Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    24. Siječanj 2018. 21:54

Hvala na dobrodošlici!

Odabrali smo ime Mila za našu djevojčicu. 
    Ona će biti naš četvrto dijete.
    Imam 41. godinu.
    Stvarno je za sada više djevojčica.
    Sviđa mi se boja kolica koja ste odabrali.

Honey
    24. Siječanj 2018. 22:02

I koliko sestrica a koliko brace iscekuje Milu? 😀 Divno mi je ime 😍 Kako ti je u evo 4. trudnoci? Znaci ti si definitivno tu najiskusnija tebe cemo sve pitati hehe Lijepo bas, i mi bi bar troje, ovo nam je prva i jedva cekamo! Muz i ja volimo baby blue i nama je to neutralna boja 😁

Katuska99
    24. Siječanj 2018. 22:19

Ajme honey sve je mrak, posebno kolica😍😍😍 
    Ta bas mogu za oba spola :)
    Yra dobrodosla :) Mila mi je divno😍
    Netko je pitao za ime od moje curke,bit ce 99% Nola. Samo se jos muz treba sto posto slozit🤣 on hoce Frea. 
    Panda, krenulo te nes 🤣 evo samo ti meni trosi
    Look what I found on AliExpress

http://s.aliexpress.com/iqm2uMnQ

yra
    24. Siječanj 2018. 22:22

I meni je plava baš lijepa.
    Kupili smo plavu prematalicu i prvu pamučnu dekicu- isto plavu.
    Imamo dva sina (14 i 10 god.) i djevojčicu od 8 godina.
    Djeca se baš jako vesele seki, posebno djevojčica i mlađi sin. Ovaj stariji je u pubertetu i nije mu to baš ništa ekstra napeto...čekam da se malena rodi pa ćemo vidjeti. Ipak je on sada u nekoj sasvim drugačijoj fazi, u svojem svemiru.
    pokušavam staviti ticker...kopirala sam kod no nemam pojma gdje da ga priljepim.

yra
    24. Siječanj 2018. 22:24

Katuska 99, pozdrav!

Honey
    24. Siječanj 2018. 22:29

Ajme super 😀 Mogu misliti seka jedva ceka!!! Haha! Znaci kad izaberes sve kopiras onaj kod pod FORUMS i to onaj skroz desno mislim da pise PSEUDOHTML, BBCODE ili tako nesto i onda to zalijepis kad odes na svoj profil pod potpis. 

Honey
    24. Siječanj 2018. 22:32

Katuska znaci trakice su preslatke 💗💗💗 Tako mi je drago sto cu dobiti kcer jer decku to nemrem stavit na glavu 😁 

yra
    24. Siječanj 2018. 22:33

Hvala!
     Probat ću ispočetka.
    Znači prvo?Jesi počela osjećati pokrete?

yra
    24. Siječanj 2018. 22:37

Evo ga!
    Thx!!!
    Baš sam se namučila, probala sam bar 20 puta.
    Katuska 99, lijepe su mašnice.

Honey
    24. Siječanj 2018. 22:53

Da da, osjecam ja svoju malu vec 3 tjedna sigurno. A sad su to vec lijepi udarci, predivno. Sve je hvala bogu u redu od pocetka pa bas uzivam u trudnoci :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI