Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    22. Siječanj 2018. 10:20

Tu je panda samo not in the mood....
    Sarita dobrodosla... :) i cestitam na curici. Ja imam sutra pregled anomaly scan, divno divno nakon 11000 godina...
    Nesto sam si teska... hahaha 
    Joj Honey... cim dodjem kuci cu spavat hehehehe 
    da sto prije dodje utorak :D
    Sad bih isla na wc spavati ehehhehe i daa imali smo sastanak, sat i po...kad se nisam upisala i porodila.... kasnimo...penali...rokovi ovo ono...
    Vikend smo super proveli ali previse sam jela, mislim ne previse nego kasno navecer i bas me zeludac boli...necu nikad vise nakon 5 jest...tako mi tesko padne...
    I sta jos---ah da Palcica draga sta ces sa svom tom robom hahahaha....
    Honey jesi li isla u soping il sutra napadamo...???
    Mm je vise uzbudjen...
    Pikica kiss :*
    Katuska sretno na pregledu...
    Zrinchy nemam pojma za bazen, ja nisam isla a sumnjam daa bi me to sprijecilo i ja bih se kupala...
    Mancy :*

Honey
    22. Siječanj 2018. 10:22

Hej Sarita dobrodošla ti i tvoja curica!
    Nek ti se nastavi uredna trudnoća! Da li ti je doktorica uzimala ostale cervikalne briseve?
    Koliko ti je bila povišena štitnjača i koji hormon? Odakle si? Koliko imaš godina? Sto pitanja odmah

panda102
    22. Siječanj 2018. 10:30

P.S. Za banjicu cemo tm i ja vas uvjerit da su nam neophodne...vec sam mu blebetala kako cemo znati je li dijete dobija na kilazi tokom dojenja i da nije gladno.... i kako ga nije strah da ne oprzi dijete, kad bude kupao, da mora znat temp...prepao se dusa... :(

Honey
    22. Siječanj 2018. 10:32

Panda komoda i ormar spremni, sliknem danas-sutra. Ostalo čekam tebe  
    Mene isto danas nešto želudac ujutro, al nisam jučer ništa kasno jela. Tako došlo. Popila čaj od mente pa je bolje.
    Ja bi se isto išla kupati. Prva 3mj. nebi i nisam, al sada bi. Nisam sklona gljivicama, a to što Pikica kaže, otuširaj se poslije odmah i u suhi kupaći i mislim da nemaš brige. Isto tjerati i supruga, ako se keksate džaba tebi ako ti samo držiš higijenu visoko. Pikica opet negdje ide uživati u wellness, gdje? i ja bi negdje, na neki vikend... Preporuke?

Honey
    22. Siječanj 2018. 10:35

panda102

P.S. Za banjicu cemo tm i ja vas uvjerit da su nam neophodne…vec sam mu blebetala kako cemo znati je li dijete dobija na kilazi tokom dojenja i da nije gladno…. i kako ga nije strah da ne oprzi dijete, kad bude kupao, da mora znat temp…prepao se dusa… :(

hahaha, znat ću po težini, ruka će mi otpast već vidim haha a za temperaturu su mi slađe one ribice šta plutaju. Al samo ti nagovaraj svoga, dobro ti ide haha Ja sam svom rekla kupit knjigu da ima kad ostane sam sa bebom. On sav jadan u panici kako ja to mislim da će on ostati sam sa bebom??? hahahaha Bit će interesantno!

22. Siječanj 2018. 10:52

Bok zenske!
    Evo me danas malo bolje. Samoinicijativno sam si jucer popila malo vise duphastona,  pa imam filing da mi se malo smirilo sve poslije.
    Joooj Panda moja konacno pregled! Dobro si izdrzala toliko,  a bome i Katuska. Ja bi vec bila negdje privat ma uzv ili na hitnoj,  cisto da vidim. Koji sam trtaros ovaj put,  strasno! Prvi put nisam bila takva.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Sarita_00
    22. Siječanj 2018. 11:34

Honey

Hej Sarita dobrodošla ti i tvoja curica!
    Nek ti se nastavi uredna trudnoća! Da li ti je doktorica uzimala ostale cervikalne briseve?
    Koliko ti je bila povišena štitnjača i koji hormon? Odakle si? Koliko imaš godina? Sto pitanja odmah

Inace Slavonka, ali vec godinu i pol sam u Porecu 😊 More je ipak more 😂 A godina mi je 25. 
    Briseve sam radila u 5. mjesecu prosle godine (3 mjeseca prije trudnoce) i sve je bilo ok, a sad mi je prije 2 tjedna uzela briseve ponovno i jos nista ne zove. 
    Sto se stitnjace tice, najprije sam samo TSH radila, bio je 2.5, pa sam ponavljala za mjesec dana i bio je 3.31. Onda me endokrinolog slao vaditi T3, ft4 i TSH, T3 bio 3.28, ft4 16.5, a TSH 3.23. Na to mi je rekao da je sve to jos ok i da mi nece uvoditi terapiju, pa neka ponovim za 5 tjedana nalaz. Vadila sam krv prosli ponedjeljak i sad cekam nalaz da vidim sto ce biti. Rekao mi je da dodem na kontrolu samo ako TSH bude preko 4. Mojoj doktorici je bilo cudno sto mi nije vec nista dao. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Palčica0306
    22. Siječanj 2018. 12:38

panda102

Tu je panda samo not in the mood….
    Sarita dobrodosla… :) i cestitam na curici. Ja imam sutra pregled anomaly scan, divno divno nakon 11000 godina…
    Nesto sam si teska… hahaha
    Joj Honey… cim dodjem kuci cu spavat hehehehe
    da sto prije dodje utorak :D
    Sad bih isla na wc spavati ehehhehe i daa imali smo sastanak, sat i po…kad se nisam upisala i porodila…. kasnimo…penali…rokovi ovo ono…
    Vikend smo super proveli ali previse sam jela, mislim ne previse nego kasno navecer i bas me zeludac boli…necu nikad vise nakon 5 jest…tako mi tesko padne…
    I sta jos—ah da Palcica draga sta ces sa svom tom robom hahahaha….
    Honey jesi li isla u soping il sutra napadamo…???
    Mm je vise uzbudjen…
    Pikica kiss :*
    Katuska sretno na pregledu…
    Zrinchy nemam pojma za bazen, ja nisam isla a sumnjam daa bi me to sprijecilo i ja bih se kupala…
    Mancy :*

Hvala bogu imam gdje...a eobice imam sve do njene prve godine..a moramo i u baka odnjet nešto kad idemo na par dana da ne vučemo veliki kofer😂😂😂

panda102
    22. Siječanj 2018. 12:53

Hvala bogu imam gdje…a eobice imam sve do njene prve godine..a moramo i u baka odnjet nešto kad idemo na par dana da ne vučemo veliki kofer😂😂😂

Hocu i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa puno slatke robiceeeeeeeee

Honey
    22. Siječanj 2018. 13:12

Sarita pitam zbog pape, možda je neka upalica ili gljivice. Budeš vidjela, držim fige da je ok. Pa po mom mišljenju su isto tvoji nalazi štitnjače ok, mene su slali samo TSH vadit i on je bio 2,8 na početku T , poslije me ništa nisu ni slali vadit. Koliko znam imaju poseban prag za trudnice. Nije za sve odmah tableta rješenje, posebno ako se ti dobro osjećaš.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.