I koliko sestrica a koliko brace iscekuje Milu? 😀 Divno mi je ime 😍 Kako ti je u evo 4. trudnoci? Znaci ti si definitivno tu najiskusnija tebe cemo sve pitati hehe Lijepo bas, i mi bi bar troje, ovo nam je prva i jedva cekamo! Muz i ja volimo baby blue i nama je to neutralna boja 😁
Ajme honey sve je mrak, posebno kolica😍😍😍
Ta bas mogu za oba spola :)
Yra dobrodosla :) Mila mi je divno😍
Netko je pitao za ime od moje curke,bit ce 99% Nola. Samo se jos muz treba sto posto slozit🤣 on hoce Frea.
Panda, krenulo te nes 🤣 evo samo ti meni trosi
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/iqm2uMnQ
I meni je plava baš lijepa.
Kupili smo plavu prematalicu i prvu pamučnu dekicu- isto plavu.
Imamo dva sina (14 i 10 god.) i djevojčicu od 8 godina.
Djeca se baš jako vesele seki, posebno djevojčica i mlađi sin. Ovaj stariji je u pubertetu i nije mu to baš ništa ekstra napeto...čekam da se malena rodi pa ćemo vidjeti. Ipak je on sada u nekoj sasvim drugačijoj fazi, u svojem svemiru.
pokušavam staviti ticker...kopirala sam kod no nemam pojma gdje da ga priljepim.
Ajme super 😀 Mogu misliti seka jedva ceka!!! Haha! Znaci kad izaberes sve kopiras onaj kod pod FORUMS i to onaj skroz desno mislim da pise PSEUDOHTML, BBCODE ili tako nesto i onda to zalijepis kad odes na svoj profil pod potpis.
Katuska znaci trakice su preslatke 💗💗💗 Tako mi je drago sto cu dobiti kcer jer decku to nemrem stavit na glavu 😁
Evo ga!
Thx!!!
Baš sam se namučila, probala sam bar 20 puta.
Katuska 99, lijepe su mašnice.
Da da, osjecam ja svoju malu vec 3 tjedna sigurno. A sad su to vec lijepi udarci, predivno. Sve je hvala bogu u redu od pocetka pa bas uzivam u trudnoci :)
Super da je sve ok i da se dobro osjećaš.
Danas sam prvi puta bila na ogtt-u. Jeste bile već?
Sutra su gotovi nalazi. Imamo doma mali aparatić za mjerenje šećera i uglavnom su rezultati iznad 5.1.
Nisam puno dobila na kilaži. Za sada 8 kg. Međutim, čitala sam da kod starijih trudnica gušterača sporije radi i to je vjerojatno slučaj kod mene. Vidjet ćemo...
Sortiraj odgovore
Najstariji