Katuska ja ti od Maksa imam sve. Nisam nista nikom davala ni prodavala. Tak da, stavila sam si na papir i u biti tetre sam kupila, moram jos rucnike. Kupit cu mu novu oblekicu za izlazak iz bolnice i eventualno ak necem necu moc odoljet. I trebam podlogu za prematanje i kolica. To je to. Kozmetika mi treba i gotovo. Ja sam skoro spremna 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Joj Honey pa naravno da su lijepo izbrusili, kad uleti sefica i zagalami hahahaha
You are my soulmate hahahaa rano ustajemo, ne volimo slatko, pecemo burek, radimo u metalnoj ind.medju muskim, trosimo novce hhehehhe
Da da ja sam ti magistar strojnistva-masinstva kako ko naziva...
I meni se nazire linea il kako se to zove
Sretno Mancy <3 moras popratit sve hehehe
Proudy i Katuska dobar dan, kakvo jutro...Joj macak je top hehehehhee da nije on panda? A Proudy hahaha super da sve imas, blago tebi :D
Joj nekog sugavog vremena....
A panda ide u utorak u soping, jos godisnji kad uzmem u utorak i mastercard zablokira haahhaha
Nemamo imeeeee za curicuuuu🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤
Ugl.jucer sam prevrtala robu i imam toliko toga da me dusa boli da nesto kupim...od 50-62 je vise manje sve unisex...mozda jedne hlacice i bodi sa bagerima😅...mislim da necu nista uzimati osim sta proudica kaze za van iz bolnice...za malog sam sve kupila jer nisam imala od koga posudit tako da je sve u top stanju
Ja imam kolica,krevetić i nesto sitno robice sta su mi svekrva i mama kupile 😊zato jedva cekam da znam sta je da mogu u shoping😊🍼🤗
Ja imam kolica,krevetić i nesto sitno robice sta su mi svekrva i mama kupile 😊zato jedva cekam da znam sta je da mogu u shoping😊🍼🤗
Aaaa to je tako lijepoooo....ja sam za sina saznala 15+5tt i bila sam toliko uzbudjena i non stop sam kupovala😍🤗😍🤗😍🤗😍
Evo me kući s tečaja...ali ne praznih ruku,stigla moja kolica moja BabyMerc Q9🤗🤗🤗slikam kad smontiram
Pikica mi imamo za curicu za musko se svadjamo .... nadam se da je zensko ahahha
Mi i dalje nemamo ime 😂😂😂, al i s Maksimom je tak bilo. Tri dana prije nego sto cu rodit smo se dogovorili.
Danas sam bas neka usrana. Ne osjecam se dobro uopce, sad jos i neke ko menstrualne bolove imam.
Tipkam vam sutra, bolje volje 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nakon odbijenog prijedloga Zoya, meni se svidja Alina. Mi cemo se bas pomuciti s tim zenskim imenima, htjela bi da je neko kratko 4,5 slova max.
Sortiraj odgovore
Najstariji