Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Palčica0306
    21. Siječanj 2018. 06:26

DOBRO JUTRO OD NAS TROJE ! 💕❤️

Bublica123
    21. Siječanj 2018. 09:43

Jutreko drage moje
    Mancy vozilo je spremno🎉🎊🎉🎊🎉🎊❤❤❤❤jos samo fali krafnica unutra...brzo ce i to
    Palcica jutreko❤😗❤😗❤
    Proudy drzim palceve da ces mi danas biti ko zmaj🙏🙏🙏🙏

• Mancy
    21. Siječanj 2018. 09:47

Jutro curke!
    Lagano se spremam da i jako se veselim jedva cekam tu malu krafnicu🤗super se osjecam i uzivam u trudnoci svi samo skacu i tetoše me♥️😊jucer sam otkrila da postoji prašak tekuci za ves za bebe becutan nisam imala pojma o tome a ja becutan obožavam🙈🙈🙈

panda102
    21. Siječanj 2018. 10:20

Jutro ☀️☀️☀️☀️
    Kod nas prelijepo. 
    Sad dorucak i onda neka setnjica od 8-10km. Pozelili smo nas krug ❤️❤️
    I samo brojimo sate do utorka 😍😍
    Sinoc smo malo bili u gostima. Bas sam se ismijala hahah volim pozitivne ljude. Cuvajte se proljetnice. 
    Kolica kupujemo u februaru nekad. Voljela bih se sto prije toga rjesiti da ne razmisljam o tome. 
    🐼🐼🐼🐼

Zrinchy
    21. Siječanj 2018. 19:46

Book curke!
    Proudy, nadam se da si malo bolje:/ mislim da je normalno osjecat se ponekad tako, da sve imamo lose dane. Pogotovo ako osjecas kontrakcije.
    Honey, divna ti je buskicaa <3
    Mancy, kazu moje curke da se to naziva gnjezdjenje:)) sve to prolazimo, neke vise neke manje:) radimo gnijezdo za nase bebe:))
    Danas smo sastavili ljuljalicu i naravno da je ona moja prefrigana macka dosla u inspekciju:

[/url

mono1111
    21. Siječanj 2018. 20:21

Zrinchy

Book curke!
    Proudy, nadam se da si malo bolje:/ mislim da je normalno osjecat se ponekad tako, da sve imamo lose dane. Pogotovo ako osjecas kontrakcije.
    Honey, divna ti je buskicaa &lt;3
    Mancy, kazu moje curke da se to naziva gnjezdjenje:)) sve to prolazimo, neke vise neke manje:) radimo gnijezdo za nase bebe:))
    Danas smo sastavili ljuljalicu i naravno da je ona moja prefrigana macka dosla u inspekciju:
    morat cu to sve oprat prije bebe jos par puta:)))
    Nego, cure, vasi stavovi o plivanju u bazenu dok smo trudne? Mislite da je to pametno zbog bazena? Ja se sve nadam da klor ubije sve bakterije pa da jednom tjedno plivanje nece skoditi. Help!

Ja se osobno ne bi nikako kupala u bazenu u T.
    Cak i kad sam isla u sam ivf postupak, imali smo s firmom druzenje u toplicama, i ipak se nisam kupala kako ne bi pobrala neku bakteriju.

Bublica123
    21. Siječanj 2018. 20:23

Hahaahahhaha macak je 🔝🔝🔝...katuskin nas je bome dobro nasmijao...mace su zakon🤣🤣🤣🤣
    Nece skodit...mi se isto spremamo jedan vikend malo brckati

Bublica123
    21. Siječanj 2018. 20:24

Malo sam citala i doktor rekao da smijem...poslije kupanja se istusirati i presvuci suhi kupaci

22. Siječanj 2018. 00:37

U principi ako nisi otvorena kazu da nema straha. Medjutim,  ja osobno izbjegavam bazene i kad nisam trudna. Nisu problem bakterije,  vec gljivice. Ako si im sklona,  ne ginu ti. Tamo sam ih uvije zaradila,  tako da ne idem na bazene jos od kad sam planirala prvu trudnocu.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Palčica0306
    22. Siječanj 2018. 05:00

DOBRO JUTRO CURE MOJE LIPE!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.