Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    25. Siječanj 2018. 12:26

Meni dosle masnice, idem danas il sutra po njih na postu. 
    Nicol mi je slatko😍 
    Panda i ja se slazem da ti je bolje nabavit sve prije, bolje da su stvari spremne nego da dosjes s bebom i nemas nista. Ajde zadovoljna sam s honey sad , krenula je posteno 🤣
    Jooj samo vas na trosenje para navodim, tako i sve svoje ostale frendice, lude su kad samnom idu u soping. Kaj god vide ja im velim uzmi treba ti to 🤣
    Ako se proudy ne javi kroz koji stan moramo trazit muza, bojim se nije ugusila u dezinfekcijskim sredstvima 🤣 

Katuska99
    25. Siječanj 2018. 12:26

Palcicaaa posalji mi koji macarons😍😍😍

Katuska99
    25. Siječanj 2018. 12:27

Bravo pikica, ja danas nez dal cu van iz stana, imamo radove, farba se soba i bomba je u stanu🤣

Honey
    25. Siječanj 2018. 12:54

Katuška drago mi je da si zadovoljna sa mnom  aj slikni kad ćeš ih imati u rukama da se uvjerim od tebe da su dobre, da ne stežu itd. To što ti kreče stan je tek razlog da izađeš iz stana na zrak! Mi čekamo 3mj-4mj, toplije vrijeme pa ćemo onda sve pokrečit, a i da prođe ova sezona loženja jer nam se od kamina sve zacadi. Palčica pogledat ću ja i te u Zari i Nextu bez brige, sad kreće šoping ludilo
    Proudy stvarno, sad se već brinem. Ne spavaš to sam sigurna! To je i za tebe dugo hahahahaha

Frajla
    25. Siječanj 2018. 14:02

Ja nekak imam osjećaj da sam većinu shopping obavila, ostalo još nekih sitnica, al ti uglavnom već znam gdje ću što uzeti. I naravno, ljekarna i dm.
    Samo se nadam da se neću u zadnji tren sjetiti da sam zaboravila nešto bitno.
    Planirate ići na onaj trudnicki tečaj? Ja bi išla najviše zbog mm, negdje piše da ga mora imati za prisustvo porodu, negdje da više ne treba, al bolje bi igrala na sigurno. I sad me živcira što nikako da objave datume za veljaču za domove zdravlja, svaki dan gledam ko manjak.

Palčica0306
    25. Siječanj 2018. 14:11

Katuska99

Palcicaaa posalji mi koji macarons😍😍😍

Možeeeee🤗🤗💓

Sarita_00
    25. Siječanj 2018. 14:21

Mi se jos premisljamo oko kupovine komode... Iskreno, malo smo trenutno stisnuti u stanu, ali ja navijam za komodu vec duze vremena, tako da samo cekam povoljan trenutak 😄 A dok malo zatopli i nas ceka krecenje stana.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    25. Siječanj 2018. 14:41

Morala sam odčitati nekoliko stranica unatrag da vas pohvatam! 

Palčica, Macaronsi izgledaju sjajno! sama si ih radila?
    Mi smo prošlu zimu adaptirali cijeli stan i sada ćemo knaufom zatvoriti sobu za bebu. Krevetić će prvihgodinu-dvije biti u našoj sobi, priljubljen uz moj zbog dojenja, ali stvari i ostale potrepštine će bebolina imati u svojoj sobici.
    Prematalicu smo kupiti onu koja dođe skupa sa kadicom i montira se na  veliku kadu. Našli smo u Lesnini za neku smiješnu cijenu.To mi se čini jako praktično iako zahtjeva određenu spretnost kod kupanja bebe, naročito nekome tko je malkice nespretan, kao npr. mm.
    Prije smo imali prematalicu na vešmašini i to mi je isto bilo ful praktično s obzirom da su voda i wc blizu. A i kupaonicu mogu jako zagrijati kad se beba kupa. Međutim, malo sam postala komotna, pa sam vešmašinu preselila u drugu kupaonicu skupa sa sušilicom, a prematalicu i kadicu stavila u kupaonicu najbliže našoj spavaćoj sobi.
    Bilo bi dobro nabaviti za muževe potvrdu sa trudničkog tečaja tako da može bez problema ući u rađaonu. 
    Nama će trebati za Vinogradsku.
    Dobila sam nalaze ogtt-a. 
    Šećer mi je malo povišen, 5,2 natašte, s time da dan prije nisam večerala, odnosno, od 16:30 kad sam pojela tanjur graha nisam jela baš ništa. osim što sam pila vodu.
    Ita, veselim se, biti će zanimljivo pratiti se usporedno.

panda102
    25. Siječanj 2018. 14:45

Evo Katuska dogovorila sam sljed subotu dolazak u ikeu hahhaha trosit cemo novce...
    Joj moja Sarči se ne smiruje, spava li to dijete ikad? Hahahaha ubi me... <3
    Honey se raspistoljila svaka cast ahahhahha 
    Frajla i mi smo kontali ici ali to znaci da on mora uzeti godisnji a ja izaci s posla jer je kontra smjena, tako da mislimmmm da cemo preskocit, mozda se sljed mjesec poklopi...
    Pikica uziva <3

yra
    25. Siječanj 2018. 14:47

Katuška, zovu se Marin, Nikola i Tamara.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.