Uh Student, ova dva ih muce sta su tako puno skocila. Dijeta i bit ce sve dobro. Samo se strogo drzati! Sretno i ne se nervirati, bit ce dobro 😘
Student, meni su na ogtt-u prva dva bila ispod granice a treci 8.8 pa su digli paniku. Morala u vinogradsku na vadjenje profila.. isla bi to opet da nisam naletila na super dr u vinogradskoj, koji mi je dao da vodim dnevnik doma, svaki 3.dan na taste si vadim i biljezim. Nikad mi nije bilo iznad 4.5.
Pripazi bar malo, ne moras se strogo drzat kako pise tolko i tolko grama rize, samo izbaci slatko i ugljikohidrate. Voce smanji, nemoj jest banane, grozdje , narance, mandarine. Jabuke mozes
E da, i pij puno vode, saaamo vode!
Ej ekipicaaaa….imamo curicuuuu❤🎊🎉❤🎊🎉❤🎊❤🎉
Čestitke draga Pikica na curkici!!!😍😍😍💖
[/url
Hvala vam curke moje...bas sam uzbudjena i mijesaju mi se osjecaji...nekako sam mislila da je deckic jer vec imam deckica kad odjednom žaba mala...sretni smo❤🎊🎉❤🎊🎉🎊❤🎉
Panda di si cijeli dan? Trosis pare na veliko ha? 😜 Jao kad dode vikend, a naoruzana placom i svim karticama 😂🙈🙉🙊
Dobro jutro!!!!! Kava se pije, napokon petaaaak!!!
Panda bas si i mene i muza nasmijala hahahaha nadam se da si se odmorila 😘
Jutro ekipa...palcica evo upravo se kuva jedna 😋😋
Panda dobra ti je poza😂😂😂😂vidis to su ti prednosti malog trbuha...bar se mozes prebacit preko njega😅😅😅😅
Jutro honyca...kad ti vise planiras na bolovanje...ajde ajde dosta posla trudnoca proleti😊😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji