Zrinchy, ne smijes coldrex, ni nikakve druge čudomikse. Samo paracetamol (lupocet, panadol...) u slucaju temperature, biljne pastile (isla ili tako nesto) za grlobolju, a za ostalo propolis, med, caj, limun....
Zrinchy, ne smijes coldrex, ni nikakve druge čudomikse. Samo paracetamol (lupocet, panadol…) u slucaju temperature, biljne pastile (isla ili tako nesto) za grlobolju, a za ostalo propolis, med, caj, limun….
čudomikse:)))
hvala ti, nemoguće mi je dobit ginekologa na telefon jer je stalno zauzeto, a nije mi baš još za ići kod doktora.
Ugl., cure divne su vam oblekice, i ja sam jučer konačno naručila neke stvari pa ću sliknut kad stignu:)
Yra dobrodošla!!
Puse svima
[/url
Ajme majko 7 stranica price o hrani 😂😂😂😂😂
Sreca moja da slatko ne volim, inace bi vam se stucalo 😁
Uh kak mi je mali kuci ovaj tjedan, nis ne stizem, sve njemu podredjeno. Od ponedjeljka u vrtic, bas vidim da mu vec fali.
Katuska, bilo je i vrijeme vise da mi krene trbuh rast, stalno ste me sprdale 😂😂😂😂
Honey cekam sliku busice 😍
Zrinchy brzo ozdravi. 😘
Sve drugo sam zaboravila sto je tko napisao. 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Palcica,
Kad smo kod tog saznavanja trudnoce 😂...kako to da si ti tek tad saznala??
Mislim, ja kad sam ciljano planirala uvijek sam test radila vec cca 12 dpo...znaci T mi se nije mogla ne skuzitu nikako...a ti onak 17 tjedan, 17!!!😂🤓
Evo nas!!! I popila sam pivu i sad sam pijana 😆 Necu vise! Al bas mi je doslo. Inace mi ekipa iz ureda svaki petak ranije zavrsimo i idemo na pivu. Piva petkom 🍻 Do sad sam pila vodu a danas mi se bas za zelju. 💓😜 eto tako da sam zalila prelazak polovice 😉
Panda hvala ti do svemira za recept 😘😘😘 MM ce biti jaaako sretan! Uživaj sa svojima i lijep vikend ❤
Zrinchy puno odmaraj za vikend i proci ce, brz oporavak 🤗💋
Pikica ti nam stalno negdje putujes, sretno i lijepo se odmorite i uzivajte u tetosenju 😉😘
Mono imas negdje na 225 str. o Palčicinom otkrivanju trudnoce, sto kako i kad 😂🤣😂🤣
Proudy jesi zadovoljna sa mojim trbuhom? 😄😘
Panda hvala ti do svemira za recept 😘😘😘 MM ce biti jaaako sretan! Uživaj sa svojima i lijep vikend ❤
Zrinchy puno odmaraj za vikend i proci ce, brz oporavak 🤗💋
Pikica ti nam stalno negdje putujes, sretno i lijepo se odmorite i uzivajte u tetosenju 😉😘
Mono imas negdje na 225 str. o Palčicinom otkrivanju trudnoce, sto kako i kad 😂🤣😂🤣
Proudy jesi zadovoljna sa mojim trbuhom? 😄😘
Honey, jesam, al dio buse pisem na pivu 😂😂
Divna si 😘
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam danas nosila doznake u firmu, vele da ko da mi je trbuh narasao u tjedan dana. Reko ja to iz inata, jer me stalno zajebavate di mi je to dijete 😁
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Palcica,
Kad smo kod tog saznavanja trudnoce 😂…kako to da si ti tek tad saznala??
Mislim, ja kad sam ciljano planirala uvijek sam test radila vec cca 12 dpo…znaci T mi se nije mogla ne skuzitu nikako…a ti onak 17 tjedan, 17!!!😂🤓
Moni,mi pokušavali vipe od 8godina,doktori mi rekli da nemam šanse da zatrudnim...i mi odustali,ja na poslu po cijele dane,teretana..imala stvari nikakve simptome,i onda odjednom me prsi ka prid stvari počele bolit al trajalo tri tjedna i pritisak velik na mjehur.. odem urin izvadit sve u redu nema upale...ja kupim test,nakon oo minute2×|| se pokaže🤗🤗🤗odem sutradan hitno prvi termin kod ginekologice i rečem joj,kaže je sad ćemo vidjeti koliko kad rekla jaoo em sreča em suze...muž čekao vani dolazim do njega grlimo se i plačemo...i tako propla ja 17tt da nisam ni znala bez ikakvog simptoma💕🤗i svaki dan od tada nam je veliko uzbuđenje toliko čekanja na našu mrvicu i evo nam je.
Sortiraj odgovore
Najstariji