Izgledom je onakva kakvu sam pravila prije nego sam zatrudnila i jela slatko. Kakva je reci ce muz veceras kad dodje hahhaa
Laku noc 😘😘😘
Lijepo spavajteeee
Ubila si me sad sa ovim! Hocu recept! 😍 Laku noc 😘
Dobro jutrooooo !!! Petak, napokon!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
I punih 21 tt wooohoooo 🍻🍻🍻🥂🥂🥂🥂
Necu sad odmah zestoko, idem prvo kavu popit 😉
Dobro jutrooooo !!! Petak, napokon!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉
I punih 21 tt wooohoooo 🍻🍻🍻🥂🥂🥂🥂
Necu sad odmah zestoko, idem prvo kavu popit 😉
Jutro Honey draga moja😘.
Oho čestitam!
Dobro jutro!
Honey, na puni tjedan slikate trbuhe?
Ako sam dobro shvatila...
Klince sam vozila u školu i sad čekam dragu frendicu na kavi u kafiću. HdB da se tu ne puši, baš me jako smeta dim. I zaudara mi na kilometre.
Ima li neka hrana koju sad više jedete nego prije?
Ja prije nisam bila luda za krumpirima, baš su mi bili bzvz, a sad su mi prava poslastica, naročito oni pečeni i na krumpir salatu. A ne smijem...zbog šećera...
U prvoj trudnoći mi je vrh vrhova bila kombinacija kiselo zelje, krvavice i mlijeko! Ajme...
Oho Palčice, a ti??? Kad vidim gdje ti je curica na tickeru smrznem se Ja tebe često spomenem, i to ovako: ima jedna divna žena koja je u 17tt skontala da je trudna! Nikad neću zaboravit tvoj ulet tu na temu
Šok! Al onaj predivan <3
Yra je slikamo se na puni tt, zasada se držimo toga samo Proudy, Panda i ja redovito. Mene nešto kamera na telefonu zeza. Probala se jutros al skroz je mutno Morat ću poslije sa ovom prednjom nekako uslikat. Izgleda da sam zeznula leću, pao mi je neki dan onako pošteno, muž će biti sretan
Aj kombinacije jela Meni se ništa posebno ne jede, nisam primjetila.
Sarita,
Doznake sam ja dobila prekjucer.
Zato ne kuzim ako si nedavno otvorila bolovanje, da ti sestra odmah nije mogla dati doznake.
Tako je kako su ti cure napisale, ovu potvrdu nosis poslodavcu, a doznake podizes krajem mjeseca, jednu nosis poslodavcu, jednu nosis u hzzo najkasnije do 05.u iducem mjesecu...za sijecanj do 05.02.
Ako si zaposlena u dvije skole, vjerovatno ti se samo jedna vodi kao maticna, tako da nije mislim potrebno nositi potvrde ili doznake u oba dvije...provjeri si to jo..nego sam u glavnu, maticnu skolu.
U hzzo nosis potvrdu o placu - R1 obrazac sa zadnjih 6 isplacenih placa, kopiju osobne, kopiju tekuceg racuna i doznaku.
Dobar dan cure!!! 🤗 Evo i nas sada smo 17tt+5 toliko nam se toga izdogađalo u 6 dana da još dolazimo k sebi…nakon dugooo vremena saznali smo da nam stiže mrvica,sad se još navikavamo na novosti🤗🤗🤗❤️zanima me pošto mi je prva trudnoča dali su normalni bolovi ili kako da opišem kao rastezanje u zdjelici..hvala na odgovoru
Pozdrav..nisam shvatila dal ste prije 6 dana saznali da si trudna ili?? Blagi bolovi i grcenja su normalni u trudnoci..dok nema krvarenja i bas jakih bolova sve je ok..mene kad nesto zaboli probam se namjestiti na drugu stranu i vecinom odmah prode..Dada ima 6dana saznali…nikakve simptome nismo imali
Wow, dobrodosla i cestitam! Kaj ti nije falila menga?
Znači to je taj post, evo našla ga skoro od prve Ono Elvira pita oprezno jel si to prije 6 dana saznala ili mi krivo kužimo hahahaha A ja pitam šta ti nije falila menga hahahahahaha
Jede mi se ova Pandina štrudla jaaaakooo... Jedva čekam da prijeđemo na drugu stranicu jer ne mogu više to gledati
Sortiraj odgovore
Najstariji