Honey, Nikol je lijepo ime!
Od moje frendice malena se tako zove. I baš joj paše to ime.
Taman što sam prigovorila evo stvorio se raspored tečajeva za 2 i 3 mj 😂
A jutros ga nije bilo
Taman što sam prigovorila evo stvorio se raspored tečajeva za 2 i 3 mj 😂
A jutros ga nije bilo
Eto da si prije rekla, prije bi ga stavili
Yra koliko znam za Vinogradsku muž ne treba na tečaj????? Ako sam dezinformirana onda sam u problemu
Panda moja je baš neka dobrica, malo spava, malo udara, al ne udara staaaalnooo ko Sarči
Heeej zenske! Sad sam se probudila, al ne od jutra, popodnevno spavanje. Jutros vodila malog uclaniti u knjiznicu, zadrzali se cijelo do podne, pa se nikak javit. Popodne ga tata vodi na klizanje, pa ce se mama malo opustiti.
Evo slikice koju dugujem. Punih 22tt
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Honey, istina da prije nije trebalo, ali navodno da po novom neke babice traže da otac ima potvrdu.
Informacija nije provjerena.
Ženo čekam te ko ozebla sunce! nek si ti nama dobro i naspavana! I još malo odmori, od viška ne boli
Buša raste raste <3 Aleksandar se gura, treba mu mjesta.
Honey, istina da prije nije trebalo, ali navodno da po novom neke babice traže da otac ima potvrdu.
Informacija nije provjerena.
Pa meni su dvojica kolege, jedan prije 3 a drugi prije 4 mjeseca postali tate i išli su na porod u Vinogradsku i kažu da ne treba potvrda. Nisu bili na tečaju. Ali to što kažeš, najbolje pitati tamo u Vg.
Morala sam odčitati nekoliko stranica unatrag da vas pohvatam!Palčica, Macaronsi izgledaju sjajno! sama si ih radila?
Mi smo prošlu zimu adaptirali cijeli stan i sada ćemo knaufom zatvoriti sobu za bebu. Krevetić će prvihgodinu-dvije biti u našoj sobi, priljubljen uz moj zbog dojenja, ali stvari i ostale potrepštine će bebolina imati u svojoj sobici.
Prematalicu smo kupiti onu koja dođe skupa sa kadicom i montira se na veliku kadu. Našli smo u Lesnini za neku smiješnu cijenu.To mi se čini jako praktično iako zahtjeva određenu spretnost kod kupanja bebe, naročito nekome tko je malkice nespretan, kao npr. mm.
Prije smo imali prematalicu na vešmašini i to mi je isto bilo ful praktično s obzirom da su voda i wc blizu. A i kupaonicu mogu jako zagrijati kad se beba kupa. Međutim, malo sam postala komotna, pa sam vešmašinu preselila u drugu kupaonicu skupa sa sušilicom, a prematalicu i kadicu stavila u kupaonicu najbliže našoj spavaćoj sobi.
Bilo bi dobro nabaviti za muževe potvrdu sa trudničkog tečaja tako da može bez problema ući u rađaonu.
Nama će trebati za Vinogradsku.
Dobila sam nalaze ogtt-a.
Šećer mi je malo povišen, 5,2 natašte, s time da dan prije nisam večerala, odnosno, od 16:30 kad sam pojela tanjur graha nisam jela baš ništa. osim što sam pila vodu.
Ita, veselim se, biti će zanimljivo pratiti se usporedno.
Di kuhar neće sam radit,svaki dan skoro neš slatko mužu spremim,kad curica dođe neću baš imat vremena
Bravo pikica, ja danas nez dal cu van iz stana, imamo radove, farba se soba i bomba je u stanu🤣
Suosjecam s tobom..i kod mene se farbala soba i stavljale šljokice na jedan zid u sobi za bebu 😂😂
Wow elvira bas me zanima kako to izgleda 😍
Ja sam dosad smislila crne tockice, to cu na jedan zid, rezuckat samoljepljivu foliju pa nabacat po zidu 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji