Evo ovo je nas put do sada 😍😍😍😍
Saznala sam da sam trudna sa 4+5tt, slikam se na puni tjedan od 5tt, al stalo mi je u ovaj kolaz samo 15 slika pa sam prve 3 preskocila. I skuzila sam da vec dugo imam trbuh 😂😂😂😂
Aaaaaas lipoto moja🤗😘😍💕
Jel da Palcica? Napile bi se Star Wars sapmanjca i Romelquele mineralne vode ko nikad u zivotu 😂😂😂😂
Hvala ti 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Eee to bi bio tulum ludilo hahaha ❤💓❤💓❤
Jelde Palcice, tako se i ja skoro rasplakala, bas je lijepo bilo citati a i smijesno 😀
Proudy kolaz je predivan, ti si predivna i definitivno vec duze imas trbuh ❤😂
Ita to su šljokice koje se kupe i ubace u boju..imaju više efekta kad je baš boja u pitanju al mi smo samo u bijelu stavili jer imam lila naljepnicu za zid..
Katuška za koliko su stigle trakice? Ja sva u iscekivanju a tek je proslo 2 tjedna
Ja sam rekla da ne kupujem više ništa jer sam svega previše pokupovala al ipak nisam jučer odoljela i morala sam u lidlu uzeti onaj paket tajica za 55 kn..baha..i dobro da sam na tom stala
Bok drage zene i cure 😊
Nova sam pa uljecem usred teme ali na strogom sam mirovanju zbog kontrakcija i hematoma pa vi koje ste iskusnije dajte molim vas neki savjet kako se nosit s tim konstantnim lezanjem i strahom 😣 od terapije sam dobila magnezij i utrogestan 2x2 😥 trenutno sam 19+1 i kako mi je prva trudnoca svega se plasim 😊😊
Dobrodosla Mladamamica! Koliko imas god? Znas spol?
Zao mi je da je tako, ali bit ce sigurno sve u redu. Mozda da trazis i normabel? Cure znam da su dobivale i to, em opusti zbog kontrakcija em opusti zbog glave, pitaj doktora! Kaj se lezanja zice, kloni se citanja gluposti po internetu , kupi knjige o trudnoci i o prve tri godine djetetova zivota, drz se tu nas na forumu i vrijeme ce brze proci!!! 😉
Cure dobro jutroooo!!!!! Pisemo si oko podne kad se probudite 😜 Ljubi vas Honey!
Sortiraj odgovore
Najstariji