Ej ekipica...eto nas kod bake...P sam uspavala i sad cekam rucak...riblji meni danas...mljac mljac...ugl.
Frajla sta se skupljanja tanjura tice kod Vinceka...hahahaha i mene extra nerviraju...najradije bi te nahranili da sto prije zavrsis...al svejedno su mi najbolji
Proudy maca si nema greske...bez trbuha a bome i s trbuhom...lijepa uspomena...i ja sam planirala al naravno nisam odradila🙄🙄🙄
Palcica svi s nestrpljenjem cekamo tvoju curicu...mozda da razmislis o tome da dodjes u zg rodit...svaki dan bi kampirale kod tebe😅😅😅
Honyca i pandica lijepe ste mi mamasitice
Mladamama dobro nam dosla...ovdje samo pozitivne vibre pršte pa se ne moras brinuti...tvoja trudnoca ce proci u savrsenom redu
Katuska mrak je njihaljka...moj svjet da ne trosis neke velike novce na to...i one vulgaris jednostavne su super s obzirom da su jos mali dok to koriste i samo zuje uokolo💸💸💸
Ita😚
E proudy...dosla ja kod mame u sisak i dosla susjeda kak joj kod unuke u vrticu epidemija svraba🤤🤤🤤🤤a cesto ju ona cuva...molim Boga da ju ovaj vikend nece cuvat...kaze da su ih u vrticu tusirali nekim sredstvom sta su im dali u bolnici i onda su dobili i za doma da ih jos jednom operu
Hvala Vam svima na podrsci puno mi to znaci posto nijedna od mojih prijateljica i poznanica nije imala iskustvo s takvkm trudnocom kao ja 😊😊
Ee ali imam.vam savjet za mamaroo njihalicu ima ju frendicaa i na pocetku ju je spasavala ali njen deckic je sa 7 mj na 11 kila pa vise od nje nemaju koristi tako da je vjerovatno puno bolje utrosit na neku za vise kila jer nikad ne znas koja od nas ce malog bucu/bucku dobit 😋
Pikica, to za svrab u sisku je bio čak na nekom portalu. Odma sam kolegi rekla ako mu se mala počne čohati da me zove, pa ću si otvoriti bolovanje.
Što se ljulje tiče, ja ne budem kupovala, nemam bas puno mjesta, a i nebi ucila bebu na ljulanje jer cu ju onda ja morati isti stalno treskati 😁
Mozda dobijem neku rabljenu, običnu, im samo neku vibraciju i glazbu, al nije mi nužno
Ali ovak kad sam bacila oko fora mi je ona tiny love, jer je na početku skroz ravno, beba baš leži, a onda se kasnije može staviti u neki polulezeci položaj
Inače, trenutno sjedim sama u kafiću, na kavi, odnosno čaju, pa zato ovaj monolog 🤣
Htjela sam napisati još za aspirator, ako ćete uzimati onaj za usisavač, postoji koji se može rastaviti (onaj dio di kupi šmrklje) i koji ne može, kutije su skoro iste, a razlika u cijeni stvarno nije velika. Mislim da je ovaj što se rastavlja puuuuno lakše čistiti
E proudy…dosla ja kod mame u sisak i dosla susjeda kak joj kod unuke u vrticu epidemija svraba🤤🤤🤤🤤a cesto ju ona cuva…molim Boga da ju ovaj vikend nece cuvat…kaze da su ih u vrticu tusirali nekim sredstvom sta su im dali u bolnici i onda su dobili i za doma da ih jos jednom operu
E jucer sam procitala clanak da je u Sisku epidemija, uzas!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Frajla podsjecas me na mene! U 6 postova ne uspijem sve rec, pogotovo ak sam solo na miru 😂😂😂
Pandica gusta, bas lijepo.
Pikica jos jedna stvar, olakotna okolnost kod svraba je da se ne prenosi bas tako lako. Nije tipa ko gliste da ih mozes udahnut. Za ovo je stvarno potreban dugotrajan vrlo blizak kontakt, tipa dijeljenje kreveta, igracaka. Potrebna je veca koncentracina tih grinja za zarazu.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji