Yra vidis tvoj termin je 9.4.a prikazuje ti 29+3 tt, moj termin je 10.4.a pokazuje mi 29+2 tt. Meni zadnja M bila 4.7.
Bas cudno, mislim nije toliko bitno, dan vamo tamo 😀😀
Molim vas da me uputite kako sad dalje...
Od danas sam na komplikacijama. Od dr sam dobila potvrdu o nesposobnosti za rad. To sad nosim poslodavcu. Kad nosim sve u hzzo? Rekla mi je sestra kod doktorice da slijedeci tjedan dodem po doznake. Nisam ju bas htjela puno zapitkivati, vratile su se s godisnjeg i telefon joj nije prestajao zvoniti. A meni sve to nepoznato...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda bravo tak treba 🤣
Elvira jaoo slikaj kad ce bit gotovo. Mi cemo po sivom zidu bijela srceka. Naljepnice vec davno narucila. Muz lud kak ce mu to ravno ispast 🤣nek se snalazi, ne zanima me 🤣
Proudy preskatka je busa 😍 kad se sjetim prije par tjedana skoro nista nisi imala
Cure evo stiglo je danas sve :) ruksak i trakice
Ruksak je super, prakrican, lijep i super izgleda na kolicima. Trakice su isto divne, mekane, traka je dovoljno rastezljiva. Evo slike
I ovo sam narucila, preskatko je, za dudu, od silikona tvrdjeg.
Panda bravo tak treba 🤣
Elvira jaoo slikaj kad ce bit gotovo. Mi cemo po sivom zidu bijela srceka. Naljepnice vec davno narucila. Muz lud kak ce mu to ravno ispast 🤣nek se snalazi, ne zanima me 🤣
Proudy preskatka je busa 😍 kad se sjetim prije par tjedana skoro nista nisi imala
Cure evo stiglo je danas sve :) ruksak i trakice
Ruksak je super, prakrican, lijep i super izgleda na kolicima. Trakice su isto divne, mekane, traka je dovoljno rastezljiva. Evo slike
Prelipo je🤗🤗🤗💓
Katuska, masice su prekrasne 😁 Kad sam ih vidjela, odmah sam narucila trake za moju mladu damu 😁
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita super, preskatke su :)
Joj ja ti se ne sjecam dali sam odmah nosila nesto u hzzo, jesu ti dali kakav papir. Doznake nosim svaki mj poslodavcu i u hzzo
Samo sam dobila potvrde. Dobila sam dvije jer radim na dvije skole. A nista osim toga mi nije dala, samo neka to sad nosim poslodavcu i onda da slijedeci tjedan dodem po doznake. I sad nemam pojma... 😕
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Samo sam dobila potvrde. Dobila sam dvije jer radim na dvije skole. A nista osim toga mi nije dala, samo neka to sad nosim poslodavcu i onda da slijedeci tjedan dodem po doznake. I sad nemam pojma… 😕
To je potvrda o nesposobnosti za rad, tj. dokaz poslodavcu o otvorenom bolovanju. Na kraju mjeseca, znaci sad 31.1. ces dobiti doznake za period od 25.1. Do 31.1. To nosis poslodavcu a onda i u hzzo. Sad ti drugi ni ne treba. Trebat ce ti vjerojatno platne liste podljje kad ces nosit hzzo dounake.
Katuska tebi bi trebali poceti placati za reklamu 😂🤣😂🤣😂 Sve je prekjut 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji