Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Siječanj 2018. 23:13

Honey draga stvarno si se raspistoljila,  i neka si!
    Sve mi je divno. Ali kolica 😍😍😍😍😍😍 vrh!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Siječanj 2018. 23:15

Yra dobro nam dosla! Iskusna mamica,  imas sve generacije. 😉

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

24. Siječanj 2018. 23:16

Katuska ja sam pitala za ime,  divno mi je Nola 😍😍
    Jebote nemrem zapamtit tko je kaj napisao i odgovorit u jednom postu,  nego na 5 puta 😂😂😂😂

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

yra
    24. Siječanj 2018. 23:41

ProudMomy, pozdrav!
    Da, divan je osjećaj nanovo prolaziti trudnoću, posebno u zrelijim godinama i sa ovim iskustvom. Prekrasno je biti u stanju donijeti novo biće na svijet. 
    Vjerujte mi da mi je sve kao da mi je prvi put, samo što nemam straha i u potpunosti sam opuštena osobito nakon što sam dobila rezultate Nifty testa koji je bio super.
    Nola je lijepo ime!
    Proud Momy, jeste vi izabrali ime?

Katuska99
    24. Siječanj 2018. 23:53

NHvala, i meni se Nola bas svidja, i nemam ga u vrticu 🙈 bila jedna curka koja je u skoli sad, i od Ivana Balica kcer 🤣
    Yra ja sam vec u 11 tj bila na ogtt-u jer mi je prvi nalaz bio los( 5.6) ali sad je ok, mjerim si doma stalno, nikad nemam nataste iznad 4.5. 
    Proudy ima ime- Aleksandar 😍
    Kako ti se zovu starija djeca? :) 
    Cure masnice su mrak, daj sve narucite pa da imamo slike od svih curki s njima 🤣❤️

panda102
    25. Siječanj 2018. 07:05

A joooooj nista nisam zapamtila ahahahaha shame on me :)
    Yra dobrodosla :) cure dobro jutro....
    Znam samo da je katuska rekla da kupimo masne, a ko ce to platit vidis li ti kako je to skupooo??? hahahahhaha
    Joj nesto kontam sinoc, rekla mi doktorica ako doguramo do 30t da cu onda stalno biti po bolnici i kontrolama, mozda je i pametno da ja prirpemim sve prije...
    Joj Honey se je divno, a vidi se ko ti je svekrva sve imas za ciscenje eheheheheheh
    a svi ce ti govoriti kako sladaaaak djecaaaaaaaaaak ahahhahahah :)
    predivno predivno sve :D

Jos 3t do pregleda :D i glukoze hahahaha aj strah me :D

Palčica0306
    25. Siječanj 2018. 07:15

DOBRO JUTROO CURKE MOJE!
    JUČET ODMOR BIO S MUŽEM,TAKO DA INTERNET OFF.
    ALI TU SAM JA.

EVO DA VAM ZASLADIM JUTRO UZ KAVICU😘💕

Honey
    25. Siječanj 2018. 07:16

Jutrooo!!! Nola, love it 😍 Katuska daaaa to ti je super ideja! Evo ja narucujem! 💖🤗 Palcica ih vec sigurno ima haha  Nema Pande, ona kupuje po internetu da me stigne hahshaha Proudy hvala, znala sam da ce tebi kolica biti naj 😀 sad jos sjedalica-jaje, to ce nam doci direktno iz besafe i to je to. Jucer nam je bio covjek da nam zatvori dio nase spavace u ormar sa spremistem, jer stvarno imsmo veliku. Jedva cekam da se to sredi pa da mogu izbacit gluposti iz djecje i krenut sa uređenjem 💓💓💓 Nisam bas lijepo spavala, imala nocne more. Puno sanjam u zadnje vrijeme, platila bi noc bez snova da se malo odmorim!! Kako ste mi vi cure? Yra mi jos nemamo ime, jucer je muz predlozio Nikol, ja cijelo vrijeme pjevusim pjesmu, al dalje od toga nisam dosla  sta kazete? 

Palčica0306
    25. Siječanj 2018. 07:20

panda102

A joooooj nista nisam zapamtila ahahahaha shame on me :)
    Yra dobrodosla :) cure dobro jutro….
    Znam samo da je katuska rekla da kupimo masne, a ko ce to platit vidis li ti kako je to skupooo??? hahahahhaha
    Joj nesto kontam sinoc, rekla mi doktorica ako doguramo do 30t da cu onda stalno biti po bolnici i kontrolama, mozda je i pametno da ja prirpemim sve prije…
    Joj Honey se je divno, a vidi se ko ti je svekrva sve imas za ciscenje eheheheheheh
    a svi ce ti govoriti kako sladaaaak djecaaaaaaaaaak ahahhahahah :)
    predivno predivno sve :D

Jos 3t do pregleda :D i glukoze hahahaha aj strah me :D

Ma čega te to strah draga moja PANDA102 ,nemoj da čujem više strah,sve će biti u redu i do sada je(za glukozu pripazi s unosom šećera i škroba par dana prije,a dan pre pregleda nek ti zadnji obrok bude do 18:00sati i pij vodu)uostalom ti si zmaj moj,i biti će sve ok,pozitivne misli djeluju🤗🤗🤗neboj se uz tebe sam😘😘😘...joj još 33dana i moja cura stiže🤗💕😍pregled mi 07.02. jedva čekam

Honey
    25. Siječanj 2018. 07:20

Pandaaaaa! Stavit cu roza dekicu i valjda ce onda skuzit da je cura hahahaha Pa slazem se s tobom da sredis ti to prije sve. Ali ne jer nesto nece biti ok nego jer ce ti biti teze kasnije. Vrijeme proleti za cas. I mene malo frka tog OGTT, ja cu tamo oko 20.2., al sta sad kako bude bit ce. Najvise jer sam imala vec problema sa gusteracom prije, vidjet cemo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.