Moram spomenuti i kokice…ubila bih se u njima. Još da mi je i čaša pive…uf…
Palčice, ajde mi ispričaj da budem u toku, zvuči zanimljivo.
Panda, oštro brašno?
Puno ti hvala na receptu! Možda se odvažim…ma, ne za sebe, za klince i mm.
glatko brasno... ja kupim ono u Lidlu narandzasto, ne znam ima li i u Hr.
E bas sam si nekidan pekla kokice, u loncu, ne u mikrovalnoj kako inace radim. Na malo maslaca, neznam kako bi bilo bez icega.
A navodno one što se peku na vrući zrak (tj u onom malom aparaticu) gotovo da i nemaju kalorija
Do navecer stignete sve kod mene na krofne 😁
Opet sam isla u Lidl i opet sam kupila nesto za moju curku. Hlacice su mi bile preslatke i nisam mogla odoljeti 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Panda, imam baš to iz Lidla!
Sarita, ja sam jučer došla u napast...mislim da ću danas i ja po jedne one sasvim majušaste roze. 3 kom. u paketu?
Frajla, je, imaju najmanje kalorija, ali su suhe kao stiropor. Barem na mojem starom pokojnom aparatu.
Meni nije problem što su suhe kad mi se gricka nešto, a znam da ne smijem 🙄
I pomfri već par godina pecem u actfry bez ulja, najveći problem mi je što se sol neće uhvatiti onda za njega, al navike se čovjek s vremenom
Ja kokice pecem u onoj šerpi oblozenom teflonom, dodam ulja malo i poka poka hahahaha
ne jedem te iz mikrovalne jer je ni nemam hahahahhaa
Jedva cekam danas roditelje da dodju <3
Danas je tacno mjesec kako smo se iz Istanbula vratili, kako vrijeme leti :D
Yra meni su na pameti one obicne, punjene marmeladom od marelica i posute secerom u prahu 😍 Lani za poklade je u Kauflandu bio paket takvih, 12 komada, sve sam sama pojela. 😂 A nisam bila trudna...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Ojla mamasite...evo i mene...stavila sam vas na ignore jer mi slina curi od ovih vasih kolaca i prica o papici😅😅😅
Svima koje ste u Zg stavljam pod obavezno da probaju krafnu od Vinceka...znaci nema rijeci kojom bi opisala to savrsenstvo
Mi idemo za vikend kod bake da nas malo tetosi i bratova djeca da zabavljaju velikog bracu
Svima zelimo lijepi i bezbrizan vikend😚😚😚😚😚
Pikica, bas cu morati nekom prilikom probati krafnu. Inace tamo uvjek jedem sladoled, prefin mi je. Ali me beskrajno zivicira sto ako sjednemo unutra istorpediraju nas van brzinom munje, zadnji puta sam taman stavila zadnju zlicicu u usta, a ovaj mi vec oteo zdjelicu.
Bok curke!
malo sam u zaostatku, ali skršila me bolest...nemam temperature, ali prehlada i opća slabost su na nivou:/
Koje ljekove pijete vi za prehladu? Jel Coldrex ok?
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji