Dobro jutro svima! Kako ste danas? E meni vikend baš bio ekstra, malo radno malo odmor, malo zabave, super. Sunce se pobija kroz oblake, bit će i danas lijepo vrijeme, hladno ali sunčano.
Pandaaaaa, danas je ponedjeljak!!! Znači da je sutra utorak, znači pregled, znači saznat ćemo šta se skriva ispod Panda buše <3 Jesi uzbuđena? u koliko sati imaš? kladim se da večeras nema spavanja
Evo malo da vam zasladim pocetak tjedna. Jucer pekla, jelo se muzu nesto slatko, jelo se i njegovoj curici. Kazem ja kad mi se jede slatko da je to beba hahaha kaze muz njegovo dijete 100%, on mi bas voli slatko. Sad kad je na dijeti je otkrio cips od jabuke sa rogacem, pa tamani to hehe Kolac Oldie but goldie ❤👌
Jutro cure moje!
Zrinchy onda se gnjezdim i jos kad spol saznam krecem u pravu akciju 🤗🤗🤗🤗
Jutro curke :) picim na pregled u vinogradsku, jedva cekam. Nisam bila od 21tt😩
Katuška sretnoooo! Javi se poslije! Bogme si dobro izdržala. Ja imam dejt sa svojom opet za Valentinovo, jedva čekam.
Palčica dođi dok još ima, ovi moji na poslu sve potamaniše Ti malo opet bila u šopingu hahahaha, jaoooo, koliko robice, de slikni taj ormar kad ga napuniš! A sve slađe jedno od drugog, ima da cura mijenja outfit minimalno tri puta u danu, jednom za jutarnji đir uz Rivu, pa za popodnevni pa za večernji hahaha
Panda se ne javlja, opet stres na poslu, sad će kad bude vrijeme za marendu. Drž se panda!
Pozdrav svima! Ukljucujem se tek sad jer sam tek neki dan otkrila forum. Prva trudnoca, hrpa stvari kojih nisam ni svjesna, pa da mi malo olaksate cijelu tu pricu. 12.5. nam stize jedna mlada dama 😊 Za svo ovo vrijeme nisam imala nekih problema, jedino mucnina 2-3 tjedna, ali i to je bila samo mucnina bez povracanja. Otad nista. Jedino sto vec nekih godinu dana nalaz papa-testa pokazuje ASCUS, ali to redovito pratimo i doktorica se zasada ne brine. Stitnjaca mi je bila malo povisena, pa sam sada u fazi kontroliranja toga svaki mjesec, ali jos nisam na nikakvoj terapiji.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji