Pikica 😍😍😍❤️❤️❤️❤️
Honey priznaj da ne mozes docekati da se otvore trgovine sutra 😍😍
Moj trbuh je ko loptica stvarno dosta velik.....bas me zanima sta se skriva unutra 😊Honey mi imamo termin na isti dan ti si super ja sam dobila vec 7,5kg kolko si ti dobila jel to puno ili malo kad sam bila na 5kg rekli su mi oooooo puno 😳
Ono kad si ljubomoran na katusku i proudy a posebno na pixija
Ne mogu spavat!!!
21 t veeeec. 😜🍺🍺🍺
Joj ovo moram imat
https://youtu.be/h1omS57XyeA
Kako je slatkoooo!!!!
Honey kupi danas hahahahaah
Dobro jutro ☕☕☕
Panda moja sto si lijepa 😍 Trbuh predivan! Priznaj cega si se najela sinoc?? 🤣 hahaha to jer su slovenci izgubili rukomet panda odma u frizider haha
Ne, stvarno ti se sad fino vidi. Kazem ja sad he to krenulo, bebice rastu, guraju sve.
Htio kupit muz tu kadu, pa sam ga odgovorila. Tih minutu koliko mi treba da ju operem mi nema smisla, a i sva sam sumnjicava i tko zna koliko cesto treba bateriju mijenjat. Jao jadan on vec svasta htio kupit hahaha Posto si ti moja soulmate ja cu cekat utorak da i ti saznas spol i onda cemo se tu gadat slikama iz sopinga
Moj trbuh je ko loptica stvarno dosta velik…..bas me zanima sta se skriva unutra 😊Honey mi imamo termin na isti dan ti si super ja sam dobila vec 7,5kg kolko si ti dobila jel to puno ili malo kad sam bila na 5kg rekli su mi oooooo puno 😳
A cuj sve smo mi razlicite. Ovisi i koliko si imala prije na svoju visinu. Ja sam dobila 0,5kg do sada. Mozda ti je taj porast kila i uzrok povisenog secera. Ja slusam svog ginekologa, prije sam se brinula jer sam prvo smrsavila 2kg u prva tri mjeseca, al onda mi je on rekao da nema razloga brizi, nisam pothranjena a beba ce sebi uzeti i ona ce rasti. Sve kako se osjecas ti i beba i kaj veli doktor. 🤗 za ostale nek te ne briga
Sortiraj odgovore
Najstariji