Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Siječanj 2018. 20:21

Palčica prelijepo si odabrala, svaka cast da si mogla pored toliko svega 😀 💓 Ja bi morala 5 kompleta uzet minimum 😂

Palčica0306
    25. Siječanj 2018. 20:38

PEPCO AKCIJA

yra
    25. Siječanj 2018. 20:38

Ajme, napisala sam post od kilometra i izgubila ga!
    Ukratko:
    Katuška, prekrasan ruksak...i praktičan.
    Palčice, baš je lijepa robica. Posebno mi se sviđa bijela mekana jaknica.
    Ita, 3.7. Mi je PDZM .
    Doktor veli 9.4., a moja aplikacija na mobu 10.4.
    Meni svejedno...samo da ne bude na Uskrs!

yra
    25. Siječanj 2018. 20:41

U Lidlu ima akcija. Danas sam kupila slinčeke, 3 kom 33kn. I široke vate za prati guzu na prematanju, oni široki štapići za uši.
    Ima i bodića, hlačica, štramplica....sve povoljno.
    Ja imam hrpu robice od sestara, frendica, starije curke...moram prebrati, dokupiti koju novu stvarčicu da mi micika ne bude sva demode ;-) , a ostatak u Crveni križ.

Sarita_00
    25. Siječanj 2018. 20:44

Honey hvala puno! 😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    25. Siječanj 2018. 20:49

Sivo hahahahah
    Znaci dosla torba. Onda ce i moja uskoro 😍😍
     Ja pekla strudlu. Moji dolaze sutra. 
    A terme u sliveniji lasko i olimia najbolje, a blizu nas imaju dolenjske i smarjeske oko 15km. Super dodje ljeti zbog kupanja u bazenima. Inace mi smeta hlor u ovim termama izgrize mi kozu pa nisam ljubitelj. Vecinom ljeti koristimo vanjske bazene. 
    Pita mene mama u cemu ces iznijeti dijete iz bolnice ahhahaha ma rekoh u autosjedalici. Aj kad joj nije pozlilo. Pa zar neces kupit neki jastuk poseban hhahaha cuj odmah dijete odvajat od majke hhhaha
    Bas sam joj se ismijala 😍
     A komplet za iznijet cu prepustit muzu. Mislim da ce mu puno to znaciti. 

panda102
    25. Siječanj 2018. 20:59

Uglavnom jedna smijesna trudnicka prica hahaha
    Zaspala ja danas oko 17 jer sam bila mrtva umorna. Isla po namirnice i sinoc zaspala oko ponoci a ustajanje jutros u 5. I budim se ja vidim na satu 10 do 7. Oj skacem ja i kontam kako sam mogla prespavati odlazak na posao. Nisam nikad do sad. Trcim do sobe vidim nema muza. Kontam gdje je otisao pa druga je smjena hhahaha gledam jos jednom 10 do7. Vani mrak. 🤔🤔🤔🤔
     Panda smiri se i idi pravi strudlu spavala si popodne hahahahahah 

Honey
    25. Siječanj 2018. 21:01

Hahaha Panda bas je smijesna mama sa jastukom. Pa jedino pravilno i je u autosjedalici 😀 
    A ovo sa zebrom, slonicima i zirafama 😍💗

Honey
    25. Siječanj 2018. 21:03

Ahahahahahaha a jesi opicena hahahaha 

panda102
    25. Siječanj 2018. 21:23

Izgledom je onakva kakvu sam pravila prije nego sam zatrudnila i jela slatko. Kakva je reci ce muz veceras kad dodje hahhaa
    Laku noc 😘😘😘 
    Lijepo spavajteeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.