Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    26. Siječanj 2018. 11:29

yra

Moram spomenuti i kokice…ubila bih se u njima. Još da mi je i čaša pive…uf…
    Palčice, ajde mi ispričaj da budem u toku, zvuči zanimljivo.
    Panda, oštro brašno?
    Puno ti hvala na receptu! Možda se odvažim…ma, ne za sebe, za klince i mm.

glatko brasno... ja kupim ono u Lidlu narandzasto, ne znam ima li i u Hr.

Frajla
    26. Siječanj 2018. 11:35

E bas sam si nekidan pekla kokice, u loncu, ne u mikrovalnoj kako inace radim. Na malo maslaca, neznam kako bi bilo bez icega.
    A navodno one što se peku na vrući zrak (tj u onom malom aparaticu) gotovo da i nemaju kalorija

Sarita_00
    26. Siječanj 2018. 11:42

Do navecer stignete sve kod mene na krofne 😁
    Opet sam isla u Lidl i opet sam kupila nesto za moju curku. Hlacice su mi bile preslatke i nisam mogla odoljeti 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    26. Siječanj 2018. 11:47

Panda, imam baš to iz Lidla!
    Sarita, ja sam jučer došla u napast...mislim da ću danas i ja po jedne one sasvim majušaste roze. 3 kom. u paketu?
    Frajla, je, imaju najmanje kalorija, ali su suhe kao stiropor. Barem na mojem starom pokojnom aparatu.

Frajla
    26. Siječanj 2018. 11:58

Meni nije problem što su suhe kad mi se gricka nešto, a znam da ne smijem 🙄
    I pomfri već par godina pecem u actfry bez ulja, najveći problem mi je što se sol neće uhvatiti onda za njega, al navike se čovjek s vremenom

panda102
    26. Siječanj 2018. 11:58

Ja kokice pecem u onoj šerpi oblozenom teflonom, dodam ulja malo i poka poka hahahaha 
    ne jedem te iz mikrovalne jer je ni nemam hahahahhaa
    Jedva cekam danas roditelje da dodju <3
    Danas je tacno mjesec kako smo se iz Istanbula vratili, kako vrijeme leti :D

Sarita_00
    26. Siječanj 2018. 13:46

Yra meni su na pameti one obicne, punjene marmeladom od marelica i posute secerom u prahu 😍 Lani za poklade je u Kauflandu bio paket takvih, 12 komada, sve sam sama pojela. 😂 A nisam bila trudna... 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Bublica123
    26. Siječanj 2018. 14:21

Ojla mamasite...evo i mene...stavila sam vas na ignore jer mi slina curi od ovih vasih kolaca i prica o papici😅😅😅
    Svima koje ste u Zg stavljam pod obavezno da probaju krafnu od Vinceka...znaci nema rijeci kojom bi opisala to savrsenstvo
    Mi idemo za vikend kod bake da nas malo tetosi i bratova djeca da zabavljaju velikog bracu
    Svima zelimo lijepi i bezbrizan vikend😚😚😚😚😚

Frajla
    26. Siječanj 2018. 14:43

Pikica, bas cu morati nekom prilikom probati krafnu. Inace tamo uvjek jedem sladoled, prefin mi je. Ali me beskrajno zivicira sto ako sjednemo unutra istorpediraju nas van brzinom munje, zadnji puta sam taman stavila zadnju zlicicu u usta, a ovaj mi vec oteo zdjelicu.

Zrinchy
    26. Siječanj 2018. 14:54

Bok curke!
    malo sam u zaostatku, ali skršila me bolest...nemam temperature, ali prehlada i opća slabost su na nivou:/
    Koje ljekove pijete vi za prehladu? Jel Coldrex ok?

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.