Jutrooo!!! Nola, love it 😍Katuska daaaa to ti je super ideja! Evo ja narucujem! 💖🤗 Palcica ih vec sigurno ima haha Nema Pande, ona kupuje po internetu da me stigne hahshaha Proudy hvala, znala sam da ce tebi kolica biti naj 😀 sad jos sjedalica-jaje, to ce nam doci direktno iz besafe i to je to. Jucer nam je bio covjek da nam zatvori dio nase spavace u ormar sa spremistem, jer stvarno imsmo veliku. Jedva cekam da se to sredi pa da mogu izbacit gluposti iz djecje i krenut sa uređenjem 💓💓💓 Nisam bas lijepo spavala, imala nocne more. Puno sanjam u zadnje vrijeme, platila bi noc bez snova da se malo odmorim!! Kako ste mi vi cure? Yra mi jos nemamo ime, jucer je muz predlozio Nikol, ja cijelo vrijeme pjevusim pjesmu, al dalje od toga nisam doslasta kazete?
A što moja draga HONEY ,nisam bila u toku😂😂😂imam toga uhh i još stiglo jučer.
Ove trakice
http://s.aliexpress.com/iqm2uMnQ
Kaze Katuska da sve narucimo pa cemo poslije sve slikat svoje cure sa tim na glavi 😀💖
Je li neka gledala ovu komodu. Da ne idem i gledam je bezze ako nije dobra?!
Panda, ja imam tu komodu i do kraja mjeseca je 800kn na akciji. Komoda ko komoda, volim da je sto jednostavnija. Dosta je niska ako si mislila na to staviti prematalicu.
Yra dobrodosla, mi cemo skupa odbrojavati ☺
Da da vidim da je niska sta je 78cm nista... nisam ni ja neka visoka hahaha ali opet mi je niska... Hvala Ita <3
Imas istu takvu, jedan red, 4 ladice, pogledaj isto se zove malm. I na tu vec mozes staviti prematalicu
Ita hvala! Moram priznati da je muž najviše zaslužan za komodu i ormar. Mislim da sam već pisala, on je drvni tehničar i što se namještaja tiče njemu ne možeš prodati nešto nekvalitetno. Gledali smo stvarno da je čvrsto i dugotrajno. Jer će mala to imati dok ne odseli a možda i odseli sa namještajem Panda meni se komoda čini preniska, i definitvno mislim da će biti problem sa stabilnosti kad otvoriš ladice, znači obavezno se mora šerafiti na zid a to je meni odmah minus. Nisi ti nešto visoka, ali možda tata poželi okupati i promijenit pelene, pa leđa će mu otpast
E ova je vec nesto, uzela bih dvije ove crne <3 hahahaha divne su. Hvala
Hahah honey, mozda mala odseli sa namjestajem, vidis o tome nisam razmisljala 😂😂😂
Ma meni je ikea zakon, sve se moze prisarafiti na zid pa nije problem.
Dobar je omjer cijene i kvalitete, naravno da ima puno boljeg a i skupljeg namjestaja ☺
Super mi je sta ste uzeli tako veliki ormar 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji