Jutro!
Noćas nije bilo spavanja... Nos se začepio, grlo boli, ne mogu se namjestit, malo mi je vruće, pa malo hladno. Ustala se, pa se još vratila malo u krevet izležavati se 😁 Tako dok ujutro ležim osjetim da se mala gura na sve strane. Samo se nadam da neće biti jutarnji tip jer smo i muž i ja malo teški za ustat se ujutro 😂
Sad ste me malo olakšale kad čitam da popijete malo tu i tamo. Nisam ljubitelj piva, ali vino mi baš paše nekad... Bude to možda 1 dl jednom u tjednu ili čak u 2 tjedna, neki lagani bambus. Gdje god je bilo pitanje o alkoholu u trudnoći, sve se zgražaju.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutrooo!
Aha i ja sam budna 😜.
Mladamamica dobro nam dosla! Puno nam tipkaj da ne razmisljas negativno, bit ce sve ok, vidjet ces!
Honey ja sam si popila onu casu vina, pa kud puklo! 😁
Pandica moja, zaokruzila se i ti! Ajde neka, da nas ne sprdaju vise 😂. Jako si mi lijepa!
Palcica, pa jos koji tj i tipkat ces nam sa smotuljkom u ruci! 😍😍😍😍
Hvala svima na cestitkama!
Ne znam jesam jos kaj trebala iskomentirati, rano mi je, pa samo saljem puse 😘😘😘😘
Daaa još malo i naša princezica Katarina stiže🤗💕❤️😍...neću ja vas zaboravit nikada😘😍💓toliko potitive,zajedničkog druženja,radosti,brojanja dana,slušanja savjeta i priča toga nema nigdje osim ovdje.

E DA NOVE CURE… I NIKAKO ČITAT FORUME DRUGE,ILI PO INTERNETU..SVE JE TO PRENAPUHANO….I NIŠTA PITATI DR.GOOGL…TAKO MENI MOJA DOKTORICA SAVJETOVALA…SAMO TE VIŠE UZNEMIRI A NIJE ISTINITO…AKO I TREBAŠ ŠTO PITAŠ GINEKOLOGA ILI OVDJE VEČ MAME KOJE SU PROŠLE NEŠTO….SLUŠAJ GLAZBU,UŽIVAJ U SVAKOM DANU,RADI ŠTO TE VESELI JER TO I VESELI TO MALO SRCE KOJE NOSIŠ ISPOD SVOG.

Jutro 😊
Kakva ljepa dobro doslica 😋 imam 21 godinu ..i nosim deckica 💙 sad smo 19+2 i jedino gdje sam ista dobila je jako veliki trbuuuh 🤰🏻..ii prva mi je trudnoca
A sto se tice normabela ne znam vodim trudnocu privatno al mi nije doktorica spomenula za normabele(još😂) samo magnezij, utrogestan i puno lezanja 😊😊
Ii da deckic ce se zvati Noah 😊

Palčica - 25.02. - cura
Elvira - 17.03. - cura
Ikry - 21.03. - dečko
MiuMau - 21.03. - cura
Amarenna - 26.03. - cura
Nina11 - 29.03 - cura
Sofia88 - 04.04. - dečko
Yra - 09.04. - cura
Ita87 - 10.04. - cura
Mono - 10.04. - cura
Kristina Tina - 13.04. - dečko
Student24 - 17.04. - dečko
Frajla - 18.04. - ?
Tinaaa12 - 24.04. - ?
Katuška99 - 26.04. - cura
KungfuMaca - 26.04. - ?
Sarita_00 - 12.05. - cura
Pikica3 - 30.05. - cura
Zrinchy - 30.05 - dečko
Proudmomy - 31.05. - dečko
Panda - 01.06. - cura
Happines - 01.06. - ?
Ninnach - 02.06. - ?
Kathryn - 04.06. - ?
Honey - 08.06. - cura
Mancy - 08.06 - ?
Grazia - 14.06. - ?
Tommy_girl - 14.06. - ?
Mladamamica1911 - 21.6. - dečko

Jutro 😊
Kakva ljepa dobro doslica 😋 imam 21 godinu ..i nosim deckica 💙 sad smo 19+2 i jedino gdje sam ista dobila je jako veliki trbuuuh 🤰🏻..ii prva mi je trudnoca
A sto se tice normabela ne znam vodim trudnocu privatno al mi nije doktorica spomenula za normabele(još😂) samo magnezij, utrogestan i puno lezanja 😊😊
Ii da deckic ce se zvati Noah 😊
Ja imam kontrakcije od 16tt, uloziva sam od pocetka, cerviks se skratio, tako da sam ti ja isto na mirovanju, terapija mi je duphaston, magnezij i normabel. I uz to imam kontrakcije, ali cini mi se da su rijedje nego bez terapije. Pitaj za normabel, cisto da ga po potrebi mozes popit, jer ni ja ga ne pijem stalno. 😉

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, ja vec danima razmisljam koju lezaljku/njihaljku narucit.
Mamaroo mi je glupo samo iz razloga sto je do 9 kila🙄
Sad mi je ova najvise zapela za oko
https://youtu.be/TgXmUZYwHro

Kad ju pogurnes rukom sama se njise par min,a moze do 60 kila. Nekad prije trudnoce bi i ja isla u to🤣🤣

Kad ju pogurnes rukom sama se njise par min,a moze do 60 kila. Nekad prije trudnoce bi i ja isla u to🤣🤣
Budes ju dijelila s kceri poslije 😁

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji