Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2018. 12:56

Katuska ja ti od Maksa imam sve. Nisam nista nikom davala ni prodavala. Tak da,  stavila sam si na papir i u biti tetre sam kupila,  moram jos rucnike. Kupit cu mu novu oblekicu za izlazak iz bolnice i eventualno ak necem necu moc odoljet. I trebam podlogu za prematanje i kolica. To je to. Kozmetika mi treba i gotovo. Ja sam skoro spremna 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

panda102
    19. Siječanj 2018. 13:04

Joj Honey pa naravno da su lijepo izbrusili, kad uleti sefica i zagalami hahahaha 
    You are my soulmate hahahaa rano ustajemo, ne volimo slatko, pecemo burek, radimo u metalnoj ind.medju muskim, trosimo novce hhehehhe
    Da da ja sam ti magistar strojnistva-masinstva kako ko naziva...
    I meni se nazire linea il kako se to zove
    Sretno Mancy <3 moras popratit sve hehehe
    Proudy i Katuska dobar dan, kakvo jutro...Joj macak je top hehehehhee da nije on panda? A Proudy hahaha super da sve imas, blago tebi :D
    Joj nekog sugavog vremena....
    A panda ide u utorak u soping, jos godisnji kad uzmem u utorak i mastercard zablokira haahhaha 

Bublica123
    19. Siječanj 2018. 13:25

Nemamo imeeeee za curicuuuu🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
    Ugl.jucer sam prevrtala robu i imam toliko toga da me dusa boli da nesto kupim...od 50-62 je vise manje sve unisex...mozda jedne hlacice i bodi sa bagerima😅...mislim da necu nista uzimati osim sta proudica kaze za van iz bolnice...za malog sam sve kupila jer nisam imala od koga posudit tako da je sve u top stanju

• Mancy
    19. Siječanj 2018. 13:51

Ja imam kolica,krevetić i nesto sitno robice sta su mi svekrva i mama kupile 😊zato jedva cekam da znam sta je da mogu u shoping😊🍼🤗

Bublica123
    19. Siječanj 2018. 13:54

Mancy

Ja imam kolica,krevetić i nesto sitno robice sta su mi svekrva i mama kupile 😊zato jedva cekam da znam sta je da mogu u shoping😊🍼🤗

Aaaa to je tako lijepoooo....ja sam za sina saznala 15+5tt i bila sam toliko uzbudjena i non stop sam kupovala😍🤗😍🤗😍🤗😍

• Mancy
    19. Siječanj 2018. 14:01

Ja jedva cekam 😊😊😊

Palčica0306
    19. Siječanj 2018. 14:10

Evo me kući s tečaja...ali ne praznih ruku,stigla moja kolica moja BabyMerc Q9🤗🤗🤗slikam kad smontiram

panda102
    19. Siječanj 2018. 14:46

Pikica mi imamo za curicu za musko se svadjamo .... nadam se da je zensko ahahha

19. Siječanj 2018. 14:55

Mi i dalje nemamo ime 😂😂😂,  al i s Maksimom je tak bilo. Tri dana prije nego sto cu rodit smo se dogovorili.
    Danas sam bas neka usrana. Ne osjecam se dobro uopce,  sad jos i neke ko menstrualne bolove imam. 
    Tipkam vam sutra,  bolje volje 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• ita87
    19. Siječanj 2018. 15:36

Nakon odbijenog prijedloga Zoya, meni se svidja Alina. Mi cemo se bas pomuciti s tim zenskim imenima, htjela bi da je neko kratko 4,5 slova max.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.