Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Siječanj 2018. 09:18

Ja volim kad mogu micat stvari i prerasporedit kad hoću tako da kod mene šerafljenje ne dolazi u obzir  
    Pa da, ormar smo uzeli odmah veliki jer znam da će se nakupit i te robice i ručnika i svega. A trebat će curi i više mjesta kako će biti veća. Kad se krenu skupljati torbice, mašnice, kapice, remenčići ajmeeeee....

Palčica0306
    25. Siječanj 2018. 09:22

Honey

Ove trakice
    http://s.aliexpress.com/iqm2uMnQ
    Kaze Katuska da sve narucimo pa cemo poslije sve slikat svoje cure sa tim na glavi 😀💖

Hahahahah meni stiže 15 trakica iz francuske i još dosta toga od frendice...ps. ima lijepših od tih u zare i next-a

• Elviramagistic
    25. Siječanj 2018. 09:49

Katuška ja sam ih naručila još kada si mi sliku na fejs stavila..sad je vec 2 tjedna toga pa ih vec lagano ocekujem :)

panda102
    25. Siječanj 2018. 10:31

Proudy spava da se ne mora slikat...danas joj je puni t :D ustaj macko :D

panda102
    25. Siječanj 2018. 10:35

Ja čekam torbu hahaha 
    Evo pokusavam prijateljicu nagovoriti da idemo sljedeci subotu u ikeu jer muz ide na skijanje, bas smo mogle... valjda uspijem inace idem sama hahaha ne treba mi niko, najvise volim sama.
    Je li vama ono muka sjest samoj i popit nesto u kaficu, ja najvise volim ako sam bila recimo u merkatoru s onim kolicima se dofuram do kafica tamo i popijem jednu kaficu sama s pogledom na ulje i brasno :)

• Barbi13
    25. Siječanj 2018. 10:37

Honey

Honey se raspištoljila 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Ali ni to nije sve! 😉

Upadam ko padobranac ormar je super😍Honey gdje si ga kupila?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Honey
    25. Siječanj 2018. 11:06

Barbi13

Honey

Honey se raspištoljila 🔫🔫🔫🔫🔫🔫 Ali ni to nije sve! 😉

Upadam ko padobranac ormar je super😍Honey gdje si ga kupila?

U Lesnini, bio na sniženju. Imaju ga već 5 godina u ponudi. Mi uzeli zadnji, povukli ga od nekud nemam pojma. Puno je drvo, okovi su top top, nema škripanja, čvrst i stvarno kvalitetan.

Honey
    25. Siječanj 2018. 11:08

Mislim vjerojatno ga još nabavljaju. Mi smo zadnji sa lagera uzeli i komodu. Na Jankomiru je bio dolje na baby odjelu, a možeš pokazati sliku pa bi ga trebali moći naći.

Honey
    25. Siječanj 2018. 11:10

Panda i ja čekam Proudy i bušu ! Nemam problem ić sama, ne volim šoping, a kad moram ići onda mi je najlakše sama, najbrže to obavim. Posebno kupovina namirnica. I isto volim sjest popit nešto, ne treba mi društvo uopće pored brašna i ulja hahahaha

Bublica123
    25. Siječanj 2018. 12:17

Jutrooooo mamasiticeee❤❤❤❤sve je prekrasnooooo sta ste kupile
    Mi ko gusteri na sunceku upijamo D vitamin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.