Jutro cure.
Honey danas si punih 20 🍺🍺🍺 idemo nazdravit.
Meni bi uskoro mogla doci cura koja bi preuzela samo dio mog posla...za ostalo ne znamo kako cemo. Imam feb i mart da je uvedem. Zanimljivo...
Prespavala sam dan jucer. Bas odmorila ali me sanas glava boli. Kako ste vi?
Pikica i Palcica raspolozene to vidim. Ostale?
Sutra slikanje hhhhaaha
Honey ti nista?
Moj tjedan na poslu hahahaha znaci nisam stigla ni pisat samo leti i rjesavaj.
Honey ce na porodiljni 45 dana prije termina jer je mazohisticka ludakinja hahaha
Eee Panda to mi je najgore kad mi netko novi dode samo mi smeta 🙈 bogme ce ti bit zanimljivo. Aj drz se! Kad vidis bebu dat ce ti novu snagu 💪💪💪
Opet se zaboravila slikat al sad bogme necu na poslu ovaj put! Cccc Sliknem navecer pa stavim!
Evo malo atmosfere 🤰🏼🤰🏼🤰🏼😍😍 i mene u stiklama i crvenom sakoicu hahahahahahaha
pikica cestitke na curki. :)
Hvala svima na savjetima. Maksimalno cu se drzat prehrane i nadat se boljim nalazima...
Ugodan kisni petak svima. Ja radim jos dva tjedna :D
Evo malo atmosfere 🤰🏼🤰🏼🤰🏼😍😍 i mene u stiklama i crvenom sakoicu hahahahahahaha
U istoj smo branši izgleda 😀 Nema do žene u metalskoj industriji 😂😂😂 ona prašina, onaj miris od zavarivanja. Kako li su samo lijepo izbrusili oni te zavare 😜
Jutro cure!
Tesko mi je sve popratit😊čestitam na curici,ja sam vec kupila kolica i dobila sam kosaru i jaje uz njih u beba centar adax....STUDENT tebi je šecer bas skocio ja cu se sad malo vise drzat te djete i toga jer me stvarno strah.Dobila sam uputnicu jucer za srebrnjak za uzv bebinog srca da obavim i to je zbog secera narucili su me 26.2.
Dobro jutro! Sad sam se probudila. I sva sam neka nikakva. Vrti mi se uzasno. Fuj bljak!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jutro cure.. danas sam bas dugo spavala, cak je i za mene ovo previse🤣 al okrenem se po noci 500 puta s boka na bok.
Jaoo tocno osjecam da ce honey ovaj vikend opustosist ducane s baby stvarima 🤣 a panda isto cim sazna spol 🤣
Proudy jel ti imas puno tog od Maxa pa ne moras previse tog kupovat?
A pikica? Curka stize :) jeste izabrali ime? I pixi jos spava
Katuska upravo to mi je u planu 😂 ducani su moji, ima da padne sustav fiskalizacije zbog mene hahahaha
Tebi je Pixi jos jedina konkurencija 🙈 kaj se spavanja tice! Bas si ga prekardasila hahahaha Btw i meni se lagano nazire linea negra. 🙄
Proudy to ti je kaj di previse spavala, skrati malo 😜
Sortiraj odgovore
Najstariji