Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    18. Siječanj 2018. 19:51

Uh Student, ova dva ih muce sta su tako puno skocila. Dijeta i bit ce sve dobro. Samo se strogo drzati! Sretno i ne se nervirati, bit ce dobro 😘

Katuska99
    18. Siječanj 2018. 20:16

Student, meni su na ogtt-u prva dva bila ispod granice a treci 8.8 pa su digli paniku. Morala u vinogradsku na vadjenje profila.. isla bi to opet da nisam naletila na super dr u vinogradskoj, koji mi je dao da vodim dnevnik doma, svaki 3.dan na taste si vadim i biljezim. Nikad mi nije bilo iznad 4.5. 
    Pripazi bar malo, ne moras se strogo drzat kako pise tolko i tolko grama rize, samo izbaci slatko i ugljikohidrate. Voce smanji, nemoj jest banane, grozdje , narance, mandarine. Jabuke mozes 
    E da, i pij puno vode, saaamo vode!

Zrinchy
    18. Siječanj 2018. 20:40

pikica3

Ej ekipicaaaa….imamo curicuuuu❤🎊🎉❤🎊🎉❤🎊❤🎉

Čestitke draga Pikica na curkici!!!😍😍😍💖

[/url

Bublica123
    18. Siječanj 2018. 20:47

Hvala vam curke moje...bas sam uzbudjena i mijesaju mi se osjecaji...nekako sam mislila da je deckic jer vec imam deckica kad odjednom žaba mala...sretni smo❤🎊🎉❤🎊🎉🎊❤🎉

Honey
    18. Siječanj 2018. 21:04

🎉🎊🎉🎈🎊🎉🎈🎉🎊🎈🎉🎊 juupiiii

Honey
    18. Siječanj 2018. 21:06

Panda di si cijeli dan? Trosis pare na veliko ha? 😜 Jao kad dode vikend, a naoruzana placom i svim karticama 😂🙈🙉🙊

panda102
    19. Siječanj 2018. 05:02

Evo Honey sta sam radila!!  🐼🐼🐼🐼

Palčica0306
    19. Siječanj 2018. 07:04

DOBRO JUTROOOO CURE!!!

Honey
    19. Siječanj 2018. 07:53

Dobro jutro!!!!! Kava se pije, napokon petaaaak!!! 
    Panda bas si i mene i muza nasmijala hahahaha nadam se da si se odmorila 😘 

Bublica123
    19. Siječanj 2018. 08:01

Jutro ekipa...palcica evo upravo se kuva jedna 😋😋
    Panda dobra ti je poza😂😂😂😂vidis to su ti prednosti malog trbuha...bar se mozes prebacit preko njega😅😅😅😅
    Jutro honyca...kad ti vise planiras na bolovanje...ajde ajde dosta posla trudnoca proleti😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.