Dobro jutrooo!
Aha i ja sam budna 😜.
Mladamamica dobro nam dosla! Puno nam tipkaj da ne razmisljas negativno, bit ce sve ok, vidjet ces!
Honey ja sam si popila onu casu vina, pa kud puklo! 😁
Pandica moja, zaokruzila se i ti! Ajde neka, da nas ne sprdaju vise 😂. Jako si mi lijepa!
Palcica, pa jos koji tj i tipkat ces nam sa smotuljkom u ruci! 😍😍😍😍
Hvala svima na cestitkama!
Ne znam jesam jos kaj trebala iskomentirati, rano mi je, pa samo saljem puse 😘😘😘😘
Daaa još malo i naša princezica Katarina stiže🤗💕❤️😍...neću ja vas zaboravit nikada😘😍💓toliko potitive,zajedničkog druženja,radosti,brojanja dana,slušanja savjeta i priča toga nema nigdje osim ovdje.
E DA NOVE CURE… I NIKAKO ČITAT FORUME DRUGE,ILI PO INTERNETU..SVE JE TO PRENAPUHANO….I NIŠTA PITATI DR.GOOGL…TAKO MENI MOJA DOKTORICA SAVJETOVALA…SAMO TE VIŠE UZNEMIRI A NIJE ISTINITO…AKO I TREBAŠ ŠTO PITAŠ GINEKOLOGA ILI OVDJE VEČ MAME KOJE SU PROŠLE NEŠTO….SLUŠAJ GLAZBU,UŽIVAJ U SVAKOM DANU,RADI ŠTO TE VESELI JER TO I VESELI TO MALO SRCE KOJE NOSIŠ ISPOD SVOG.
Jutro 😊
Kakva ljepa dobro doslica 😋 imam 21 godinu ..i nosim deckica 💙 sad smo 19+2 i jedino gdje sam ista dobila je jako veliki trbuuuh 🤰🏻..ii prva mi je trudnoca
A sto se tice normabela ne znam vodim trudnocu privatno al mi nije doktorica spomenula za normabele(još😂) samo magnezij, utrogestan i puno lezanja 😊😊
Ii da deckic ce se zvati Noah 😊
Palčica - 25.02. - cura
Elvira - 17.03. - cura
Ikry - 21.03. - dečko
MiuMau - 21.03. - cura
Amarenna - 26.03. - cura
Nina11 - 29.03 - cura
Sofia88 - 04.04. - dečko
Yra - 09.04. - cura
Ita87 - 10.04. - cura
Mono - 10.04. - cura
Kristina Tina - 13.04. - dečko
Student24 - 17.04. - dečko
Frajla - 18.04. - ?
Tinaaa12 - 24.04. - ?
Katuška99 - 26.04. - cura
KungfuMaca - 26.04. - ?
Sarita_00 - 12.05. - cura
Pikica3 - 30.05. - cura
Zrinchy - 30.05 - dečko
Proudmomy - 31.05. - dečko
Panda - 01.06. - cura
Happines - 01.06. - ?
Ninnach - 02.06. - ?
Kathryn - 04.06. - ?
Honey - 08.06. - cura
Mancy - 08.06 - ?
Grazia - 14.06. - ?
Tommy_girl - 14.06. - ?
Mladamamica1911 - 21.6. - dečko
Jutro 😊
Kakva ljepa dobro doslica 😋 imam 21 godinu ..i nosim deckica 💙 sad smo 19+2 i jedino gdje sam ista dobila je jako veliki trbuuuh 🤰🏻..ii prva mi je trudnoca
A sto se tice normabela ne znam vodim trudnocu privatno al mi nije doktorica spomenula za normabele(još😂) samo magnezij, utrogestan i puno lezanja 😊😊
Ii da deckic ce se zvati Noah 😊
Ja imam kontrakcije od 16tt, uloziva sam od pocetka, cerviks se skratio, tako da sam ti ja isto na mirovanju, terapija mi je duphaston, magnezij i normabel. I uz to imam kontrakcije, ali cini mi se da su rijedje nego bez terapije. Pitaj za normabel, cisto da ga po potrebi mozes popit, jer ni ja ga ne pijem stalno. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Cure, ja vec danima razmisljam koju lezaljku/njihaljku narucit.
Mamaroo mi je glupo samo iz razloga sto je do 9 kila🙄
Sad mi je ova najvise zapela za oko
https://youtu.be/TgXmUZYwHro
Kad ju pogurnes rukom sama se njise par min,a moze do 60 kila. Nekad prije trudnoce bi i ja isla u to🤣🤣
Kad ju pogurnes rukom sama se njise par min,a moze do 60 kila. Nekad prije trudnoce bi i ja isla u to🤣🤣
Budes ju dijelila s kceri poslije 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey ja sam novu godinu proslavila sa frozen sampanjcem hahaha stavila sam sliku na fejs, ali se sad sjetila da ti nisi tamo.
Ne volim pivo pit, ali bijelo vino da, i zestice hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji