Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    20. Siječanj 2018. 09:10

Mancy

Moj trbuh je ko loptica stvarno dosta velik…..bas me zanima sta se skriva unutra 😊Honey mi imamo termin na isti dan ti si super ja sam dobila vec 7,5kg kolko si ti dobila jel to puno ili malo kad sam bila na 5kg rekli su mi oooooo puno 😳

A cuj sve smo mi razlicite. Ovisi i koliko si imala prije na svoju visinu. Ja sam dobila 0,5kg do sada. Mozda ti je taj porast kila i uzrok povisenog secera. Ja slusam svog ginekologa, prije sam se brinula jer sam prvo smrsavila 2kg u prva tri mjeseca, al onda mi je on rekao da nema razloga brizi, nisam pothranjena a beba ce sebi uzeti i ona ce rasti. Sve kako se osjecas ti i beba i kaj veli doktor. 🤗 za ostale nek te ne briga 

• Mancy
    20. Siječanj 2018. 09:29

Ma ja se super osjecam nema vise mucnina niti bilo cega drugog a na pocetku sam se mucila imala sam i hematom neki pa je on zezao,sad stvarno sve ok i osjetim bebicu jela biii stalno al znam da ne smijem😬uglavnom sad uzivam u trudnoci🤗🤗🍼🍼

Palčica0306
    20. Siječanj 2018. 10:09

Dobro jutrooooo cure moje!
    Evo se probudila,lipo smo spavale,sinoć od 23:00 do sada.
    Moja cura se rasteže🤗💕
    Šaljem Vam velikiiii sunčani pozdrav za lijepi dan iz Splita.
    Kako ste mi vi cure moje?

Honey
    20. Siječanj 2018. 11:28

Dobro jutro Palcice nasa! Bogme ste lijepo odspavale, neka, cura je velika treba se i odmarati kao velika 🤗 
    I moja raste, rasteze se, malo su sad kriza pocela bolit nakon duzeg stajanja ali sve je to normalno. Najvise uzivamo vikendima kod kuce nas troje 😍 Sad smo ispeglale ves, i pomalo cemo pripremit sipu sa krumpirom i stavit pec, i malo pospremati. Danas laganini, uzivancija. Makar mi dode da se preselim u Split, samo zbog tog sunca! 😀 Tu je magla al nadam se da ce se razic. Poslije cemo na veceru sa prijateljima, ima mamita da se sredi 😉 Cure i vama opusten i lijep dan! Proudy nadam se da si bolje, pusam 

Palčica0306
    20. Siječanj 2018. 13:19

STIGLA NAM KOLICA ZA NAŠU CURICU🤗🤗🤗

• Mancy
    20. Siječanj 2018. 14:01

Super su kolica jako lijepa😊

Honey
    20. Siječanj 2018. 16:10

Lijepa kolica ❤ Tako nesto je i Mono uzela ako se dobro sjecam. Super, jos malooo....i u đir 😀

Palčica0306
    20. Siječanj 2018. 16:12

Honey

Lijepa kolica ❤ Tako nesto je i Mono uzela ako se dobro sjecam. Super, jos malooo….i u đir 😀

Daaa brojim dane🤗

20. Siječanj 2018. 18:08

Bok cure!
    Pandica divna si! Konacno smoi mi postale trudnice. 😂
    Ne znam jesam iskomentirala Honey,  ako nisam,  Honey busica je divna iz obje perspektive. 😍
    Palcica super su kolica! Jao ti ces stvarno uskoro imati svoje zlato u rukama 😍😍😍😍😍
    Ja nisam ni danas puno bolje,  zato i sutim,  jer mi se ne kuka 😂😂😂.
    Kontrakcije me rokaju uzasno. Ugl bit ce bolje 😉

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Mancy
    20. Siječanj 2018. 19:21

Cure mene danas uhvatila neka manija čišćenja po kuci cijelo popodne 😊koda mi je netko baterije stavio.....😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI