Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    19. Siječanj 2018. 17:55

Znaci ovo mi je najbolje slika do sada 💪😁 Jos malo pa si necu stopala vidjeti ahahaha  

Honey
    19. Siječanj 2018. 18:10

Proudy bit ce sutra bolje 😘 I mene jucer i danas bas isto kao menstrualni bolovi. Racunam to je maternica, siri se, kad odmorim onda je ok, al sjedenje me ubi!!! 
    Ita mozda Jana, Mika, Mila? 
    Panda my soulmate 😍😂😘 Mi nemamo jos ni "i" od imena. Lijeni smo uopce za razmisljat, cekamo valjda da nam samo padne na pamet haha bit ce u zadnji tren izgleda. 

Frajla
    19. Siječanj 2018. 18:22

Honey, priznaj da si tu napuhala stomak 😂
    Proudy, nadam se da će ti sutra biti bolji dan. Vjerojatno ti ni ova kiša ne pomaže
    Mi smo žensko ime imali još prije nego sam ostala trudna. Za muško se nikako dogovoriti, ja imam samo 2 muška koja mi se baš sviđaju, a to dragom ne paše. Na kraju smo kompromisom došli do jednog imena. Svima govorimo da još neznamo jer nam se stvarno neda slušati ni mišljenja ni komentare. Saznat ce nakon što postane službeno u papirima 😆

Honey
    19. Siječanj 2018. 18:28

Hahaha Frajla nisam majke mi! Svasta tebi pada na pamet! E  stavit cu jos jednu! Opasno konkuriram Katuski 😜 A sto se imena tice apsolutno se slazem sa tom idejom. Kad se dijete rodi i bude sve upisano nece nitko imati sta komentirati 🙄

Honey
    19. Siječanj 2018. 18:31

Dokaz broj dva 🙄

• ita87
    19. Siječanj 2018. 19:00

Honey stvarno se cini kao da nije isti trbuh na slici, definitivno si napuhala na prvoj 
    Mila je u top 5 😍
    Ja sam se zeznula sta sam rekla za prvi izbor svima i vecini se ne svidja, bolje da sam cekala dok se rodi haha.

Honey
    19. Siječanj 2018. 19:09

Ma ne samo je druga perspektiva slikanja. Jaooo 😂 pa nisam modni macak pa da moram fejkat hahaha 
    Sta te briga bitno da se svida tebi i muzu 😉 a ako se njemu ne svida onda je problem, za ostale me nije briga! Anja mi je isto lijepo kratko, 3 slova..

Katuska99
    19. Siječanj 2018. 19:35

Hehe honey na prvoj izgleda bas veliko, al naravno da je do kuta slikanja :) ali moram priznat da ti je bas poceo rast. 
     Vidjet ces za 5-6 tjedana, kad se pogledas u ogledalo cudit ces se sto ti je ovo bio velik trbuh🤣🤣 evo kolko konkuriras 🤣 

panda102
    19. Siječanj 2018. 19:54

Divne ste obje. ❤️❤️❤️😘😘😍😍😍
    Proudy cuvaj se. Ja sam zato prespavala dan jucer. 

Bublica123
    19. Siječanj 2018. 21:01
    Dobili smo prvi poklon❤❤❤❤imamo mozda ime...Vida
    Dobili smo prvi poklon❤❤❤❤imamo mozda ime...Vida

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.