmane imateeeeee &lt;3 svaka cast &lt;3 malo sam istrazivala hahahaa
    meni je trbuh dosta nisko i bas me zna boliti… malu osjetim tako niskooo ubi me po mjehuru ubiii….A platnene pelene, jedino ako mi bude imala neku reakciju…zamisljam ljeto i 40 stepeni nas troje i govance u stanu hahahaha
    Leicapa gdje si ti, dobrodosla nazad :D curica stize, bice to sve ok, vole oni nas prepadat :)
    Honeystrudla, gdje si hahha najbolja zenica hahahha
    Katuskasretno sa sredjivanjem, i ja jedva cekam da krenemo i onda…cu se vjerovatno kajati haahahaa
    Littai ti nas zaboravila :) Hvala :D da da cura je, tako je rekla ahahha ipak je pokazala svu svoju raskos, valjda ne naraste nista do 16.2. ahhahaa vidjet cemo, a i ako naraste nema veze, samo da nam raste i bude zdravo ;)

Što manje draga moja čitati internet,jer toliko je preuveličano da možeš samo na psihu da odeš....kad te što interesira lipo pitaš doktora a i bolje ti što manje znati i slušati njihove upute.🤗😘

• sema
    29. Siječanj 2018. 08:56

Sarita_00

Dobro jutro svima!
    Mi slabo spavamo zadnjih dana. Neka viroza me uhvatila, a uz to se nikako namjestiti. Sve me strah što će biti kasnije. Danas smo od ranog jutra u pokretu, riješavam papirologiju za komplikacije. 

Sto je sve potrebno od papira? I koja je procedura? Ja od 1.2.idem na komplikacije pa da budem sremna ☺

• Litta
    29. Siječanj 2018. 09:12

Dobro jutro cure.
    prosli tjedan sam otvorila komplikacije. Dobijes od ginekologa potvrdu o nesposobnosti ili tako nesto i to odneses u firmu. Poslije 20.u mj. odes po doznake i jednu nosis u firmu a drugu na hzzo. Za hzzo ti treba potvrda o placi zadnjih 6mj, kopija osobne i tekuceg racuna i neki njihov zahtjev ispunis. 
    mene cura udara, osjetim sve vise. Jucer je cijeli dan bila aktivna.
    mjerila jutros secer nataste, bio 4.7. Napokon se regulirao 

29. Siječanj 2018. 09:35

Bok cure! Rijetko se javljam, ali vas pratim. Ja još uvijek ne osjećam svog dečkića, inače nemam nikakvih problema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.